رفتن به مطلب

عاشق شديييييييي؟؟؟؟؟؟؟

dear.angel

ارسال های توصیه شده

شيلااااااااااااااااااام خدمت دوستان گل و بلبل

يه هو زد به سرم كه از برو بچ بپرسم كه ه ه ه ه ه ه

1. تا به حال عاشق دييييييييين؟

2 .چقدر عشقتون حقيقي بود و هست؟؟؟؟؟؟؟

به معشوقتون رسيدين؟؟؟؟؟:ws31:

.

.

.

وكلا هرچي دلتون از عشق ميخواد بگين از بي وفايييييي :there:يا با وفايييييييييي و.....

با تشكراااااااااااات فراواااااان:icon_gol:

• Like 29
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 47
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

حلاج را پرسیدند عشق چیست؟

گفت امروز بینی و فردا و پس فردا ، اول روز بکشتند و دیگر روز بسوختند و سوم روز به بادش بردادند! عشق این است.:icon_gol:

پ.ن : میدونم ربطی به سوال تاپیک نداشت . :icon_gol:

• Like 14
لینک به دیدگاه

عاشق شدن که هر ادمی زمانی عاشق میشه اما بیشتر عاشق ها فارغ میشند . مگر این که اول دوست داشتن حاکم باشه و عقل حکمفرما باشه بعد عاشق بشند. عشق همیشه بین دختر و پسر نیست میتونه عشق بنده به خالقش باشه که بالاترین نوع عشق هست. اما عشق دنیوی یا بهتر بگم عشق دختر و پسر .عشقی است که بعضی وقتها ممکنه خطر ناک بشه. چون دختر و پسر توی یک سنین خاص همه چیز را توی رویا می بینند و فکر می کنند عشق انها تک هست و دیگه بهتر از ان نیست ولی بعد مدتی ممکنه چند سال بشه و کمی عشقشون کمتر بشه و مشغول دنیای اطراف بشند تازه می فهمند که این چند سال چشمشون بسته بوده. عاشق شدن خوبه به شرط اینکه الکی نباشه و عشق واقعی باشه . ان عشق پاک واقعی بدون سوئ استفاده عالیه. اگر بشه پیدا کرد.

یک نمونه عملی ان حضرت علی و زهرا هستند. و یا در ایران باستان خسرو و شیرین.

لیلی و مجنون.

موفق باشید

• Like 9
لینک به دیدگاه

به نظر من تو این زمونه چه دختر چه پسرش اصلا نمیدونن عشق چیه

فقط اداع میکنن که عاشق هستن

به نطر من اگه عاشق خدا بشی اون موقع میفهمی عشق چی

عشق به خدا بهترین چیزه:icon_gol:

• Like 10
لینک به دیدگاه

درود:icon_gol:

از عشق که میگی دیوونه ام می کنی:dancegirl2:دوره لیسانس عاشق شدم و حدود یک ماه خونه افتاده بودم:ws37:بهم رسیدیم ولی... جدا شدیم و پرید استرالیا:w000:هنوز هم دوسش دارم ولی خیلی خوبه که زندگی کوتاهه..:ws37:

• Like 16
لینک به دیدگاه

سلام

عشق به خدا که دروغ چرا؟ در قالب من نمیگنجه این عشق بزررررررررررررگ ولی سعی میکنم جوری باشم که خدا ازم متنفر نباشه:hapydancsmil:

عشق به همنوع داریم همه مون. کلا ایرانی هر جای دنیا یکی یه چیزیش بشه , دلش میلرزه حتی یک ثانیه

عشق و عاشقی و ازین حرفای خاک برسری هم که آیا عاشق شدیم یا فارغ یا منفصل یا مزدوج ؟ مدل زندگی ما اینگونه است که میشود:........... اول ازدواج کردیم بعدش کم کم فهمیدیم انگار عاشق شدیم که هیچچچچچچچ , عشق کم کم جا افتاده در تار و پودمان

• Like 10
لینک به دیدگاه

ممنون از تاپیک خوبتون

بنده، چند سال پیش عاشق شدم؛ تا چند وقت پیش هم بودم؛ ولی عشقی کورکورانه و به دور از عقل؛ از مشکلات زندگی چیزی نمی فهمیدم؛ خام بودم؛ دوستش داشتم ولی زندگی قانون هایی داره که باید در حیطه اون قانون ها قدم برداشت؛ اون خوب بود؛ من لیاقت نداشتم؛ امیدوارم مرا ببخشد و بس

اکنون شدیدا عاشق خدا شده ام؛ نه اینکه نماز و روزه و اینا؛ نه

خودش رو دوست دارم؛ روز به روز هم عشقم بهش بیشتر میشه؛ تازه دارم میفهمم دوست داشتن یعنی چی؛ تازه دارم میفهمم کسی که واقعا دوستم داره کیه و تا چه حد عاشقمه

با تشکر

• Like 10
لینک به دیدگاه

یادش بخیر کلاس چهارم ابتدایی(در واقع چون من یه سال جهشی خوندم سنم می شد 8 نه 9) عاشق شدم:ws3:

تجربه ی باحالی بود البته کسی چیزی نفهمید چون از همون کوچکی همه چیم رو میریختم درونم:sigh:

اون مدت به طرز خیلی وحشتناکی حالم بد بود و از این عاشقای قرتی نبودم حدود یه دوسالی طول کشید و بعدش بنا به دلایلی ازش متنفر شدم:ws3:

بعد از اون دیگه عاشق نشدم تا یه سال و نیم پیش که تریپ عاشق خدا برداشتیم چشمامو می بستم و تصورش می کردم که تمام اطراف و وجودمه

بعد یه مدت به خودم گفتم زرشک اینا که همه اش توهمه عاشق تصوراتت شدی بدبخت دیگه اونم ترک کردم:ws3:

• Like 10
لینک به دیدگاه
شيلااااااااااااااااااام خدمت دوستان گل و بلبل

يه هو زد به سرم كه از برو بچ بپرسم كه ه ه ه ه ه ه

1. تا به حال عاشق دييييييييين؟

2 .چقدر عشقتون حقيقي بود و هست؟؟؟؟؟؟؟

به معشوقتون رسيدين؟؟؟؟؟:ws31:

.

.

.

وكلا هرچي دلتون از عشق ميخواد بگين از بي وفايييييي :there:يا با وفايييييييييي و.....

با تشكراااااااااااات فراواااااان:icon_gol:

براساس چه معیارهایی باید بفهمیم که عشق ما حقیقی بوده و هست ؟

• Like 13
لینک به دیدگاه
عاشق شدن که هر ادمی زمانی عاشق میشه اما بیشتر عاشق ها فارغ میشند . مگر این که اول دوست داشتن حاکم باشه و عقل حکمفرما باشه بعد عاشق بشند. عشق همیشه بین دختر و پسر نیست میتونه عشق بنده به خالقش باشه که بالاترین نوع عشق هست. اما عشق دنیوی یا بهتر بگم عشق دختر و پسر .عشقی است که بعضی وقتها ممکنه خطر ناک بشه. چون دختر و پسر توی یک سنین خاص همه چیز را توی رویا می بینند و فکر می کنند عشق انها تک هست و دیگه بهتر از ان نیست ولی بعد مدتی ممکنه چند سال بشه و کمی عشقشون کمتر بشه و مشغول دنیای اطراف بشند تازه می فهمند که این چند سال چشمشون بسته بوده. عاشق شدن خوبه به شرط اینکه الکی نباشه و عشق واقعی باشه . ان عشق پاک واقعی بدون سوئ استفاده عالیه. اگر بشه پیدا کرد.

یک نمونه عملی ان حضرت علی و زهرا هستند. و یا در ایران باستان خسرو و شیرین.

لیلی و مجنون.

موفق باشید

از کجا به این موضوع پی بردید که "عشق به خالق" بالاترین نوع عشق هست ؟ :ws52:

• Like 7
لینک به دیدگاه

نظر شخصی خود من اینه که :

دوست داشتن بهتر از عاشق شدن هست

در عاشق شدن وابستگی وجود داره (مثل عشق منو جنرال)

اما در دوست داشتن وابستگی وجود نداره(هر وقت دلت خواست میتونی رابطه رو بهم بزنی)

و تا حالا عاشق نشدم

اصلا نمیدونم عاشق شدن چه جوری هست و چه حسی به آدم میده..!!

تا حالا تجربه اش نکردم..!!//

• Like 8
لینک به دیدگاه

بله عاشق شدم:sigh:

2 سال پیش

کاملا احمقانه عاشق شدم مثل این جوونای الان نبودم که:banel_smiley_4: همون اول به مامان و بابام گفتم

ولی به هم نرسیدیم و از این قضیه خیلی خوشحالم:ws37:

• Like 10
لینک به دیدگاه
بله عاشق شدم:sigh:

کاملا احمقانه عاشق شدم مثل این جوونای الان نبودم که:banel_smiley_4: همون اول به مامان و بابام گفتم

ولی به هم نرسیدیم و از این قضیه خیلی ...

منم همینطور

• Like 5
لینک به دیدگاه

والا فقط یه بار 10سال پیش درگیر غلیان حماقتهای نوجوانی شدم.شدید سر کار بودم:icon_pf (34):

خودمم میدونستم چقد غیر طبیعیه (اصلا راهی برای رسیدن نبود) هیچی دیگه...یادگارشم شد لطمه درسی تا کنکور و مدتها احساس حماقت.و دیگر هیچ:vahidrk:

• Like 10
لینک به دیدگاه

عاشق که نه. که مثلا بریم مثل فرهاد تیشه بگیریم دستمون و...

در دلمون بازه. یه وقتایی عده ای میان ومیرن البته ترمینال نیستا:hanghead:.هرکسی رو راه نمیدیم.:w16:

چند وقت پیش تصمیم گرفتم به یکیشون بگم دوست دارم که کاش نمیگفتم .چون اونی نبود که فکر میکردم.اگه بخوای عاشق بشی باید طرفتو خوب بشناسی.

خیلیا لیاقت اینو ندارن که کسی عاشقشون بشه

• Like 8
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...