Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۱ درود.... خوش اومدید. بنا به سوالات دوستان در مورد اسم پر معنای خودم این تاپیکو زدمامیدوارم مقبول قرار گیرد طبق اساطیر رومی آسترایا برپادارنده عدالت و قوانین طبیعی است. طبق اساطیر رومی آسترایا یا ستاره دوشیزه دختر ژوپیتر(نام رومی زئوس) و تمیس بود. او و مادرش هردو تجسم عدالت بودند.استرایا آخرین موجود فناناپذیری بود که در طول عمر طلایی،با انسان زندگی میکرد. او با روش خاص خود در گوشه ای از جهان مشغول حکومت بود. ولی وقتی انسان درگیر خواهش های نفسانی و فساد شد و سنگدل گردید،آسترایا به سوی آسمانها بازگشت. نماد آسترایا در اسمان صورت فلکی سنبله یا همان ماه شهریور است. مقیاس عدالت صورت فلکی ترازو است. کتاب اساطیر یونانی و صور فلکی.نیلوفر فشنگ ساز 21 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۱ جالب بود اسم قشنگی رو انتخاب کردی عزیزم نماد آسترایا در اسمان صورت فلکی سنبله یا همان ماه شهریور است.(منم شهریوری هستم ) 11 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۱ جالب بود اسم قشنگی رو انتخاب کردی عزیزم نماد آسترایا در اسمان صورت فلکی سنبله یا همان ماه شهریور است.(منم شهریوری هستم ) ممنون عزیزم....:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v البته من بهمنی هستم...... 7 لینک به دیدگاه
Aria_sh 246 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۱ ممنون عزیزم....:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v البته من بهمنی هستم...... ستاره خانم مطلب جالبی بود . درضمن من هم متولد ماه بهمن هستم:icon_gol: 3 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۱ ستاره خانم مطلب جالبی بود . درضمن من هم متولد ماه بهمن هستم:icon_gol: خواهش میکنم...:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v بسیار عالی:rose: 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده