pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۸۸ دوستاني كه در رشته مهندسي ساخت و توليد مشغول تحصيل يا فارغ تحصيل هستيد بيايد خودتونو معرفي كنيد. خوب دوستاني که تاکنون به جمع بچه هاي ساخت و توليدي پيوستن!! 1. pianist فوق دیپلم ساخت و تولید- ماشین ابزار دانشجوی کارشناسی ناپیوسته ساخت و تولید 2. s.f سجاد فیلابی معرفی : دیپلم ساخت و تولید فوق دیپلم ساخت وتولید دانشجو مهندسی ساخت وتولید . 3.raminbabak بابک دلخون فوق دیپلم تعمیرات مکانیکی دانشگاه علمی کاربردی تبریز پشت کنکوری کارشناسی مهندسی ساخت تولید ... فعال در زمینه ساخت وتولید و قالبهای بسته بندی غذایی ...و تعمیرات وساخت ماشین آلات مکانیکی.. 4. soheil سهیل دانشجوی کارشناسی ساخت و تولید دانشگاه آزاد تبریز 5.syngonium عطا حقیقی معرفی : فارغ التحصیل مهتدسی مکانیک ساخت و تولید ساکن خارج از کشور .در داخل و خارج از کشور در زمینه مهندسی کنترل و هیدرولیک و نیوماتیک فعالیت داشتم و دارم. خوشحال می شوم در صورت طرح مشکل یا سؤال به بنده ارجاع شود تا درصورت توان پاسخگو باشم 6. pinion فارغ التحصیل کاردانی مکانیک گرایش نقشه کشی صنعتی کارشناسی مکانیک گرایش طراحی جامدات دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی مکانیک گرایش ساخت و تولید زمینه ی تخصصی این حقیر در مقطع کارشناسی ارشد در شاخه ی شکل دهی فلزات است . البته این حقیر بیشتر در مورد کامپوزیتهای زمینه فلزی در حال تحقیق میباشم 7. جنوبی فرهاد دیپلم رشته ساخت و تولید و دانشجوی کاردانی پیوسته ساخت 8. amin 202 9. میلاد میلاد منم دانشجویم دانشجوی کارشناسی ساخت و تولید دانشگاه آزاد تهران مرکز ترم 5 20 سالمه 10. mohammad.ef محمد ترم قبل ترم آخرم توی کارشناسی گرایش ساخت و تولید از دانشگاه آزاد نجف آباد بود الان فقط پروژه کارشناسی ـم مونده تا فارق التحصیل بشم . 11. german آرمان دانشجوی مکانیک گرایش ساخت مقطع کارشناسی ترم 12-hamidsangin حمیدرضا.........21 دیپلم ساخت تولید فوق دیپلم ساخت و تولید دانشجو کارشناسی ناپیوسته ساخت و تولید 13 JAVID_X2007 جاوید 22 دیپلو ساخت فوق دیپلم ساخت وتولید کارشناسی مکانیک 14-emperor14 محمد دانشجوی ترم 6 کارشناسی، رشتهی ساخت و تولید، پلی تکنیک 15- shayan1989 من هم سال سوم کارشناسی ساخت و تولید هستم 16. mammad.mechanic محمد هستم فارغ التحصیل رشته ساخت و تولید 17. pb0261 من سعید دانشجو دانشکده انقلاب اسلامی 18. b-d کاردانی ساخت و وتولید دانشجوی ترم 6 کارشناسی طراحی جامدات شاغل در زمینه ماشین آلات و روشهای تولید و ماشین آلات صنایع غذایی و قالبسازی و علاقه مند به موضوعات هیدرولیک و پنوماتیکی وتلاش کردن برای ارشد ساخت و تولید دانشگاه امیر کبیر که یکی از هدف های بزرگ زندگی من هست 19. esh.mechanic منم دانشجوی ترم آخر ساختم. دیپلم ریاضی و فیزیک فوق دیپلم مکانیک(ماشین ابزار) دانشگاه کار لیسانس ساخت و تولید(طراحی و نقشه کشی صنعتی) دانشکده ولیعصر تهران! 20. henry_2009 اسم من مرتضی است من اهل یکی از شهرهای تبریزم (مرند) دیپلم ساخت و تولید کاردانی ساخت و تولید از آموزشکده فنی زاهدان در حال تحصیل کارشناسی ناپیوسته در دانشکده فنی تبریز ( ماشین ابزار) در دوره کاردانی، عاشق ساخت و تولید شدم!!! 21. j.alishah جعفر علیشاه اهل تهران دیپلم ساخت و تولید فوق دیپلم ساخت و تولید کاشان لیسانس مکانیک جامدات آزاد کاشان 22. morteza_sakht من مرتضی هستم اهل آذربایجان_ دیپلم ساخت و تولید کاردانی ساخت و تولید گرایش ماشین افزار و در راه رسیدن به کارشناسی ناپیوسته ساخت و تولید 13 لینک به دیدگاه
S.F 24932 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۸۸ چرا توی این بخش گذاشتی ببرش توی بخش ساخت وتولید من هم ساخت وتولیدی ام . از بچه گیم دیپلم ساخت و تولید فوق دیپلم ساخت وتولید دانشجو مهندسی ساخت وتولید . 5 لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۸۹ من فقط ساختم تو کار تولیدی نیستم !! 6 لینک به دیدگاه
just work 12354 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۸۹ با عرض سلام خدمت تمامی اعضای ارجمند و با تشکر از مدیریت محترم تالار مهندسی مکانیک جناب اقای مهندس جمالی و جناب اقای مهندس فیلابی . این حقیر فارغ التحصیل کاردانی مکانیک گرایش نقشه کشی صنعتی - کارشناسی مکانیک گرایش طراحی جامدات و دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی مکانیک گرایش ساخت و تولید هستم . زمینه ی تخصصی این حقیر در مقطع کارشناسی ارشد در شاخه ی شکل دهی فلزات است . البته این حقیر بیشتر در مورد کامپوزیتهای زمینه فلزی در حال تحقیق میباشم . 4 لینک به دیدگاه
pianist 31129 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۸۹ با عرض سلام خدمت تمامی اعضای ارجمند و با تشکر از مدیریت محترم تالار مهندسی مکانیک جناب اقای مهندس جمالی . این حقیر فارغ التحصیل کاردانی مکانیک گرایش نقشه کشی صنعتی - کارشناسی مکانیک گرایش طراحی جامدات و دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی مکانیک گرایش ساخت و تولید هستم . خوش اومدي رفيق 3 لینک به دیدگاه
syngonium 2248 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۸۹ دوستاني كه در رشته مهندسي ساخت و توليد مشغول تحصيل يا فارغ تحصيل هستيد بيايد خودتونو معرفي كنيد.ممنون ا سلام خدمت دوستان عزیزم بنا به درخواست همکار عزیز مدیر تالار مکانیک به معرفی خودم می پردازم بنده حقیر عطا حقیقی فارغ التحصیل مهتدسی مکانیک ساخت و تولید می باشم.هم اکنون ساکن خارج از کشور می باشم.در داخل و خارج از کشور در زمینه مهندسی کنترل و هیدرولیک و نیوماتیک فعالیت داشتم و دارم. و شدبدا معتقدم باید علمی شدن این تکنولوژی در ایران از نقطه ای اغاز گردد خوشحال می شوم در صورت طرح مشکل یا سؤال به بنده ارجاع شود تا درصورت توان پاسخگو باشم با تشکر 7 لینک به دیدگاه
syngonium 2248 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۸۹ با سلام مجدد خواهشمندم لطف کنید معزفی بنده را در صفحه ای که لازم است قرار دهید(من زیاد به کار در انجمنها وارد نیستم) 2 لینک به دیدگاه
pianist 31129 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۸۹ با سلام مجددخواهشمندم لطف کنید معزفی بنده را در صفحه ای که لازم است قرار دهید(من زیاد به کار در انجمنها وارد نیستم) سلام دوست عزيز خوش اومدي صفحه ي معرفي کاربران همينجاست درست اومدي :rose: 4 لینک به دیدگاه
pianist 31129 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۸۹ خوب دوستاني که تاکنون به جمع بچه هاي ساخت و توليدي پيوستن!! 1. roshanfekrjavan 2. s.f 3.faryade_sokooot 4.raminbabak 5. soheil 6.syngonium 7. fidel 4 لینک به دیدگاه
Farhad.Jonobi 2552 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۸۹ سلام فرهاد دیپلم ساخت وتولید ترم اخر کاردانی پیوسته ساخت وتولید 5 لینک به دیدگاه
baybak 4434 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۸۹ بابک دلخون فوق دیپلم تعمیرات مکانیکی دانشگاه علمی کاربردی تبریز پشت کنکوری کارشناسی مهندسی ساخت تولید ... و عاشق ادامه تحصیل در این گرایش فعال در زمینه ساخت وتولید و قالبهای بسته بندی غذایی ...و تعمیرات وساخت ماشین آلات مکانیکی.. .... البته خیلی دوست دارم وارد بحثهای رباتهای صنعتی و رشته آقای syngonium بشم که در اینده نزدیک به این کار روی می آورم.... 7 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۸۹ ..... منم دانشجویم دانشجوی کارشناسی ساخت و تولید دانشگاه آزاد تهران مرکز ترم 5 20 سالمه 8 لینک به دیدگاه
mohammad.ef 690 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۸۹ سلام به همه عزیزان و دوستان مکانیکی . اول از جناب " بابک دلخون " به خاطر دعوتشون به این تاپیک تشکر می کنم . بنده محمد هستم . ترم قبل ترم آخرم توی کارشناسی گرایش ساخت و تولید از دانشگاه آزاد نجف آباد بود و الان فقط پروژه کارشناسی ـم مونده تا فارق التحصیل بشم . و خوشحالم که با دوستان عزیز آشنا شدم . ممنون 6 لینک به دیدگاه
German 117 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۸۹ سلام عزیزان آرمان هستم دانشجوی مکانیک گرایش ساخت مقطع کارشناسی ترم 4:w16: خوشحالم که تو جمعتون هستم 8 لینک به دیدگاه
hamidbala 2844 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۸۹ حمیدرضا.........21 دیپلم ساخت تولید فوق دیپلم ساخت و تولید دانشجو کارشناسی ناپیوسته ساخت و تولید دیگه چی بگم خوشحالم اینجام! 5 لینک به دیدگاه
JAVID_X2007 21 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۸۹ جاوید 22 دیپلو ساخت فوق دیپلم ساخت وتولید کارشناسی مکانیک 6 لینک به دیدگاه
emperor14 15 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۸۹ محمد دانشجوی ترم 6 کارشناسی، رشتهی ساخت و تولید، پلی تکنیک 5 لینک به دیدگاه
shayan1989 523 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۰ من هم سال سوم کارشناسی ساخت و تولید هستم 5 لینک به دیدگاه
mammad.mechanic 569 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۰ سلام محمد هستم فارغ التحصیل رشته ساخت و تولید خوشحالم که اینجام 6 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده