Ice Dream 472 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۱ قطعا این طوره . حتی تو یه کتابی می خوندم که زیبایی ظاهری می تونه تو نظر قاضی در یک دادگاه در مورد این که متهم را مجرم بشناسند یا خیر نیز تاثیر داشته باشه . یه نگاه به داستانهای کودکیمون بندازیمم اینا مشخصه دختر زیبا و معصومی که اسیر دست نامادری و ناخواهری های زشت و بدجنسشه و در نهایت یک شاهزاده زیبا و خوب میاد و نجاتش می ده لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۱ نگار جان تمام این ها که گفتی هیچ کدوم هیچ ربطی به خوشگلی و زشتی نداره ؛ توی جامعه ما اگه دختر باشی همه اینها رو هم داری مهم نیست که خوشگل باشی یا زشت و اما در مورد بقیه گفته هات ؛ چند جا رو می خوای معرفی کنم که با همین قیافه و ظاهر بوده که کارشون راه افتاده . کاری به اصل داستان که کار درستیه یا نه ندارم اما توی جامعه ما یکی از مواردی که حرف اول رو می زنه ظاهر زیباست فکر می کنی برای استخدام توی هواپیمایی که تازه یه شغل دولتی اولین چیزی که مد نظر قرار می دن چیه ؟ مثلا چند نفر توی همین سینمامون مشغول به کارن که فقط و فقط دارن نون قیافه اشون رو می خورن ؟! چند جای اسم و رسم دار رو می خوای برات نام ببرم که اولین چیزی که براشون اهمیت داره همون ظاهره ؟ البته آخرش باز هم می گم من 100% با حرفات موافقم و به همون اندازه هم مخالف این نگرش در جامعه امون ؛ اما متاسفانه اگه کسی بخواد با این جماعت 1000رنگ زندگی کنه و به بقاش بین این اون ها ادامه بده باید هم رنگ اون ها باشه و به ساز همون ها هم برقصه ؛ در غیر این صورت حذف می شه بله درس میگی متاسفانه.. ببین عزیزم اون شغلهایی ک خب ملاک برای استخدام توشون ب صورت رسمی یا عرفی زیبایی هست ک خب عادیه حالا درس یا غلط.. مثل همین هواپیمایی ک مثال زدی.. و البته فقط زیبایی ظاهر شرطش نیس.. ولی خب از ملاکهای اصلی هس.. اقتضای شغلش هس در هر حال... ولی اون شغلی ک زیبایی هیچ ربطی بهش نداره اگه واقعا اون شرکت, کارخونه, اداره, بانک یا هر جای دیگه بخواد واسه کار کسیو استخدام کنه سعی میکنه بهترین از لحاظ کارش رو انتخاب کنه.. وگرنه ب ضرر خودشه! اون فردیم ک کسیو ب خاطر زیبایی استخدام کنه مطمئن قصد سؤ استفاده داره و خوب معمولن شخصی تا مجبور نشه کار تو همچین جایی و قبول نمیکنه.. :| بازیگر هم بله مثال زدم(فقط دستمزد و شهرت و قدرت بازیگرای ایرانی در مقابل خیلی سینماهای دیگه اصلا قابل قیاس نیس برای همین اونقدرم نمیشه موفقیت دونستش..و منم ب حساب نیاوردمش..d: ) افرادی ب خاطر زیبایی شاید تو فیلمهای آبکی بازی کنن پول و شهرتو.. هم داشته باشن.. (ک فقط پول و شهرت برای خوشبختی کافی نیس ک اگه بود همونجوری ک قبلش گفتم مثلا فرد مشهور و پولداری ک از زیباییش ب جایی ک هس رسیده چرا خودکشی میکنه؟ یا چرا افسرده میشه و...) ولی همونجوری ک باز گفتم افراد خوشگلی هم هسن ک بازیگر خوبین, خوب بازی میکنن بازیگرایی هم هسن ک خوش قیافه نیسن با گیریم هم خوشگل نمیشن اما به شدت موفقن تو کارشون و خیلی محبوب! حتا تو سینمای ایران! یه مثال فقط! تام هنکس! تنها چیزی ک نداره زیبایی ظاهر! بازیگری هم فقط یه مثال بود... در خیلی از شغلها اینجوریه... پس یعنی این قیافه نیس ک صد در صد بتونه تورو موفق کنه! اگر خوشگل هم نباشی میتونی موفق باشی و خوشگل نبودنت نمیتونه دلیل عدم موفقیتت باشه! و حرفتو تائید میکنم ک این جامعه و خیلی جوامع دیگه خوشگل پرستن.. ولی یا فقط تعریف میکنن یا میخوان سؤ استفاده کنن یا این افراد مورد حسادت قرار میگیرن یا بد خواه دارن، مزاحم دارن، یا خیلی بی انصافانه فقط چهره و اندامشون دیده میشه و کسی کاری نداره با درون این آدم ها!:| و... افراد خوشگل این مشکلات رو هم دارن! کلا انسانها با هر شکل و شرایطی مشکل زیاد دارن:| d: :| 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده