رفتن به مطلب

تصاویری از تجهیزات،تابلوها و پست ها

seyed mehdi hoseyni

ارسال های توصیه شده

سلام:icon_gol:

تعدادی عکس از تابلوها و تجهیزات برقی داشتم که گفتم دیدنشون خالی از لطف نیست

حقیقتش خودم در مورد تصاویر اطلاعات کاملی ندارم ولی از دوستانی که در مورد هر عکسی اطلاعی دارن خوشحال میشم که یه توضیحی در مورد تصاویر بدن تا هم خودم و هم دوستای دیگمون بتونیم استفاده کنیم.

همچنین اگه کسی عکسی که مربوط به موضوع باشه داره ممنون میشم که تو این تاپیک بذاره تا همه بتونن استفاده کنن

موفق باشیم...:icon_gol:

• Like 16
لینک به دیدگاه

سلام اولا دستتون درد نکنه دوما توروخدا اندازه وحجم عکساتون رو یکمی متب کنین با ان سرعتهای وحشتناک تا صفحه لود بشه یه دیزل اضطراری باید به خودمون ببندیم نهایتا هم اینکه قبلا تو یه تاپیکی گفتم دوستان اگه عکس یا مطلبی درمورد تجهیزات پست ونیروگاه دارن اعلام کنن به صورت انلاین براشون تهیه کنم بالاخره موضوع مرتبط با کار خودمه ودسترسی رو هم دارم ومیتونم از نزدیک یا درحین تعمیرات عکسایی رو که لازم دارین براتون بندازم موفق باشیم

• Like 10
لینک به دیدگاه
سلام اولا دستتون درد نکنه دوما توروخدا اندازه وحجم عکساتون رو یکمی متب کنین با ان سرعتهای وحشتناک تا صفحه لود بشه یه دیزل اضطراری باید به خودمون ببندیم نهایتا هم اینکه قبلا تو یه تاپیکی گفتم دوستان اگه عکس یا مطلبی درمورد تجهیزات پست ونیروگاه دارن اعلام کنن به صورت انلاین براشون تهیه کنم بالاخره موضوع مرتبط با کار خودمه ودسترسی رو هم دارم ومیتونم از نزدیک یا درحین تعمیرات عکسایی رو که لازم دارین براتون بندازم موفق باشیم

اول از همه که بابت عکسا اگه بتونم یه کاریش میکنم

حتما نباید به عکسی نیاز داشته باشیم تا بخوایم دنبالش بگردیم.از شما هم ممنون میشم که عکساتونو اینجا بذارید و هممون استفاده کنیم

اگرم در مورد این عکسا و تجهیزات چیزی میدونید ممنون میشم که توضیح بدید.واقعا دوست دارم بدونم چین و کجا کاربرد دارن.

• Like 12
لینک به دیدگاه

تابلو برق های کشویی mcc :

mcc مخفف motor control center میباشد،که برای کنترل دور موتورها استفاده میشن و همچنین به صورت کشویی ساخته میشن که به همین دلیل گرون قیمت هستن.

این تابلوها توسط تابلوهای power center تغذیه می شوند که می توانند چندین تابلوی mcc را تغذیه کنند.

%DA%A9%D8%B4%D9%88%DB%8C%DB%8C%20MCC%20%D8%AA%D8%A7%D8%A8%D9%84%D9%88%201.JPG

%DA%A9%D8%B4%D9%88%DB%8C%DB%8C%20MCC%20%D8%AA%D8%A7%D8%A8%D9%84%D9%88%202.JPG

• Like 5
لینک به دیدگاه
  • 2 هفته بعد...
  • 4 هفته بعد...
  • 3 هفته بعد...

1000.jpg

خود نگه دار فشار ضعیف(پلی آمیدی):

این کلمپ جهت استفاده در انتهای شبکه های فشار ضعیف و یا عبور کابل از زوایای کمتر از 90 درجه یا بیشتر از 180 درجه کاربرد دارد.

اتصال این یراق به کابل به صورت گوه ای بوده و عدم نیاز آن به پیچ و یا مهره در نصب،سهولت و سرعت در انجام کار را ایجاد نموده و از خستگی کابل در محل اتصال با کلمپ جلوگیری میکند.

کلمپ فوق جهت با مسنجر های با مقاطع(16 تا 50)مناسب میباشد.

• Like 4
لینک به دیدگاه
  • 1 ماه بعد...
  • 3 هفته بعد...
  • 1 ماه بعد...

سلام دوست عزيز

پيشنهاد خيلي خوبي داديد من به چندين عكس ،كليپ ،انيميشن،فيلم آموزشي و يا حوادث برق فشار قوي در مورد تجهيزات فشار قوي دارم

اگه داريد خواهشا واسم ميل كنيد

اگه مطلب خوبي راجع به روغن ترانسفورماتور و انواع آنها داريد لطف كنيد واسم بفرستيد

ايشالا جبران ميكنم واستون

ممنون

kia_kia56@yahoo.com

لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...