koka 272 ارسال شده در 11 اردیبهشت، 2012 خوش اومد گویی و با سلام به همه دوستان جدید! :hapydancsmil::hapydancsmil: اولا اگه منظورت من بودم كه من كاربر جديد نيستم . من بيشتر از نظرات دوستان استفاده مي كنم و كمتر تو بحث ها شركت ميكنم واسه همين اينجاها زياد معروف نيستم . دوما : دومي شو يادم رفت . بريم سراغ سومي : اين يارو اول اسمش يه چيز ديگه بودا ، حالا يا شايد اشتباه لپي بوده يا خواسته با ما شوخي كنه. اگه باور نميكنيد بريد پاسخ اين دوست با ادبمون رو تو پست قبلي من بخونيد. 3
AkbarKeyvan 31 ارسال شده در 15 شهریور، 2012 با سلام من اکبر هستم مهندسی تکنولوژی ساخت و تولید خوندم برای جزئیات بشتر می تونید به پرو فایلم مراجعه کنید با تشکر از همه دوستان گرامی:icon_gol: 5
AkbarKeyvan 31 ارسال شده در 15 شهریور، 2012 با سلام من اکبر هستم مهندسی تکنو لوژی ساخت و تولی خوندم برای جزئیات بیشتر می توانید به پرو فایلم مراجعه بفرمایید با تشکر از همه شما دوستان گرامی
AkbarKeyvan 31 ارسال شده در 15 شهریور، 2012 با سلام اکبر هستم مهندسی تکنولوژی ساخت و تولد خوندم باتشکر از شما گرامیان:icon_gol:
pianist 31129 مالک ارسال شده در 15 شهریور، 2012 با سلام من اکبر هستم مهندسی تکنولوژی ساخت و تولید خوندم برای جزئیات بشتر می تونید به پرو فایلم مراجعه کنید با تشکر از همه دوستان گرامی:icon_gol: دوست عزیز خوش اومدین... 2
naser23 25 ارسال شده در 22 فروردین، 2013 با عرض سلام و خسته نباشید ناصر بیانلو هستم دیپلم تکنولوژی ساخت و تولید کاردانی ساخت و تولید گرایش ماشین ابزار ترم آخر کارشناسی ساخت و تولید گرایش قالبسازی 7
ارسال های توصیه شده