peyman sadeghian 30244 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۱ مواد لازم برای پرتقال 6 عدد مرغ 1عدد متوسط كره 50 گرم شكر 2 قاشق سوپخوری زعفران به مقدار كم خلال پسته 2 تا 3 قاشق سوپخوری نمك به مقدار لازم طرز تهیه: مرغ را در قطعات كوچك ببرید و كمی در كره تفت دهید. سپس پوست یك پرتقال را كه خلال كرده و تلخی اش را گرفته اید با یك تا دو لیوان آب و نمك به مرغ اضافه كنید و بگذارید بپزد. پوست 6 عدد پرتقال را بگیرید و حتی پوست نازك پره های پرتقال را نیز گرفته و قسمت های گوشتی پرتقال را به مرغ پخته اضافه كنید. شكر و زعفران را نیز اضافه كنید چند دقیقه بپزید تا پرتقال ها له نشوند وقتی در ظرف خورش را كشیدید، خلال پسته را روی آن بریزید. منبع:همشهری آنلاین ویرایش و تلخیص:آکاایران 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده