eder 13732 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۱ قانون قانون توی زندگی همه ی ما وجود داره هر کدوم هم یه جوری و تا یه حدی بهش احترام میگذاریم بعضی وقتها با احترام گذاشتن به قانون میبینیم که اشتباه کردیم و شاید بهتر بوده بهش عمل نکنیم یا شاید تبصره ای وجود داشته که ما نمیدونستیم .... چیزی که حق رو به ما میداده کلا افراد برخوردشون با قانون متفاوته بعضی ها قانون رو لازم الاجرا میدونن و چیزی رو بالاتر از اون نمیدونن و برخی سعی میکنن قوانین رو به نفع خودشون تغییر بدن ..... برخی هم سعی میکنن قوانین رو عوض کنن .... البته با در نظر گرفتن منافع خودشون و دیگران .... در اصل اصلاحش میکنن برخی هم اصلا اهمیتی به قانون نمیدن و صرفا قانون رو توی چماقی که بالای سرشونه میبینن! و ...... حالا سوال من از شما اینه: 1 - تا چه حد به قوانین احترام میگذارید؟ و قانون توی زندگیتون چه نقش و اهمیتی داره؟ 2 - و اینکه تا حالا شده قوانین رو نقض کنید و اگه بوده چجوری و در چه شرایطی؟ 3 - آیا تا بحال شده که بخواهید قانونی رو که مطمئنید غلط هست رو عوض کنید؟ 12 لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۱ قانون؟ به راستی که صحبت از قانون در سرزمین ما خجالت آورست. من به قوانینی که محرز شده برای زندگی اجتماعی بشر مفید و کارسازه احترام میزارم. مثل قوانین راهنمایی و رانندگی. و در خیلی از موارد که احساس میکنم قانون نه تنها مشکلی از زندگی ما حل نمیکنه بلکه سد راه زندگیمون میشه قانون گریزم. 7 لینک به دیدگاه
eder 13732 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۱ قانون؟ به راستی که صحبت از قانون در سرزمین ما خجالت آورست. من به قوانینی که محرز شده برای زندگی اجتماعی بشر مفید و کارسازه احترام میزارم. مثل قوانین راهنمایی و رانندگی. و در خیلی از موارد که احساس میکنم قانون نه تنها مشکلی از زندگی ما حل نمیکنه بلکه سد راه زندگیمون میشه قانون گریزم. مشکل از قانونه یا مشکل از قانون گذار یا مشکل از خود ماست ؟؟؟ 7 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۱ 1 - تا چه حد به قوانین احترام میگذارید؟ و قانون توی زندگیتون چه نقش و اهمیتی داره؟و اینکه تا حالا شده قوانین رو نقض کنید و اگه بوده چجوری و در چه شرایطی؟ هرکسی یه سری قانون شخصی داره..البته بهتره بگم اصول..سعی کرده ام بهشون عمل کنم..البته گاهی هم نتونستم و زیرپا گذاشته ام و بعدش خیلی برام گرون تموم شده و وجدان درد هم گرفته ام.قانونهای اجتماعی رو هم سعی میکنم بهشون احترام بزارم.البته بهتره بگم اصول اجتماعی و یا اخلاقیات... هیچ آدمی بدون اشتباه و کامل نیست و منم گاهی زیر پا گذاشته ام..اما انگشت شمارند و سعی کرده ام رفع بشه...اگرهم زیرپا گذاشته ام برای منفعت خودم بوده.اما 100% میدونم ضررش به خودم برگشته و چیزی نبوده که به جامعه و افراد صدمه بزنه... 3 - آیا تا بحال شده که بخواهید قانونی رو که مطمئنید غلط هست رو عوض کنید؟ بله.ولی نتونسته ام..مثلا توی یونی ما سعی کردند جلو انتقالی و مهمان رو بگیرند..ما هم رفتیم اما نشد.یا انجمن اسلامی رو که درشو تخته کردند تجمع کردیم باز نشد!!! 4 لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۱ مشکل از قانونهیا مشکل از قانون گذار یا مشکل از خود ماست ؟؟؟ هر سه مورد. قانون باید کامل و بی نقص باشه. این در چه صورت مهیا میشه؟ در صورتی که قانون گذار بی نقص باشه. خود ما کیه؟ قانون گذار و قانون پذیر و مجری قانون همه از خودمونیم دیگه؟ 5 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۱ بعضی قوانین محرز هستند و تقریبا در تمام جوابع بشری بکسان هستند، معمولا از اونا اطاعت میکنم، در بقیه موارد خودم قانون گذار هستم 4 لینک به دیدگاه
eder 13732 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۱ هر سه مورد. قانون باید کامل و بی نقص باشه. این در چه صورت مهیا میشه؟ در صورتی که قانون گذار بی نقص باشه. خود ما کیه؟ قانون گذار و قانون پذیر و مجری قانون همه از خودمونیم دیگه؟ اگه همش خودمونیم پس میشه از طریق خودمون اصلاحش کنیم؟ اگه میشه چجور؟ 2 لینک به دیدگاه
eder 13732 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۱ بعضی قوانین محرز هستند و تقریبا در تمام جوابع بشری بکسان هستند، معمولا از اونا اطاعت میکنم، در بقیه موارد خودم قانون گذار هستم از کجا میفهمی قانونی در تمام جوامع بشری رعایت میشه؟ و اینکه چه قوانینی هست که ازش اطاعت نمیکنی؟ فکر نمیکنی باعث بی قانونی و هرج و مرج میشی؟ (حداقل در یه محیط کوچیک) 3 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۱ از کجا میفهمی قانونی در تمام جوامع بشری رعایت میشه؟ و اینکه چه قوانینی هست که ازش اطاعت نمیکنی؟ فکر نمیکنی باعث بی قانونی و هرج و مرج میشی؟ (حداقل در یه محیط کوچیک) یک قانون کلی هست، ضرر رساندن به هر موجود بیگناه یا خوردن حق دیگری به هر دلیلی و هر شکلی ممنوع هست، خوب این قانون شماره اول و کلی هست، همه قوانین با این سنجیده میشند اگر موازی با این باشند ازشون اطاعت میکنم، یعنی سعی میکنم اطاعت کنم، نمیخوام بگم انقدر با فرهنگ هستم که به هیچ موجودی آزاری نرسوندم و هیچ حقی رو پایمال نکردم و اینکه چه قوانینی که ازشون اطلاعت نمیکنم هم دقیقا با تعریف بالا قیاس میشه ایجاد هرج و مرج خودش ناقص اون قانون کلی که گفتم هست، میدونی اگه به درکی رسیدی که تونستی از خودت بپرسی که من چرا باید از این قانون پیروی کنم و دنبال این چرا باشی، دارای عقل سلیم شدی، ولی این عقل سلیم میتونه هم موزیانه بهره بردادی بشه ازش هم نه مثل آدم! من معمولا سعی کردم آدم باشم 3 لینک به دیدگاه
eder 13732 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۱ یک قانون کلی هست، ضرر رساندن به هر موجود بیگناه یا خوردن حق دیگری به هر دلیلی و هر شکلی ممنوع هست، خوب این قانون شماره اول و کلی هست، همه قوانین با این سنجیده میشند اگر موازی با این باشند ازشون اطاعت میکنم، یعنی سعی میکنم اطاعت کنم، نمیخوام بگم انقدر با فرهنگ هستم که به هیچ موجودی آزاری نرسوندم و هیچ حقی رو پایمال نکردم و اینکه چه قوانینی که ازشون اطلاعت نمیکنم هم دقیقا با تعریف بالا قیاس میشه ایجاد هرج و مرج خودش ناقص اون قانون کلی که گفتم هست، میدونی اگه به درکی رسیدی که تونستی از خودت بپرسی که من چرا باید از این قانون پیروی کنم و دنبال این چرا باشی، دارای عقل سلیم شدی، ولی این عقل سلیم میتونه هم موزیانه بهره بردادی بشه ازش هم نه مثل آدم! من معمولا سعی کردم آدم باشم این موضوعی که میگی نسبی هست یعنی هر کاری انجام بدی مسلما برای بعضی سود داره و برای بعضی ضرر و یا اینکه برای بعضی سود بیشتر داره و برای بعضی سود کمتر پس نمیشه این رو به عنوان یک قانون مورد استفاده قرار داد چون میلی میشه باید اون رو به قوانین ریز تری تقسیم کرد تا در هر جایی معنای خودش رو بده در مورد چرای استفاده کردن از یک قانون وقتی از خودت میپرسی چرا؟ ... خودت هم به اون چرا جواب میدی یعنی با توجه به تمایلات و اطلاعات خودت جواب میدی و مسلما این جواب درستی نمیتونه باشه از طرفی یه عده آدم متخصص (حالا اسما متخصص ) نشستن شرایط مختلف رو بررسی کردن تا به یه قانونی رسیدن بعد م تازه بخواین بررسی کنیم که آیا اون قانون درست بوده یا نه؟ اینکه هر کس بخواد قبل از اینکه به قانونی عمل کنه یا اون رو رد کنه ، بشینه و فکر کنه . خودش یه وقفه ایجاد میکنه که باعث ایجاد هرج و مرج میشه 2 لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۱ اگه همش خودمونیمپس میشه از طریق خودمون اصلاحش کنیم؟ اگه میشه چجور؟ نورچ! ساختار باید شکل صحیحی داشته باشه تا اجزاء سر جای خودشون قرار بگیرن و به وظیفه خودشون عمل کنن. ولی ساختار نمیدونم چطوری درست میشه. 3 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۱ من تو زندگی قانون های خودمو دارم بعضی وقتا ازشون میگذرم و نا دیده میگیرمشون اونم فقط در برابر کسایی که دوستشون دارم زندگی بدون قانون بی معنیه من بدون قانون نمیتونم زندگی کنم 3 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۱ قانون قانون توی زندگی همه ی ما وجود داره هر کدوم هم یه جوری و تا یه حدی بهش احترام میگذاریم بعضی وقتها با احترام گذاشتن به قانون میبینیم که اشتباه کردیم و شاید بهتر بوده بهش عمل نکنیم یا شاید تبصره ای وجود داشته که ما نمیدونستیم .... چیزی که حق رو به ما میداده کلا افراد برخوردشون با قانون متفاوته بعضی ها قانون رو لازم الاجرا میدونن و چیزی رو بالاتر از اون نمیدونن و برخی سعی میکنن قوانین رو به نفع خودشون تغییر بدن ..... برخی هم سعی میکنن قوانین رو عوض کنن .... البته با در نظر گرفتن منافع خودشون و دیگران .... در اصل اصلاحش میکنن برخی هم اصلا اهمیتی به قانون نمیدن و صرفا قانون رو توی چماقی که بالای سرشونه میبینن! و ...... حالا سوال من از شما اینه: 1 - تا چه حد به قوانین احترام میگذارید؟ و قانون توی زندگیتون چه نقش و اهمیتی داره؟ 2 - و اینکه تا حالا شده قوانین رو نقض کنید و اگه بوده چجوری و در چه شرایطی؟ 3 - آیا تا بحال شده که بخواهید قانونی رو که مطمئنید غلط هست رو عوض کنید؟ من قانون رو اول با عقل خودم میسنجم که ایا انجام این قانون به کسی ضربه میزنه یانه بعدش اجراش میکنم من کلا به قوانین احترام میذارم و عملش میکنم مخصوصا تو قسمت رانندگی ولی تو بعضی از موارد هم خوب جایی که بدونم قانون رو عمل نکنیم به کسی ضربهای نمیخوره میپیچینمش اره قانون رو هم نقض کردم ولی نمیدونم کی نه نتونستم 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده