M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۲ چرا این خانما میخوان یکی بنده و اسیر و عبدشون باشه ؟ اولا که نوشته بخش بانوان دوما چجوری به این نتیجه رسیدید؟ (بچه ها بیایید دعوا) 7 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۲ اولا که نوشته بخش بانواندوما چجوری به این نتیجه رسیدید؟ (بچه ها بیایید دعوا) واضحه دیگه نتیجه نمیخواد یکی میخواین غلام حلقه بگوش ولی کور خوندین 2 لینک به دیدگاه
anvil 5769 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۲ اولا که نوشته بخش بانواندوما چجوری به این نتیجه رسیدید؟ (بچه ها بیایید دعوا) :gnugghender:... 2 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۲ واضحه دیگه نتیجه نمیخواد یکی میخواین غلام حلقه بگوش ولی کور خوندین این جلف بازی ها چیه، حلقه تو گوشش باشه تو همون نگاه اول رد میشه 5 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۲ این جلف بازی ها چیه، حلقه تو گوشش باشه تو همون نگاه اول رد میشه اصن کی به تو اندیشه طلایی داده اونم دو تا ها ها ها این پسران که تو نگاه اول رد میکنن 2 لینک به دیدگاه
anvil 5769 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۲ جالبه این تاپیکهای با تاکید مخصوص بانوان یا خانوما نظر بدید اکث بازدید کننده هاش مردهستن.تا این حد ملت سرگشه شدن! 3 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۲ اصن کی به تو اندیشه طلایی داده اونم دو تا ها ها ها این پسران که تو نگاه اول رد میکنن یک نمونه اندیشه طلاییم رو تو پست قبلی دیدید، الان هم بقیش رو رو میکنم.... ------------- این پسران که تو نگاه اول رد میکنن این پسران تو نگاه اول چی رو رد میکنند؟ غلام بودن رو؟چرا؟ 2 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۲ جالبه این تاپیکهای با تاکید مخصوص بانوان یا خانوما نظر بدید اکث بازدید کننده هاش مردهستن.تا این حد ملت سرگشه شدن! ما واسه شفاف سازی اومدیم که گمراه نشید 4 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۲ جالبه این تاپیکهای با تاکید مخصوص بانوان یا خانوما نظر بدید اکث بازدید کننده هاش مردهستن.تا این حد ملت سرگشه شدن! خودشون موضوع ندارن که....فقط میتونند در مورد کت و شلوار نظر بدن که اون هم سالی یکبار می پوشن 4 لینک به دیدگاه
anvil 5769 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۲ ما واسه شفاف سازی اومدیم که گمراه نشید اول روشن کن ببینم حلقه به گوشت هست تا بات ببحثم.قرتی 3 لینک به دیدگاه
anvil 5769 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۲ خودشون موضوع ندارن که....فقط میتونند در مورد کت و شلوار نظر بدن که اون هم سالی یکبار می پوشن طفلکیا بیا ی تاپیک رژ لب و گونه بزنیم دلشون از عزا در بیاد 2 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۲ جالبه این تاپیکهای با تاکید مخصوص بانوان یا خانوما نظر بدید اکث بازدید کننده هاش مردهستن.تا این حد ملت سرگشه شدن! تو کدوم طرفی هستی ها ؟؟؟ 3 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۲ یک نمونه اندیشه طلاییم رو تو پست قبلی دیدید، الان هم بقیش رو رو میکنم.... ------------- این پسران که تو نگاه اول رد میکنن این پسران تو نگاه اول چی رو رد میکنند؟ غلام بودن رو؟چرا؟ فعلا خوافم میاد حال تو یکیو بعدا میگیرم 2 لینک به دیدگاه
anvil 5769 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۲ تو کدوم طرفی هستی ها ؟؟؟ طرف مامانم اینا 2 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۲ اول روشن کن ببینم حلقه به گوشت هست تا بات ببحثم.قرتی قرتی خودتی ما از اونایی هستیم که ایستاده میمیریم یا با گلوله سربی تو قلب 4 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۲ طفلکیا بیا ی تاپیک رژ لب و گونه بزنیم دلشون از عزا در بیاد یاد تاپیک لاک افتادم....اونجا همم میان اظهار نظر فعلا خوافم میاد حال تو یکیو بعدا میگیرم عقب نشینی استراتژیک 4 لینک به دیدگاه
faaarnaz 5345 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۲ طفلکیا بیا ی تاپیک رژ لب و گونه بزنیم دلشون از عزا در بیاد :ws28: ایده ی خوبیه! [فعلا خوافم میاد حال تو یکیو بعدا میگیرم /QUOTE]:vahidrk: 4 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۲ به نظر من بعضی پسرا دوست داشتنشو نو خیلی راحت ابراز میکنن.بعضی ها نه.فقط نگاهت میکنن.اونقد سنگین نگاه میکنن که حتی نمیتونی 5 ثانیه مداوم به چشماشون نگاه کنی آهای آقا پسراااااااااامعنی این نگاه های سنگین چیه؟ 8 لینک به دیدگاه
anvil 5769 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۲ قرتی خودتیما از اونایی هستیم که ایستاده میمیریم یا با گلوله سربی تو قلب تیر سربی یا تیر چله؟!من تورو میشناسم... 2 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۲ به نظر من بعضی پسرا دوست داشتنشو نو خیلی راحت ابراز میکنن.بعضی ها نه.فقط نگاهت میکنن.اونقد سنگین نگاه میکنن که حتی نمیتونی 5 ثانیه مداوم به چشماشون نگاه کنی آهای آقا پسراااااااااامعنی این نگاه های سنگین چیه؟ دوستمون به نکته قشنگی اشاره کرد....من در تشخیص دادن نگاهها خیلی خنگم...یک پسری فداکاری کنه بیاد اینجا قشنگ توضیح بده 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده