رفتن به مطلب

مراقب این آنتی ویروس های بدذات باشید!!


سارا.

ارسال های توصیه شده

به گزارش سرویس علمی فناوری جام نیوز (2 May)، این دست نرم افزارهای جعلی اصطلاحا Rogueware خوانده می شوند و در حقیقت زیر مجموعه مهمی از Scareware ( ترس افزار یا نرم افزارهای کلاهبرداری ) به شمار می آیند . شیوه آلوده شدن به این نرم افزارها هم بسی ناجوانمردانه است .

 

کافی است که خیلی اتفاقی وارد یکی از لینک های مرتبط با آنها شوید بلافاصله یک جست و جوگر آنلاین با ظاهر یک آنتی ویروس ضمن اخطار شناسایی کلی ویروس ریز و درشت روی درایوهای سیستم شما ، پیشنهاد دانلود نرم افزار آنتی ویروسی با نامی کاملا متقاعد کننده مثل Windows Antivirus pro , Xp Internet Security یا بسیاری نام های مشابه دیگر و پیشنهادی وسوسه انگیز همانند نسخه ای رایگان را به شما می دهد .

 

scareware_sysdefscan_crop1.jpg

حال اگر با کمی بی تجربگی این پیشنهاد را قبول کنید این بدافزار درست همانند یک آنتی ویروس واقعی روی سیستم شما نصب می شود و حتی پنجره ها و آیکون های یک آنتی ویروس جعلی را هم به شما نمایش خواهد داد. حتی می توانید از طریق پنجره نصب شده دایوهای خود را با سرعت اسکن کنید که البته این اسکن و نتایج آن واقعی نیست .

 

trojan_w32_renos_h.jpg

این نرم افزارهای تقلبی در حقیقت اسب های تروایی هستند که با طاهری پررنگ و لعاب خود را به کاربران قالب می کنند و در نهایت یا اطلاعات آنها را می ربایند و یا با کاهش سرعت سیستم و پاپ آپ های ناخواسته لج کاربران خود را در می آورند . جالب ایجاست که خیلی از این آنتی ویروس ها حتی با کسب بهایی خاص بد افزار را به کاربران از همه جا بی خبر می فروشند و خیلی از کاربران هم شاید تا مدت ها از باطن واقعی نرم افزاری که نصب کرده اند با خبر نشوند.

 

به نوشته گویا آی تی، اشاعه این دست نرم افزارها از سال 2008 گسترش پیدا کرد و رفته رفته برای خودش اسم و رسمی میان شاخه های دیگر بدافزار پیدا کرد . بر اساس نتایج تحقیقاتی که گوگل در سال 2010 منتشر کرد Scareware چیزی بیش از 15 درصد تمامی بدافزارهای شناسایی شده در سطح اینترنت را تشکیل می دادند و بیش از 11 هزار دامنه مختلف آنتی ویروس های جعلی را با عناوین مختلف در سطح اینترنت توزیع می کردند .

  • Like 3
لینک به دیدگاه
×
×
  • اضافه کردن...