pb0261 73 ارسال شده در 11 شهریور، 2011 سلام به برو بچه های ساخت و تولیدی من سعید دانشجو دانشکده انقلاب اسلامی 1 برای گرفتن فوق دیپلم دارم جون میکنم میلاد جان امکانا ت تهران مرکز خوبه؟؟؟ 5
just work 12354 ارسال شده در 11 شهریور، 2011 دوستان عزیز سلام ورود همه ی شما رو به انجمن نواندیشان و تالار مهندسی مکانیک صمیمانه خوش امد میگم ... منتظر حضور پررنگ شما دوستان عزیز هستیم ... 4
b-d 2058 ارسال شده در 11 شهریور، 2011 کاردانی ساخت و وتولید دانشجوی ترم 6 کارشناسی طراحی جامدات شاغل در زمینه ماشین آلات و روشهای تولید و ماشین آلات صنایع غذایی و قالبسازی و علاقه مند به موضوعات هیدرولیک و پنوماتیکی وتلاش کردن برای ارشد ساخت و تولید دانشگاه امیر کبیر که یکی از هدف های بزرگ زندگی من هست. امیدوارم همگی موفق باشید 6
pianist 31129 مالک ارسال شده در 11 شهریور، 2011 کاردانی ساخت و وتولیددانشجوی ترم 6 کارشناسی طراحی جامدات شاغل در زمینه ماشین آلات و روشهای تولید و ماشین آلات صنایع غذایی و قالبسازی و علاقه مند به موضوعات هیدرولیک و پنوماتیکی وتلاش کردن برای ارشد ساخت و تولید دانشگاه امیر کبیر که یکی از هدف های بزرگ زندگی من هست. امیدوارم همگی موفق باشید کاشکی اسمت رو هم میگفتی به هر حال خوش اومدی منتظر فعالیت شما تو تالار مکانیک هستیم... 3
just work 12354 ارسال شده در 11 شهریور، 2011 کاردانی ساخت و وتولیددانشجوی ترم 6 کارشناسی طراحی جامدات شاغل در زمینه ماشین آلات و روشهای تولید و ماشین آلات صنایع غذایی و قالبسازی و علاقه مند به موضوعات هیدرولیک و پنوماتیکی وتلاش کردن برای ارشد ساخت و تولید دانشگاه امیر کبیر که یکی از هدف های بزرگ زندگی من هست. امیدوارم همگی موفق باشید سلام دوست عزیز خوش اومدی منتظر حضور پررنگ شما هستیم راستی خوشحال میشیم اگر به این تاپیک سر بزنید : http://www.noandishaan.com/forums/showthread.php?t=25299 4
!Ell 4694 ارسال شده در 22 آذر، 2011 سلام بر دوستان مکانیک! منم دانشجوی ترم آخر ساختم. دیپلم ریاضی و فیزیک فوق دیپلم مکانیک(ماشین ابزار) دانشگاه کار لیسانس ساخت و تولید(طراحی و نقشه کشی صنعتی) دانشکده ولیعصر تهران! 7
felorans666 12046 ارسال شده در 22 آذر، 2011 سلام بر دوستان مکانیک! منم دانشجوی ترم آخر ساختم. دیپلم ریاضی و فیزیک فوق دیپلم مکانیک(ماشین ابزار) دانشگاه کار لیسانس ساخت و تولید(طراحی و نقشه کشی صنعتی) دانشکده ولیعصر تهران! کاشکی اسمت رو هم میگفتی به هر حال خوش اومدی منتظر فعالیت شما تو تالار مکانیک هستیم... 2
felorans666 12046 ارسال شده در 22 آذر، 2011 الهامم دیگه!:w73:ممنون!!!!:wubpink: عدیدم من که میشماسمت داشتم ادای پیانست رو در میاوردم توی چند پست بالاتر این..... 2
MOrteZA Taghizadeh 5538 ارسال شده در 27 آذر، 2011 سلام دوستان اسم من مرتضی است من اهل یکی از شهرهای تبریزم (مرند) دیپلم ساخت و تولید کاردانی ساخت و تولید از آموزشکده فنی زاهدان در حال تحصیل کارشناسی ناپیوسته در دانشکده فنی تبریز ( ماشین ابزار) در دوره کاردانی، عاشق ساخت و تولید شدم!!! موفق باشد! 6
pianist 31129 مالک ارسال شده در 28 آذر، 2011 سلام دوستاناسم من مرتضی است من اهل یکی از شهرهای تبریزم (مرند) دیپلم ساخت و تولید کاردانی ساخت و تولید از آموزشکده فنی زاهدان در حال تحصیل کارشناسی ناپیوسته در دانشکده فنی تبریز ( ماشین ابزار) در دوره کاردانی، عاشق ساخت و تولید شدم!!! موفق باشد! دوست عزیز خوش اومدی... 4
Jafar Alishah 6341 ارسال شده در 27 اسفند، 2011 سلام به همه ی دوستان جعفر علیشاه اهل تهران دیپلم ساخت و تولید فوق دیپلم ساخت و تولید کاشان لیسانس مکانیک جامدات آزاد کاشان 6
pianist 31129 مالک ارسال شده در 27 اسفند، 2011 سلام به همه ی دوستانجعفر علیشاه اهل تهران دیپلم ساخت و تولید فوق دیپلم ساخت و تولید کاشان لیسانس مکانیک جامدات آزاد کاشان خوش اومدی رفیق... اسم شما هم به لیست اضافه شد 5
mortaza_sakht 1109 ارسال شده در 4 فروردین، 2012 من مرتضی هستم اهل آذربایجان_ دیپلم ساخت و تولید کاردانی ساخت و تولید گرایش ماشین افزار و در راه رسیدن به کارشناسی ناپیوسته ساخت و تولید ارادتمند همه ای بچه های انجمن 8
دودل 12 14 ارسال شده در 11 اردیبهشت، 2012 سلام منم دارم کارشناسی ساخت وتولید میخونم خداییش که این رشته خداست راسی دیپلم ریاضی دارم 4
koka 272 ارسال شده در 11 اردیبهشت، 2012 سلام منم دارم کارشناسی ساخت وتولید میخونم خداییش که این رشته خداست راسی دیپلم ریاضی دارم پسر اين اسم قشنگت رو كي واست انتخاب كرده. :vahidrk: 4
hamidbala 2844 ارسال شده در 11 اردیبهشت، 2012 خوش اومد گویی و با سلام به همه دوستان جدید! :hapydancsmil::hapydancsmil: 4
en.ml 4113 ارسال شده در 11 اردیبهشت، 2012 خوش اومد گویی و با سلام به همه دوستان جدید! :hapydancsmil::hapydancsmil: مخصوصا دودل 12! 4
ارسال های توصیه شده