en.ml 4113 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۱ هفته نامه همشهری مقاله ای با این موضوع به چاپ رساند در مورد کوروش بزرگ تحت عنوان:"آیا کوروش واقعا بزرگ بود؟" این مقاله را هفته نامه همشهری جوان در شماره 357 تاریخ شنبه 16 اردیبهشت 91 منتشر کرده و انواع توهینها را به شاه آسمانیمون روا داشته.از جمله اینکه کوروش بزرگ 4 زن داشته و خونخوار بوده و... و... و... همچنین این مقاله توسط آقای بظاهر محترمی بنام احسان رضایی نوشته شده.همچنین مقاله ای تحت عنوان "دوره قهرمان پروری سر آمده" توسط خانم بحرالعلومی!بنام مهسا نریمانی ابر نوشته شده که علاقه به ایران باستان را آفت دونسته. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام [url= برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ][/url] 3 لینک به دیدگاه
amirgb 8546 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۱ هفته نامه همشهری مقاله ای با این موضوع به چاپ رساند در مورد کوروش بزرگ تحت عنوان:"آیا کوروش واقعا بزرگ بود؟" این مقاله را هفته نامه همشهری جوان در شماره 357 تاریخ شنبه 16 اردیبهشت 91 منتشر کرده و انواع توهینها را به شاه آسمانیمون روا داشته.از جمله اینکه کوروش بزرگ 4 زن داشته و خونخوار بوده و... و... و... همچنین این مقاله توسط آقای بظاهر محترمی بنام احسان رضایی نوشته شده.همچنین مقاله ای تحت عنوان "دوره قهرمان پروری سر آمده" توسط خانم بحرالعلومی!بنام مهسا نریمانی ابر نوشته شده که علاقه به ایران باستان را آفت دونسته. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام كورش آسماني نيست بلكه آدمي است به مانند ديگر آدم ها اما براي ايرانيان تبديل به نماد خرد و مهرورزي شده.و اين فارغ از نژاد و پشته ي اوست.توهين به كورش در واقع توهين به خرد ايراني است و خار شمردن او خار شمردن ايران و ايراني است.اما آنچه پس از اين مقالات رشد مي كند و دامان مي گستراند اسلام ستيزي و روشن شدن نقاط تاريك تاريخ اسلام است. اگر كورش 4 زن داشت پيامبر اسلام بنا بر اسند موجود 27 زن عقدي داشت و قران اسلام در مقام مدافع پيغمبرش در مقابل منتقدين او را از ديگران مجزا مي كند. متاسفانه پس از گذشت 1400 سال از هجوم ملخ وار اعراب هنوز شاهد هستيم كه با همان ترفند ها و شيوه هاي نخ نما سعي در موجه نشان دادن سياست ها و اجبار ها دارند. در آغاز كه اعراب به مداين رسيدند و ديدند تمام وعده هاي فريبنده اي كه اسلام براي آن جهان به آنها داده بود در ايران در اين جهان مهيا است و تمام شعارهايي كه براي آنها جذاب مي نمود براي ايرانيان واقعيات روز مره بود.سعي كردند از جهل ايرانيان نسبت به دين خودشان(به واسطه ي انحصار دين در دست موبدان) استفاده كنند و با وارونه جلوه دادن حقايق آنها را از دين و رسوم خود گريزان كنند.امروز نيز مي بينيم با استفاده از جهل مردم ايران نسبت به تاريخ و سرگذشتشان استفاده مي كنند تا اسطوره هاي ايراني را تخريب كنند و 4 تا فرد عرب و يا عرب زاده را تبديل به اسطوره و نماد كنند. اي كاش ياد بگيريم كه خار شمردن افرادي كه در نظر بسياري محترم هستند نه تنها از احترام آن فرد نمي كاهد بلكه او را بالا تر مي برد و تنها گوينده را بي ارزش مي كند و راهي باز مي كند براي به سخره گرفتن اعتقادات گوينده. 15 لینک به دیدگاه
Ali Akbar.J 3914 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۱ حالا شما عزیزان خود مقاله اش رو خوندید که اینقدر جبهه میگیرید؟ 2 لینک به دیدگاه
just work 12354 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۱ حالا بزرگ بوده یا کوچیک بوده چه فرقی به حال ما میکنه 4 لینک به دیدگاه
amirgb 8546 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۱ حالا بزرگ بوده یا کوچیک بوده چه فرقی به حال ما میکنه فقر فقط در مال نيست فقر اقسام مختلف دارد كه يكي از انها فقر تاريخي است يكي فقر فرهنگي است يكي فقر اخلاقي است يكي فقر مالي است يكي فقر شخصيتي است وقتي پشتوانه هاي يكي از موارد فوق را هدف قرار مي دهند شايد به ظاهر اهميتي براي حال امروز من و شما نداشته باشد اما در طولاني مدت ما را در تمام زمينه ها دچار فقر مي كند. كمااينكه فقر سواد كه از زمان صفويه به اين مردم تحميل شد منجر به فقر علمي و فرهنگي شد و به دنبال آن فقر اخلاقي و شخصيتي را به همراه آورد و همه ي اينها ما را مبدل به كشوري ساخت كه براي خرج يوميه خود نيز نيازمند وام هاي دول خارجي بود و اين يعني فقر مالي. ویرایش شده توسط Mohammad.A 10 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۱ اولا غلط کرده هر کی به کوروش من حرف نا مربوط بزنه:vahidrk: دوما بازم غلط کرده هر کی بگه کوروش من بزرگ نبوده:elivg5ddfqdy8k5mocf سوما بازم غلط کرده هر کی....... یادم رفت چی میخواستم بگم!!!! خلاصه راجع به کوروش من درست حرف بزنید چون بزرگیش به من ثابت شده 2 لینک به دیدگاه
en.ml 4113 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۱ حالا بزرگ بوده یا کوچیک بوده چه فرقی به حال ما میکنه تو حق میگی.. متاسفانه همه احساساتی برخورد می کنند.. اون مجله تو تبریز اون شمارش حکم طلا رو پیدا کرده پیدا نمیشه همه تمومیدند.. 1 لینک به دیدگاه
en.ml 4113 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۱ اولا غلط کرده هر کی به کوروش من حرف نا مربوط بزنه:vahidrk: دوما بازم غلط کرده هر کی بگه کوروش من بزرگ نبوده:elivg5ddfqdy8k5mocf سوما بازم غلط کرده هر کی....... یادم رفت چی میخواستم بگم!!!! خلاصه راجع به کوروش من درست حرف بزنید چون بزرگیش به من ثابت شده ول مقاله رو با منابعش بخون بعدش... در ضمن اگر می تونی فردا زنگ بزن روزنامه همشهری بگو فلان فلان شده غلط کردی و ..... ببینم می تونی یا فقط اینجا..؟ 2 لینک به دیدگاه
en.ml 4113 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۱ فقر فقط در مال نيست فقر اقسام مختلف دارد كه يكي از انها فقر تاريخي است يكي فقر فرهنگي است يكي فقر اخلاقي است يكي فقر مالي است يكي فقر شخصيتي است وقتي پشتوانه هاي يكي از موارد فوق را هدف قرار مي دهند شايد به ظاهر اهميتي براي حال امروز من و شما نداشته باشد اما در طولاني مدت ما را در تمام زمينه ها دچار فقر مي كند. كمااينكه فقر سواد كه از زمان صفويه به اين مردم تحميل شد منجر به فقر علمي و فرهنگي شد و به دنبال آن فقر اخلاقي و شخصيتي را به همراه آورد و همه ي اينها ما را مبدل به كشوري ساخت كه براي خرج يوميه خود نيز نيازمند وام هاي دول خارجي بود و اين يعني فقر مالي. کمی هم ربط حرفاتون رو به موضوع تایپیک بگین بهتره...ما بیسوادیم. 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۱ کورش نماد یه پادشاه عادل بوده در این شکی نیست اونا هر چی میخوان بگن بزار بگن هیچ وقت اصل تاریخ تحریف پذیر نیست :icon_razz: 3 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۱ ول مقاله رو با منابعش بخون بعدش...در ضمن اگر می تونی فردا زنگ بزن روزنامه همشهری بگو فلان فلان شده غلط کردی و ..... ببینم می تونی یا فقط اینجا..؟ من در مورد کوروش با هیچ کسی شوخی ندارم مطمئن باش حتما اقدام میکنم ولی نه با تلفن به صورت کتبی ازشون میخوام رسیدگی کنن! 4 لینک به دیدگاه
amirgb 8546 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۱ کمی هم ربط حرفاتون رو به موضوع تایپیک بگین بهتره...ما بیسوادیم. حرف من و شما يكي بود دوست من من در غالب چند جمله گفتم بي سوادي مادر فقر هاي ديگر است اگر چه به ظاهر مدارك دانشگاهي را يدك مي كشيم و شما علنا گفتيد بي سواديد ديگر حرفي نمي ماند شاد باشيد 8 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده