hirt 492 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۱ گاهی اوقات به پاورپوینت ها بر می خوریم. ممکنه به صورت کل یا قسمتی از پاورپوینت یک درس باشه یا ممکنه تحقیق خاصی باشه که مفید هست. مفید و خلاصه بودن ( مزیت این فایل ها ) ولی جامعیت کمترشون دو روی این فایل ها هستند. من خودم اکثرا دوست ندارم تاپیکی رو بزنم تا یک فایل پاورپوینت رو share کنم. خواستم این تاپیک رو ایجاد کنم تا محل جمع آوری این فایل ها باشه. ممنون از همه 6 لینک به دیدگاه
hirt 492 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۱ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 6 لینک به دیدگاه
hirt 492 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۱ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 6 لینک به دیدگاه
hirt 492 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۱ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 5 لینک به دیدگاه
hirt 492 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۱ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 4 لینک به دیدگاه
hirt 492 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۱ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 5 لینک به دیدگاه
hirt 492 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۱ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 6 لینک به دیدگاه
hirt 492 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۱ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 6 لینک به دیدگاه
hirt 492 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۱ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2 لینک به دیدگاه
hirt 492 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مهر، ۱۳۹۱ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3 لینک به دیدگاه
far_1010 11 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۱ با سلام و عرض ادب فایل قابل دانلود نیست چکار کنم 1 لینک به دیدگاه
hirt 492 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۱ با سلام و عرض ادبفایل قابل دانلود نیست چکار کنم لینک چند فایل اول گویا حذف شده اند. کدوم رو می خوایید تا دوباره آپلود بکنم؟ 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده