sadafv 6584 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۱ سلام :wavesmile: خوبید دوستان؟ بالاخره نوبت من شد که تحلیل شم! :wht: لطف می کنید اگر بدون تعارف صفات خوب و بد من رو بفرمایید ... شاد و موفق باشید:w70: همه ی نواندیش های عزیز هم دعوتند :w72: پ.ن : از زهرای عزیز هم ممنونم به خاطر تمام هماهنگی هایی که برای این بخش انجام می ده... 9 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۱ سلام صدف بانو... تا جایی که من میشناسمت : تو رشته خودت اطلاعات بالایی داری ... خوش برخورد بی حاشیه ... موفق باشی ... پ ن : مرسی 7 لینک به دیدگاه
!Hooman 10133 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۱ سلامم صدف ی دختر آروم تو رشته خودش اطلاعات بالایی داره (این ی مورد ب من ثابت شده ) ی دوست صمیمی که از هم صحبتی باهاش لذت میبری بعضی اوقات تنبله ( این حالت خیلی کم پیش میاد ) به اهدافش اعتقـــاد داره تو ارتباط با دیگران ی حدُ مــرزی قائل میشه به بارون اونم از نوع شدیــــــــــد علاقه زیادی داره میشه گفت کم حرفــــه چیزایی که به ذهنم رسید . موفق باشی عزیز :flowerysmile: 6 لینک به دیدگاه
Yekta.M 15459 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۱ سلام همشهری گل گلاب.... افتخار آشنایی باهاتون رو نداشتم ولی همین ک شیرازی هسی ینی کارت 20:w02: 4 لینک به دیدگاه
sadafv 6584 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۱ سلام صدف بانو... تا جایی که من میشناسمت : تو رشته خودت اطلاعات بالایی داری ... خوش برخورد بی حاشیه ... موفق باشی ... پ ن : مرسی مرسی زهرا جان،نظر لطفته ممنون که اومدی سلامم صدف ی دختر آروم تو رشته خودش اطلاعات بالایی داره (این ی مورد ب من ثابت شده ) ی دوست صمیمی که از هم صحبتی باهاش لذت میبری بعضی اوقات تنبله ( این حالت خیلی کم پیش میاد ) به اهدافش اعتقـــاد داره تو ارتباط با دیگران ی حدُ مــرزی قائل میشه به بارون اونم از نوع شدیــــــــــد علاقه زیادی داره میشه گفت کم حرفــــه چیزایی که به ذهنم رسید . موفق باشی عزیز :flowerysmile: ممنون که اومدی این چندتای آخری که گفتی رو قبول دارم،بقیش رو هم که لطف بود. فقط یه سوال: چه جاهایی تنبل بودم؟! سلام همشهری گل گلاب....افتخار آشنایی باهاتون رو نداشتم ولی همین ک شیرازی هسی ینی کارت 20:w02: مرسی دوست خوبم.. کم سعادتی از بنده بوده... ولی من شیرازی نیستم!شیراز زندگی می کنم فقط... ممنون که اومدی 6 لینک به دیدگاه
!Hooman 10133 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۱ ممنون که اومدی این چندتای آخری که گفتی رو قبول دارم،بقیش رو هم که لطف بود. فقط یه سوال: چه جاهایی تنبل بودم؟! خواهش عزیز اون موقع هایی ک درس نمیخونی گفتم ک این حالت ب ندرت پیش میاد .. شایدم من اشتباه فکر میکردم 3 لینک به دیدگاه
AmirVet 695 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۱ از نظر من در چند بار برخوردی که باهاشون داشتم: اصلا خودشون رو نمیگیرند.... با سواد هستند (هم در رشته خودشون،هم عمومی)... و هم پارسال که کنکور داشتم توی این ایام آخر نزدیک به کنکور واقعا خیلی راهنماییم کردند(توی فروم دیگری) .... موفق باشید 5 لینک به دیدگاه
sadafv 6584 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۱ خواهش عزیز اون موقع هایی ک درس نمیخونی گفتم ک این حالت ب ندرت پیش میاد .. شایدم من اشتباه فکر میکردم راست می گی! خیلی هم کم نیست! مرسی 5 لینک به دیدگاه
sadafv 6584 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۱ از نظر من در چند بار برخوردی که باهاشون داشتم:اصلا خودشون رو نمیگیرند.... با سواد هستند (هم در رشته خودشون،هم عمومی)... و هم پارسال که کنکور داشتم توی این ایام آخر نزدیک به کنکور واقعا خیلی راهنماییم کردند(توی فروم دیگری) .... موفق باشید مرسی آقای دکتر...لطف داری ممنون که اومدی... 5 لینک به دیدگاه
captain 9274 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۱ سلام. ممنون از دعوتت. من شناختی از شما ندارم. ایشالا این دفعه که اومدم شیراز یه گردهمایی میذاریم بیشتر آشنا میشیم شاید بتونم تحلیل شخصیتت کنم !!! 4 لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۱ ای جاننننن...ببین تحلیل شخصیت کیه سلااااام صدف گلــــی عزیزم....:aghosh: صدف گلی ما خیلی دختر باشخصیت ، مودب ، خوشگل ، خوش برخورد و صمیمی هست... از اونایی که هر کی ببینتش میگه ایییی وووویییی چه خانوم با شخصیتی شومو زن من میشییی الکی کسی نقشه نکشه ما دخملمون رو شوبر نمیدیم...میخواد فوق دکتراشو بگیره ماشالا خیلی هم درسخون و باسواده این دخملمون... خلاصه از اینکه سعادت آشنایی باهاش رو داشتم خیلی خوشحالم...:hapydancsmil: امیدوارم بازم سعادت دیدارش رو داشته باشم...:girl_yes2: برات آرزوی موفقیت و شادکامی دارم صدف عزیزم...امیدوارم همیشه موفق باشی و به همه ی آرزوی قشنگت برسی :flowerysmile: 4 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۱ سلام عزیزم ببخشید که اینقدر دیر اومدم آخه تازه صبح رسیدم شیراز صدف دختری گل مهربون خانم بهداشت از من بدتره توی این جمع فکرکنم تنها کسی باشه که میدونه قرصها از کجا میفهمم کجامون درد میکنه دختره صادق و یک رویی هست چه درمجازی چه در واقعیت ... برات آرزوی موفقیت میکنم گلم حالا که تا اینجا اومدم روزت هم مبارک 4 لینک به دیدگاه
sadafv 6584 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۱ ای جاننننن...ببین تحلیل شخصیت کیه سلااااام صدف گلــــی عزیزم....:aghosh: صدف گلی ما خیلی دختر باشخصیت ، مودب ، خوشگل ، خوش برخورد و صمیمی هست... از اونایی که هر کی ببینتش میگه ایییی وووویییی چه خانوم با شخصیتی شومو زن من میشییی الکی کسی نقشه نکشه ما دخملمون رو شوبر نمیدیم...میخواد فوق دکتراشو بگیره ماشالا خیلی هم درسخون و باسواده این دخملمون... خلاصه از اینکه سعادت آشنایی باهاش رو داشتم خیلی خوشحالم...:hapydancsmil: امیدوارم بازم سعادت دیدارش رو داشته باشم...:girl_yes2: برات آرزوی موفقیت و شادکامی دارم صدف عزیزم...امیدوارم همیشه موفق باشی و به همه ی آرزوی قشنگت برسی :flowerysmile: سلام افسانه جونم مرسی که اومدی... لطف داری ولی اینا که گفتی کیه؟! صدف این طوری نیستا شما خوبی واسه همین فقط خوبی می بینی ... الان که دارم کچل می شم!فکر نکنم زنده عمومیو تموم کنم مرسی...سعادت از بنده بوده... به همچنین افسانه گلی:rose: 1 لینک به دیدگاه
sadafv 6584 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۱ سلام عزیزمببخشید که اینقدر دیر اومدم آخه تازه صبح رسیدم شیراز صدف دختری گل مهربون خانم بهداشت از من بدتره توی این جمع فکرکنم تنها کسی باشه که میدونه قرصها از کجا میفهمم کجامون درد میکنه دختره صادق و یک رویی هست چه درمجازی چه در واقعیت ... برات آرزوی موفقیت میکنم گلم حالا که تا اینجا اومدم روزت هم مبارک سلام شهدخت جون ممنون که اومدی،خسته هم نباشی (به خاطر سفر) مرسی،از لطفته... گفتی خانوم بهداشت ... چند روز پیش یکی از بچه ها گفت بریم بشینیم رو چمن،طبق معمول گفتم گربه رد می شه ها! یاد میتینگ افتادم... فکر کنم باید ترک کنم این حساسیتو،ولی ...:icon_pf (34): این تیکه ی قرصو اینا رو درک نکردم:5c6ipag2mnshmsf5ju3 یهنی چی؟! مرسی،لطف داری امیدوارم شاد و موفق باشی همیشه... روز تو هم مبارک خانومی :4uboxsmiley: 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده