رفتن به مطلب
  • 0

نقشه نولی

گـنـجـشـک

سوال

9 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است

ارسال های توصیه شده

• 0
خب سلام داش مشتیان عزیز.

برا شروع فعالیت علمی و کمک رسانی.

کسی میدونه نقشه ی نولی چیه؟

توضیح بده لطفا:w02:

سلام

نقشه نولی ، فضاهای عمومی و خصوصی رو مشخص میکنه . فضاهای خصوصی رو با رنگ تیره نشون میدن و فضاهای عمومی رو با رنگ روشن چون تضاد خیلی زیاده تشخیصش خیلی راحته

b6dlfcarqscq2vzb49c.jpg

• Like 7
لینک به دیدگاه
  • 0

نقشه نولی درک سریعی از فرم شهر رو به بیننده منتقل میکنه این نقشه درک صحیحی از ساختار توپوگرافی شهر، الگوهای ساختمان های عمومی و خصوصی و ارتباط اونا با کل مجموعه شهر رو نشون میده.

نقشه نولی گرافیک خیلی ساده ای داره و توده با طیف خاکستری مشخص میشه و بقیه فضاها سفیدن

• Like 7
لینک به دیدگاه
  • 0
قسمت قرمز !!!

چجوری با این نقشه ساختار توپوگرافی رو درک میکنی؟ :ws38:

مطمئن نیستم ولی فک کنم با طیف رنگی توپوگرافی نقشه رو مشخص می کنن...یعنی قسمت های کم رنگ تر کم ارتفاع تر و قسمت های تیره تر ارتفاع بیشتری دارن

البته همیشه فضاهای خالی بدون رنگ نیستن هااا

فضاهای خالی می تونه با هاشور یا رنگ های روشن تر مشخص بشه و کلا توده هم با یه رنگ تیره متمایزه

چی گفتم:w58:

• Like 4
لینک به دیدگاه
  • 0
مطمئن نیستم ولی فک کنم با طیف رنگی توپوگرافی نقشه رو مشخص می کنن...یعنی قسمت های کم رنگ تر کم ارتفاع تر و قسمت های تیره تر ارتفاع بیشتری دارن

البته همیشه فضاهای خالی بدون رنگ نیستن هااا

فضاهای خالی می تونه با هاشور یا رنگ های روشن تر مشخص بشه و کلا توده هم با یه رنگ تیره متمایزه

چی گفتم:w58:

چی گفتی! w58.gif

به نظرم این چیزا که گفتی ربطی به نقشه ی نولی ( مثل نقشه ای که مرتضا گذاشت ) نداره ها!

تو نقشه ای که فظاهای عمومی و خصوصی شهر رو جدا میکنه ، فقط دوتا رنگ استفاده میشه...طیف کجا بود؟! :ws38:

• Like 4
لینک به دیدگاه
  • 0
چی گفتی! :w58:به نظرم این چیزا که گفتی ربطی به نقشه ی نولی ( مثل نقشه ای که مرتضا گذاشت ) نداره ها!تو نقشه ای که فظاهای عمومی و خصوصی شهر رو جدا میکنه ، فقط دوتا رنگ استفاده میشه...طیف کجا بود؟! :ws38:
راستش راجع به توپوگرافی منم چیزی نشنیدم .بعد تو کتاب استانداردهای برنامه ریزی و طراحی شهری آمریکا صفحه 464 این تعریف رو گذاشته

is a useful tool for exploring the continuity of the perceived public space in a community

این عکس رو هم از کتاب ترانسیک (Finding Lost Space: Theories of Urban Design) برداشتم . صفحه 99

qhnoz35lu1gi6e0u9f6j.jpg

• Like 6
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...