Mr.101 27036 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۱ کثافت چه ضربه ای میزنه به توپ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام میگه که انصافا نه کثافت 3 لینک به دیدگاه
YAGHOT SEFID 29302 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۱ پدیده ای به نام جواد خیابانی ..!!! تو یکی از بازیهای لیگ برتر انگلیس چلسی، گل زد و این اعجوبه گزارشگری فرمودند: "الان مردم شهر چلسی، سر از پا نمیشناسند ..." او بعدها این واقعیت را که در کل بریتانیا شهری به نام چلسی وجود ندارد را پذیرفت اما بعنوان آخرین دفاعیه اش فرمود چلسی نام یکی از محلات لندن هم هست ..!!! مثلا استقلال گل بزنه و بگویند الان اهالی مردم استقلال خیلی شاد هستند ..!!! - - - Updated - - - یه بار بازی پرسپولیس و تراکتور سازی بود و زمانی که قرار شد غلامحسین دین محمدی برای تراکتور سازی وارد زمین بشه، جواد جوووون من یک جمله ای گفت که همه تماشاگران را سرجایشان میخکوب کرد : "حالا .. غلامحسین دین محمدی برادر بزرگتر رسول خطیبی برای تراکتورسازی وارد میدان میشه ..." عزیز دل من بعدها در توضیح این واقعه فرمودند: "من فامیل رسول خطیبی و سیروس دین محمدی وغلامحسین دین محمدی رو با هم قاطی کردم ... 3 لینک به دیدگاه
YAGHOT SEFID 29302 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۱ وقتی مسابقه فینال تکواندوی ساعی تمام شد و هادی داشت قهرمانیش رو جشن میگرفت، ضمن شنیدن جملات مضحک و بی و سروته جواد، این جمله اش واقعا به دلم نشست!! که خطاب به بیننده ها فرمودند!!: "وقتی شما بینندگاه عزیز و همراهان همیشگی شبکه سوم سیما داشتین پیروزی غرورآفرین هادی رو نگاه میکردین، اینجا تک تک این بچه ها (خطاب به مهمانان تکواندوکار) باچشمانی اشکبار و بسیار غمگین داشتند شادی میکردند ..!!!" هیشکی هم نبود بهش بگه که کسی با چشم غمگین شادی نمیکنه .!!! 3 لینک به دیدگاه
YAGHOT SEFID 29302 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۱ وقتی در برنامه معرفی قهرمان قهرمانان سال، قرار بود یکی از جوایز دهگانه به مهروز ساعی (خواهر هادی ساعی) برسه، جواد از هادی دعوت کرد تا به روی سن بیاد و جایزه خواهرش رو بده، و در حال اهدای جایزه جواد جان ما فرمودند: "پسر کو ندارد نشان از پدر، تو بیگانه نامش، ننامش پسر ..!!!" ... هنوز هم دارم فکر میکنم ربطش چی بود ..!!! 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده