Yekta.M 15459 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۱ دوستای گلم سلام... با سری هفدهم از سری مسابقات طراح برتر در خدمتتون هستیم... برای شرکت در مسابقه باید با توجه به این آموزش آموزش:[TRgroup] ایجاد انعکاس تصویر در عینک که گذاشته شده طرحی خلاقانه بزنید و تاکید بر این است که دقیقا مثل آموزش نشه بلکه از آن الهام گرفته ودر واقع به عنوان ایده اولیه ازش استفاده بشه. "عکس اصلی و طرحتون رو بصورت خصوصی برای من ارسال کنید تا در پایان مهلت مسابقه که یک هفته در نظر گرفته شده طرحها بصورت نظرسنجی برای انتخاب طراح برتر هفته به نمایش گذاشته بشه" تاریخ شروع:چهارشنبه 13 اردیبهشت 91 تاریخ پایان: چهارشنبه 20 اردیبهشت 91 19 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۱ دوستانی که شخصاً دعوتشون کردم ، بر اساس این تاپیک بوده : [h=3]معرفی: دعوت تخصصی کاربران به تالار گرافیک و انیمیشن[/h] اگر مایلید در مسابقات بعدی دعوت بشید ، دکمه "تشکر" رو بزنید ... در غیر این صورت بر روی "حذف تشکر" کلیک کنید ... 16 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۱ چه تند تند مسابقه میزارین 4 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۱ چه تند تند مسابقه میزارین مسابقه هفتگی هستش دیگه ... 4 لینک به دیدگاه
Yekta.M 15459 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۱ بدو بدوووو مسابقههه...:w14: این آموزش آسونه هاااا....طرح بزنید هنرمندان گرامی 3 لینک به دیدگاه
Yekta.M 15459 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۱ سخته :icon_razz: کجاش سخته بابا تو ک کاربر ویجه هسی دیگه چرا بدو طرح بزن بینم:vahidrk: 3 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۱ کجاش سخته باباتو ک کاربر ویجه هسی دیگه چرا بدو طرح بزن بینم:vahidrk: اینارو میگم کسی شرکت نکنه 3 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۱ خیلی سخته :icon_razz: از تو بعید بود ... 3 لینک به دیدگاه
H O P E 34652 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۱ حریف می طلبم :gnugghender: 3 لینک به دیدگاه
Yekta.M 15459 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۱ 3نفر...... دیگه کسی نبـــــــــــــود....؟؟ بدو بدو مسابــــــــــــــقه:Laie_28: 3 لینک به دیدگاه
H O P E 34652 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۱ خودت و زهرا که شرکت نمی کنین ؟ اگه هستین که من انصراف بدم دیگه 3 لینک به دیدگاه
Yekta.M 15459 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۱ خودت و زهرا که شرکت نمی کنین ؟ اگه هستین که من انصراف بدم دیگه نه شرکت نمیکنیم خیالت راحت 3 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۱ منم شرکت کردم :hapydancsmil: 1 لینک به دیدگاه
Hodaa37 2744 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۱ آخ جون مسابقه:hapydancsmil::hapydancsmil: مسابقه دوست دارم من رای میدم از الان بگم. مسابقه رو جدی بگیرید 3 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۱ آخ جون مسابقه:hapydancsmil::hapydancsmil:مسابقه دوست دارم من رای میدم از الان بگم. مسابقه رو جدی بگیرید دست شما درد نکنه 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده