Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۶ اردیبهشت، ۱۳۹۱ سلام دوستان دیدم فعالیت اینجا همش علمیه گفتیم یه اسپم کده بزنیم حالشو ببرید البته اگه گوشمون رو نگیرید از تالار بیرونمون نندازید که بیشتر با هم آشنا میشیم حالا اگه ناراحت میشید خب اینجا فعالیت علمی هم میکنیم دیگه حالا چاله میدون کجاست؟ چاله میدون پل ارتباطی میان شهرسازی و معماری نواندیشان هستش راستی با توجه به اینکه ظرفیت مدیرای نواندیشان بالاست من مطمئنم این تایپیک رو پاک نمی کنید:hapydancsmil: پاک نکنید توروخدا 7 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۳ تیر، ۱۳۹۱ چاله میدون پل ارتباطی میان شهرسازی و معماری نواندیشان هستش این یعنی چی 3 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۳ تیر، ۱۳۹۱ mission.impossible گفته است: چاله میدون پل ارتباطی میان شهرسازی و معماری نواندیشان هستشاین یعنی چی فک کنم یعنی در این پل باید اسپم ها کرد... 5 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۳ تیر، ۱۳۹۱ چرگر گفته است: فک کنم یعنی در این پل باید اسپم ها کرد... پس من چی 1 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۳ تیر، ۱۳۹۱ mission.impossible گفته است: چاله میدون پل ارتباطی میان شهرسازی و معماری نواندیشان هستشاین یعنی چی راستش رو بخوای خودمم نمیدونم این یعنی چی آخه میخواستم حال بچه های معماری رو بگیرم گفتم اگه بنویسم میدان نبرد شهرسازی و معماری میزنن کاسه کوزمون رو پخش و پلا میکنن اونوخت مام باید جیم فنگ بزنیم از اینجا آسته بریم بیرون 3 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۳ تیر، ۱۳۹۱ jozef گفته است: راستش رو بخوای خودمم نمیدونم این یعنی چیآخه میخواستم حال بچه های معماری رو بگیرم گفتم اگه بنویسم میدان نبرد شهرسازی و معماری میزنن کاسه کوزمون رو پخش و پلا میکنن اونوخت مام باید جیم فنگ بزنیم از اینجا آسته بریم بیرون یه ویرایش بزن پستتو 2 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۴ تیر، ۱۳۹۱ mission.impossible گفته است: پس من چی آجی شما که استادی تو اسپم...پس من گفتنت واسه چیه... شروع کن که پایه ام... 2 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۴ تیر، ۱۳۹۱ چرگر گفته است: آجی شما که استادی تو اسپم...پس من گفتنت واسه چیه... شروع کن که پایه ام... خبر نداری دارم یه جا دیگه رو میترکونم نمیبینی تعین گروه کردن 1 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۴ تیر، ۱۳۹۱ mission.impossible گفته است: خبر نداری دارم یه جا دیگه رو میترکونمنمیبینی تعین گروه کردن پس اینجا را ترک مینماییم تا دوستان به مبارزه شون برسن... 2 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۴ تیر، ۱۳۹۱ mission.impossible گفته است: یه ویرایش بزن پستتو آناناس یعنی زرشک ای بابا لکنت زبون گرفتیم .... یعنی کجای متنم رو اصلاح کنم هرچی گشتم به جز غلط املایی چیز دیگه ای نیافتم راستی چون شما زبان خارجه اید میتونید کمک کنید بیاید توی تیم ما شهرسازا تا حال معماریارو بگیریم نظر مثبتتون مساعده آبجی؟ 2 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۴ تیر، ۱۳۹۱ jozef گفته است: آناناس یعنی زرشک ای بابا لکنت زبون گرفتیم .... یعنی کجای متنم رو اصلاح کنمهرچی گشتم به جز غلط املایی چیز دیگه ای نیافتم راستی چون شما زبان خارجه اید میتونید کمک کنید بیاید توی تیم ما شهرسازا تا حال معماریارو بگیریم نظر مثبتتون مساعده آبجی؟ حالااااااااااااااا شد 2 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۴ تیر، ۱۳۹۱ چرگر گفته است: پس اینجا را ترک مینماییم تا دوستان به مبارزه شون برسن... 2 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۴ تیر، ۱۳۹۱ mission.impossible گفته است: حالااااااااااااااا شد ایول خوشم اومد پس هم تیمی شدیم لیدیز اند جنتلمن هر کی خواست بیاد تو تیم ما کافیه یه ندا بده مام که همیشه چراغمون سبزه و زرتی یعنی ظرتی میاریمش تو باند 2 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۴ تیر، ۱۳۹۱ jozef گفته است: ایولخوشم اومد پس هم تیمی شدیم لیدیز اند جنتلمن هر کی خواست بیاد تو تیم ما کافیه یه ندا بده مام که همیشه چراغمون سبزه و زرتی یعنی ظرتی میاریمش تو باند برو بچه رفقای ما همشون معمارن نمیدونم چراااااااااااااااااااااااااا 2 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۴ تیر، ۱۳۹۱ mission.impossible گفته است: چرا اونوقت... 2 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۴ تیر، ۱۳۹۱ چرگر گفته است: پس اینجا را ترک مینماییم تا دوستان به مبارزه شون برسن... زکی یا همون ذکی یا شایدم ظکی نری داش ما به کمک تو احتیاج داریم به دو دلیل چون اولا رشتت برقه و ما میخوایم جرقه بزنیم و دوما اسمت شبیه چگواراست و چون حرکت ما انقلابیه و دیگه باقیه ماجرا 1 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۴ تیر، ۱۳۹۱ چرگر گفته است: چرا اونوقت... :vahidrk::icon_razz: 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۴ تیر، ۱۳۹۱ واووو؛ چرا اینقد از این تاپیکااا میزنین 4 دیوار معمارا و غیر معمارا کل کل معمارا و شهرسازا و عمرانا و.... آخرش هم همش یه چند نفری ناراحت شدن، بابا بیخیال کل کل لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۴ تیر، ۱۳۹۱ mission.impossible گفته است: برو بچه رفقای ما همشون معمارن نمیدونم چراااااااااااااااااااااااااا الان باس مشخص کنی که با تیم مایی یا با اونا اگه با مایی دیگه خیالت راحت باشه که ما همه جوره چاکریم اگه با ما نیستی:vahidrk: لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده