pb0261 73 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۰ سلام به برو بچه های ساخت و تولیدی من سعید دانشجو دانشکده انقلاب اسلامی 1 برای گرفتن فوق دیپلم دارم جون میکنم میلاد جان امکانا ت تهران مرکز خوبه؟؟؟ 5 لینک به دیدگاه
just work 12354 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۰ دوستان عزیز سلام ورود همه ی شما رو به انجمن نواندیشان و تالار مهندسی مکانیک صمیمانه خوش امد میگم ... منتظر حضور پررنگ شما دوستان عزیز هستیم ... 4 لینک به دیدگاه
b-d 2058 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۰ کاردانی ساخت و وتولید دانشجوی ترم 6 کارشناسی طراحی جامدات شاغل در زمینه ماشین آلات و روشهای تولید و ماشین آلات صنایع غذایی و قالبسازی و علاقه مند به موضوعات هیدرولیک و پنوماتیکی وتلاش کردن برای ارشد ساخت و تولید دانشگاه امیر کبیر که یکی از هدف های بزرگ زندگی من هست. امیدوارم همگی موفق باشید 6 لینک به دیدگاه
pianist 31129 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۰ کاردانی ساخت و وتولیددانشجوی ترم 6 کارشناسی طراحی جامدات شاغل در زمینه ماشین آلات و روشهای تولید و ماشین آلات صنایع غذایی و قالبسازی و علاقه مند به موضوعات هیدرولیک و پنوماتیکی وتلاش کردن برای ارشد ساخت و تولید دانشگاه امیر کبیر که یکی از هدف های بزرگ زندگی من هست. امیدوارم همگی موفق باشید کاشکی اسمت رو هم میگفتی به هر حال خوش اومدی منتظر فعالیت شما تو تالار مکانیک هستیم... 3 لینک به دیدگاه
just work 12354 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۰ کاردانی ساخت و وتولیددانشجوی ترم 6 کارشناسی طراحی جامدات شاغل در زمینه ماشین آلات و روشهای تولید و ماشین آلات صنایع غذایی و قالبسازی و علاقه مند به موضوعات هیدرولیک و پنوماتیکی وتلاش کردن برای ارشد ساخت و تولید دانشگاه امیر کبیر که یکی از هدف های بزرگ زندگی من هست. امیدوارم همگی موفق باشید سلام دوست عزیز خوش اومدی منتظر حضور پررنگ شما هستیم راستی خوشحال میشیم اگر به این تاپیک سر بزنید : http://www.noandishaan.com/forums/showthread.php?t=25299 4 لینک به دیدگاه
!Ell 4694 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۰ سلام بر دوستان مکانیک! منم دانشجوی ترم آخر ساختم. دیپلم ریاضی و فیزیک فوق دیپلم مکانیک(ماشین ابزار) دانشگاه کار لیسانس ساخت و تولید(طراحی و نقشه کشی صنعتی) دانشکده ولیعصر تهران! 7 لینک به دیدگاه
felorans666 12046 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۰ سلام بر دوستان مکانیک! منم دانشجوی ترم آخر ساختم. دیپلم ریاضی و فیزیک فوق دیپلم مکانیک(ماشین ابزار) دانشگاه کار لیسانس ساخت و تولید(طراحی و نقشه کشی صنعتی) دانشکده ولیعصر تهران! کاشکی اسمت رو هم میگفتی به هر حال خوش اومدی منتظر فعالیت شما تو تالار مکانیک هستیم... 2 لینک به دیدگاه
felorans666 12046 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۰ الهامم دیگه!:w73:ممنون!!!!:wubpink: عدیدم من که میشماسمت داشتم ادای پیانست رو در میاوردم توی چند پست بالاتر این..... 2 لینک به دیدگاه
pianist 31129 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۰ دوستان تو این تاپیک اسپم نکنید. 3 لینک به دیدگاه
MOrteZA Taghizadeh 5538 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۰ سلام دوستان اسم من مرتضی است من اهل یکی از شهرهای تبریزم (مرند) دیپلم ساخت و تولید کاردانی ساخت و تولید از آموزشکده فنی زاهدان در حال تحصیل کارشناسی ناپیوسته در دانشکده فنی تبریز ( ماشین ابزار) در دوره کاردانی، عاشق ساخت و تولید شدم!!! موفق باشد! 6 لینک به دیدگاه
pianist 31129 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۰ سلام دوستاناسم من مرتضی است من اهل یکی از شهرهای تبریزم (مرند) دیپلم ساخت و تولید کاردانی ساخت و تولید از آموزشکده فنی زاهدان در حال تحصیل کارشناسی ناپیوسته در دانشکده فنی تبریز ( ماشین ابزار) در دوره کاردانی، عاشق ساخت و تولید شدم!!! موفق باشد! دوست عزیز خوش اومدی... 4 لینک به دیدگاه
Jafar Alishah 6341 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۹۰ سلام به همه ی دوستان جعفر علیشاه اهل تهران دیپلم ساخت و تولید فوق دیپلم ساخت و تولید کاشان لیسانس مکانیک جامدات آزاد کاشان 6 لینک به دیدگاه
pianist 31129 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۹۰ سلام به همه ی دوستانجعفر علیشاه اهل تهران دیپلم ساخت و تولید فوق دیپلم ساخت و تولید کاشان لیسانس مکانیک جامدات آزاد کاشان خوش اومدی رفیق... اسم شما هم به لیست اضافه شد 5 لینک به دیدگاه
mortaza_sakht 1109 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۹۰ من مرتضی هستم اهل آذربایجان_ دیپلم ساخت و تولید کاردانی ساخت و تولید گرایش ماشین افزار و در راه رسیدن به کارشناسی ناپیوسته ساخت و تولید ارادتمند همه ای بچه های انجمن 8 لینک به دیدگاه
دودل 12 14 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۰ سلام منم دارم کارشناسی ساخت وتولید میخونم خداییش که این رشته خداست راسی دیپلم ریاضی دارم 4 لینک به دیدگاه
koka 272 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۰ سلام منم دارم کارشناسی ساخت وتولید میخونم خداییش که این رشته خداست راسی دیپلم ریاضی دارم پسر اين اسم قشنگت رو كي واست انتخاب كرده. :vahidrk: 4 لینک به دیدگاه
en.ml 4113 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۰ پسر اين اسم قشنگت رو كي واست انتخاب كرده. :vahidrk: 4 لینک به دیدگاه
hamidbala 2844 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۰ خوش اومد گویی و با سلام به همه دوستان جدید! :hapydancsmil::hapydancsmil: 4 لینک به دیدگاه
en.ml 4113 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۰ خوش اومد گویی و با سلام به همه دوستان جدید! :hapydancsmil::hapydancsmil: مخصوصا دودل 12! 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده