.Yaprak 15748 ارسال شده در 13 مهر، 2012 زکی یا همون ذکی یا شایدم ظکینری داش ما به کمک تو احتیاج داریم به دو دلیل چون اولا رشتت برقه و ما میخوایم جرقه بزنیم و دوما اسمت شبیه چگواراست و چون حرکت ما انقلابیه و دیگه باقیه ماجرا داداش من درجا زدن کارشه همیششه ولش کن:icon_razz: 1
Moment 15228 مالک ارسال شده در 13 مهر، 2012 واووو؛ چرا اینقد از این تاپیکااا میزنین 4 دیوار معمارا و غیر معمارا کل کل معمارا و شهرسازا و عمرانا و.... آخرش هم همش یه چند نفری ناراحت شدن، بابا بیخیال کل کل ببین ونوس خانوم هنوز دیر نشده میتونی بیای توی تیم شهرسازا میدونم یه عمره معماری بیا توی تیم ما به عنوان ستون پنجم ما عمل کن میخوام زیر آب هم رشته ای هاتو بزنی
.Yaprak 15748 ارسال شده در 13 مهر، 2012 الان باس مشخص کنی که با تیم مایی یا با اونااگه با مایی دیگه خیالت راحت باشه که ما همه جوره چاکریم اگه با ما نیستی:vahidrk: 1
Moment 15228 مالک ارسال شده در 13 مهر، 2012 چیه روت نمیشه بگی با اونایی:vahidrk: بی مرام بی معرفت کو اون همه ادعای مرام و لوتی گری الان از کوتاهترین ارتفاع ممکن که صندلیمه خودم رو پرت میکنم پایین تا شاهد این همه بدبختی نباشم 2
seyed mehdi hoseyni 27119 ارسال شده در 13 مهر، 2012 زکی یا همون ذکی یا شایدم ظکینری داش ما به کمک تو احتیاج داریم به دو دلیل چون اولا رشتت برقه و ما میخوایم جرقه بزنیم و دوما اسمت شبیه چگواراست و چون حرکت ما انقلابیه و دیگه باقیه ماجرا داداش یه برقی هیچ وقت نمیره تو گروه کسی... اگه دوس داری بیا تو گروه ما تا هواتو داشته باشیم... 2
.Yaprak 15748 ارسال شده در 13 مهر، 2012 چیه روت نمیشه بگی با اونایی:vahidrk:بی مرام بی معرفت کو اون همه ادعای مرام و لوتی گری الان از کوتاهترین ارتفاع ممکن که صندلیمه خودم رو پرت میکنم پایین تا شاهد این همه بدبختی نباشم من طرف شهرسازام 1
Moment 15228 مالک ارسال شده در 13 مهر، 2012 من طرف شهرسازام مرحبا و احثنتمو آفرین و باریکلا حمه دستو هورااااااا بالاخره تسمیم درصت رو گرفتی ما که صوات درثت حسابی نداریم لااقل تو بیای عسای دصت ما بشی 1
.Yaprak 15748 ارسال شده در 13 مهر، 2012 مرحبا و احثنتمو آفرین و باریکلا حمه دستو هورااااااابالاخره تسمیم درصت رو گرفتی ما که صوات درثت حسابی نداریم لااقل تو بیای عسای دصت ما بشی خیلییییییییییییییییییی غلط املایی داریا:icon_pf (34):
Moment 15228 مالک ارسال شده در 13 مهر، 2012 داداش یه برقی هیچ وقت نمیره تو گروه کسی... اگه دوس داری بیا تو گروه ما تا هواتو داشته باشیم... من کلی رفیق برقی دارم که تو گروهمن هااا نمیدونم هرجور صلاح میدونی دوست داشتیم در خدمت شما باشیم حالا که اصرار داری هرجور صلاح میدونی 1
Moment 15228 مالک ارسال شده در 13 مهر، 2012 خیلییییییییییییییییییی غلط املایی داریا:icon_pf (34): دیگه باص از پایه شرو کنیم که جلو این معماریا زایه نشیم اول الفبا رو بده بیاد 1
seyed mehdi hoseyni 27119 ارسال شده در 13 مهر، 2012 :vahidrk::icon_razz: لابد صلاح دیگه...ولی من همچنان موندم چرا... 1
.Yaprak 15748 ارسال شده در 13 مهر، 2012 دیگه باص از پایه شرو کنیم که جلو این معماریا زایه نشیماول الفبا رو بده بیاد ردیفت میکنم نگران نباش 2
.Yaprak 15748 ارسال شده در 13 مهر، 2012 لابد صلاح دیگه...ولی من همچنان موندم چرا... خوب گفتم دیگه درجا زدی از این تاپیک رفتی دیگه 2
seyed mehdi hoseyni 27119 ارسال شده در 13 مهر، 2012 خوب گفتم دیگه درجا زدی از این تاپیک رفتی دیگه آخه خودت گفتی اینجا گروه بندی شده جای ما نیست... منم گفتم بزار پشت آبجیم در بیام،از این تاپیک بزنیم بیرون... 2
.Yaprak 15748 ارسال شده در 13 مهر، 2012 آخه خودت گفتی اینجا گروه بندی شده جای ما نیست... منم گفتم بزار پشت آبجیم در بیام،از این تاپیک بزنیم بیرون... بیجا کردن اصلا اسم مارو نذاشتن بیاین مارو هم اضافه کنید 2
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 13 مهر، 2012 اگه موافقید این تاپیک رو به تالار شهرسازی منتقل کنم ؟
seyed mehdi hoseyni 27119 ارسال شده در 13 مهر، 2012 بیجا کردن اصلا اسم مارو نذاشتنبیاین مارو هم اضافه کنید حالا آجی شما خودشو ناراحت نکن... اسم مارو هم اضافه نکنن ما میایم... 2
.Yaprak 15748 ارسال شده در 13 مهر، 2012 حالا آجی شما خودشو ناراحت نکن... اسم مارو هم اضافه نکنن ما میایم... اینو شک نکن جای من و تو وشاروک همه جا هست 2
ارسال های توصیه شده