koka 272 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۰ خوش اومد گویی و با سلام به همه دوستان جدید! :hapydancsmil::hapydancsmil: اولا اگه منظورت من بودم كه من كاربر جديد نيستم . من بيشتر از نظرات دوستان استفاده مي كنم و كمتر تو بحث ها شركت ميكنم واسه همين اينجاها زياد معروف نيستم . دوما : دومي شو يادم رفت . بريم سراغ سومي : اين يارو اول اسمش يه چيز ديگه بودا ، حالا يا شايد اشتباه لپي بوده يا خواسته با ما شوخي كنه. اگه باور نميكنيد بريد پاسخ اين دوست با ادبمون رو تو پست قبلي من بخونيد. 3 لینک به دیدگاه
pianist 31129 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۰ دوستان اینجا فقط خودتون رو معرفی کنید اسپم نکنید 6 لینک به دیدگاه
AkbarKeyvan 31 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۱ با سلام من اکبر هستم مهندسی تکنولوژی ساخت و تولید خوندم برای جزئیات بشتر می تونید به پرو فایلم مراجعه کنید با تشکر از همه دوستان گرامی:icon_gol: 5 لینک به دیدگاه
AkbarKeyvan 31 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۱ با سلام من اکبر هستم مهندسی تکنو لوژی ساخت و تولی خوندم برای جزئیات بیشتر می توانید به پرو فایلم مراجعه بفرمایید با تشکر از همه شما دوستان گرامی لینک به دیدگاه
AkbarKeyvan 31 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۱ با سلام اکبر هستم مهندسی تکنولوژی ساخت و تولد خوندم باتشکر از شما گرامیان:icon_gol: لینک به دیدگاه
pianist 31129 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۱ با سلام من اکبر هستم مهندسی تکنولوژی ساخت و تولید خوندم برای جزئیات بشتر می تونید به پرو فایلم مراجعه کنید با تشکر از همه دوستان گرامی:icon_gol: دوست عزیز خوش اومدین... 2 لینک به دیدگاه
naser23 25 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۱ با عرض سلام و خسته نباشید ناصر بیانلو هستم دیپلم تکنولوژی ساخت و تولید کاردانی ساخت و تولید گرایش ماشین ابزار ترم آخر کارشناسی ساخت و تولید گرایش قالبسازی 7 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده