رفتن به مطلب

طرز تهیه خورش پرتقال


peyman sadeghian

ارسال های توصیه شده

مواد لازم برای

 

 

پرتقال 6 عدد

مرغ 1عدد متوسط

كره 50 گرم

شكر 2 قاشق سوپخوری

زعفران به مقدار كم

خلال پسته 2 تا 3 قاشق سوپخوری

نمك به مقدار لازم

f15f02.jpg

طرز تهیه:

مرغ را در قطعات كوچك ببرید و كمی در كره تفت دهید. سپس پوست یك پرتقال را كه خلال كرده و تلخی اش را گرفته اید با یك تا دو لیوان آب و نمك به مرغ اضافه كنید و بگذارید بپزد. پوست 6 عدد پرتقال را بگیرید و حتی پوست نازك پره های پرتقال را نیز گرفته و قسمت های گوشتی پرتقال را به مرغ پخته اضافه كنید. شكر و زعفران را نیز اضافه كنید چند دقیقه بپزید تا پرتقال ها له نشوند وقتی در ظرف خورش را كشیدید، خلال پسته را روی آن بریزید.

منبع:همشهری آنلاین

ویرایش و تلخیص:آکاایران

  • Like 4
لینک به دیدگاه
×
×
  • اضافه کردن...