dear.angel 1314 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۱ شيلااااااااااااااااااام خدمت دوستان گل و بلبل يه هو زد به سرم كه از برو بچ بپرسم كه ه ه ه ه ه ه 1. تا به حال عاشق دييييييييين؟ 2 .چقدر عشقتون حقيقي بود و هست؟؟؟؟؟؟؟ به معشوقتون رسيدين؟؟؟؟؟ . . . وكلا هرچي دلتون از عشق ميخواد بگين از بي وفايييييي :there:يا با وفايييييييييي و..... با تشكراااااااااااات فراواااااان 29 لینک به دیدگاه
sinister89 4245 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۱ عشق مشق چی بید حالا ؟؟؟؟؟ 6 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۱ حلاج را پرسیدند عشق چیست؟ گفت امروز بینی و فردا و پس فردا ، اول روز بکشتند و دیگر روز بسوختند و سوم روز به بادش بردادند! عشق این است. پ.ن : میدونم ربطی به سوال تاپیک نداشت . 14 لینک به دیدگاه
narges_gha 106 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۱ عاشق شدن که هر ادمی زمانی عاشق میشه اما بیشتر عاشق ها فارغ میشند . مگر این که اول دوست داشتن حاکم باشه و عقل حکمفرما باشه بعد عاشق بشند. عشق همیشه بین دختر و پسر نیست میتونه عشق بنده به خالقش باشه که بالاترین نوع عشق هست. اما عشق دنیوی یا بهتر بگم عشق دختر و پسر .عشقی است که بعضی وقتها ممکنه خطر ناک بشه. چون دختر و پسر توی یک سنین خاص همه چیز را توی رویا می بینند و فکر می کنند عشق انها تک هست و دیگه بهتر از ان نیست ولی بعد مدتی ممکنه چند سال بشه و کمی عشقشون کمتر بشه و مشغول دنیای اطراف بشند تازه می فهمند که این چند سال چشمشون بسته بوده. عاشق شدن خوبه به شرط اینکه الکی نباشه و عشق واقعی باشه . ان عشق پاک واقعی بدون سوئ استفاده عالیه. اگر بشه پیدا کرد. یک نمونه عملی ان حضرت علی و زهرا هستند. و یا در ایران باستان خسرو و شیرین. لیلی و مجنون. موفق باشید 9 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۱ عشق ................................ 11 لینک به دیدگاه
ماتینا 4434 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۱ به نظر من تو این زمونه چه دختر چه پسرش اصلا نمیدونن عشق چیه فقط اداع میکنن که عاشق هستن به نطر من اگه عاشق خدا بشی اون موقع میفهمی عشق چی عشق به خدا بهترین چیزه 10 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۱ درود از عشق که میگی دیوونه ام می کنی:dancegirl2:دوره لیسانس عاشق شدم و حدود یک ماه خونه افتاده بودمبهم رسیدیم ولی... جدا شدیم و پرید استرالیاهنوز هم دوسش دارم ولی خیلی خوبه که زندگی کوتاهه.. 16 لینک به دیدگاه
Hodaa37 2744 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۱ سلام عشق به خدا که دروغ چرا؟ در قالب من نمیگنجه این عشق بزررررررررررررگ ولی سعی میکنم جوری باشم که خدا ازم متنفر نباشه:hapydancsmil: عشق به همنوع داریم همه مون. کلا ایرانی هر جای دنیا یکی یه چیزیش بشه , دلش میلرزه حتی یک ثانیه عشق و عاشقی و ازین حرفای خاک برسری هم که آیا عاشق شدیم یا فارغ یا منفصل یا مزدوج ؟ مدل زندگی ما اینگونه است که میشود:........... اول ازدواج کردیم بعدش کم کم فهمیدیم انگار عاشق شدیم که هیچچچچچچچ , عشق کم کم جا افتاده در تار و پودمان 10 لینک به دیدگاه
MOrteZA Taghizadeh 5538 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۱ ممنون از تاپیک خوبتون بنده، چند سال پیش عاشق شدم؛ تا چند وقت پیش هم بودم؛ ولی عشقی کورکورانه و به دور از عقل؛ از مشکلات زندگی چیزی نمی فهمیدم؛ خام بودم؛ دوستش داشتم ولی زندگی قانون هایی داره که باید در حیطه اون قانون ها قدم برداشت؛ اون خوب بود؛ من لیاقت نداشتم؛ امیدوارم مرا ببخشد و بس اکنون شدیدا عاشق خدا شده ام؛ نه اینکه نماز و روزه و اینا؛ نه خودش رو دوست دارم؛ روز به روز هم عشقم بهش بیشتر میشه؛ تازه دارم میفهمم دوست داشتن یعنی چی؛ تازه دارم میفهمم کسی که واقعا دوستم داره کیه و تا چه حد عاشقمه با تشکر 10 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۱ یادش بخیر کلاس چهارم ابتدایی(در واقع چون من یه سال جهشی خوندم سنم می شد 8 نه 9) عاشق شدم تجربه ی باحالی بود البته کسی چیزی نفهمید چون از همون کوچکی همه چیم رو میریختم درونم اون مدت به طرز خیلی وحشتناکی حالم بد بود و از این عاشقای قرتی نبودم حدود یه دوسالی طول کشید و بعدش بنا به دلایلی ازش متنفر شدم بعد از اون دیگه عاشق نشدم تا یه سال و نیم پیش که تریپ عاشق خدا برداشتیم چشمامو می بستم و تصورش می کردم که تمام اطراف و وجودمه بعد یه مدت به خودم گفتم زرشک اینا که همه اش توهمه عاشق تصوراتت شدی بدبخت دیگه اونم ترک کردم 10 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۱ شيلااااااااااااااااااام خدمت دوستان گل و بلبليه هو زد به سرم كه از برو بچ بپرسم كه ه ه ه ه ه ه 1. تا به حال عاشق دييييييييين؟ 2 .چقدر عشقتون حقيقي بود و هست؟؟؟؟؟؟؟ به معشوقتون رسيدين؟؟؟؟؟ . . . وكلا هرچي دلتون از عشق ميخواد بگين از بي وفايييييي :there:يا با وفايييييييييي و..... با تشكراااااااااااات فراواااااان براساس چه معیارهایی باید بفهمیم که عشق ما حقیقی بوده و هست ؟ 13 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۱ عاشق شدن که هر ادمی زمانی عاشق میشه اما بیشتر عاشق ها فارغ میشند . مگر این که اول دوست داشتن حاکم باشه و عقل حکمفرما باشه بعد عاشق بشند. عشق همیشه بین دختر و پسر نیست میتونه عشق بنده به خالقش باشه که بالاترین نوع عشق هست. اما عشق دنیوی یا بهتر بگم عشق دختر و پسر .عشقی است که بعضی وقتها ممکنه خطر ناک بشه. چون دختر و پسر توی یک سنین خاص همه چیز را توی رویا می بینند و فکر می کنند عشق انها تک هست و دیگه بهتر از ان نیست ولی بعد مدتی ممکنه چند سال بشه و کمی عشقشون کمتر بشه و مشغول دنیای اطراف بشند تازه می فهمند که این چند سال چشمشون بسته بوده. عاشق شدن خوبه به شرط اینکه الکی نباشه و عشق واقعی باشه . ان عشق پاک واقعی بدون سوئ استفاده عالیه. اگر بشه پیدا کرد.یک نمونه عملی ان حضرت علی و زهرا هستند. و یا در ایران باستان خسرو و شیرین. لیلی و مجنون. موفق باشید از کجا به این موضوع پی بردید که "عشق به خالق" بالاترین نوع عشق هست ؟ 7 لینک به دیدگاه
peyman sadeghian 30244 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۱ موضوع تکراریه [h=3]نقد و بررسی: کسی تا حالا عاشق شده..؟؟![/h] ممنونم از دعوتت 6 لینک به دیدگاه
mortaza_sakht 1109 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۱ نظر شخصی خود من اینه که : دوست داشتن بهتر از عاشق شدن هست در عاشق شدن وابستگی وجود داره (مثل عشق منو جنرال) اما در دوست داشتن وابستگی وجود نداره(هر وقت دلت خواست میتونی رابطه رو بهم بزنی) و تا حالا عاشق نشدم اصلا نمیدونم عاشق شدن چه جوری هست و چه حسی به آدم میده..!! تا حالا تجربه اش نکردم..!!// 8 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۱ بله عاشق شدم 2 سال پیش کاملا احمقانه عاشق شدم مثل این جوونای الان نبودم که همون اول به مامان و بابام گفتم ولی به هم نرسیدیم و از این قضیه خیلی خوشحالم 10 لینک به دیدگاه
Farhad.Jonobi 2552 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۱ بله عاشق شدم کاملا احمقانه عاشق شدم مثل این جوونای الان نبودم که همون اول به مامان و بابام گفتم ولی به هم نرسیدیم و از این قضیه خیلی ... منم همینطور 5 لینک به دیدگاه
Farhad.Jonobi 2552 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۱ الن هم پشیمونم هم خوشحالم.فقط میدونم خیلی خوب نیستم این روزا 7 لینک به دیدگاه
anvil 5769 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۱ والا فقط یه بار 10سال پیش درگیر غلیان حماقتهای نوجوانی شدم.شدید سر کار بودم:icon_pf (34): خودمم میدونستم چقد غیر طبیعیه (اصلا راهی برای رسیدن نبود) هیچی دیگه...یادگارشم شد لطمه درسی تا کنکور و مدتها احساس حماقت.و دیگر هیچ:vahidrk: 10 لینک به دیدگاه
yagoot 107 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۱ عاشق که نه. که مثلا بریم مثل فرهاد تیشه بگیریم دستمون و... در دلمون بازه. یه وقتایی عده ای میان ومیرن البته ترمینال نیستا.هرکسی رو راه نمیدیم. چند وقت پیش تصمیم گرفتم به یکیشون بگم دوست دارم که کاش نمیگفتم .چون اونی نبود که فکر میکردم.اگه بخوای عاشق بشی باید طرفتو خوب بشناسی. خیلیا لیاقت اینو ندارن که کسی عاشقشون بشه 8 لینک به دیدگاه
اتیلای خون 50 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۱ عشق بیکاری بابا عشق چیه پیچ پیچی سر گیجی الکی فقط الافی اینم عشق 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده