Saze SHekasteh 1314 مالک ارسال شده در 1 مرداد، 2012 روز نوزدهم انكباسيون : نوك در داخل اتاقك هوايي قرار مي گيرد و جوجه شروع به تنفس مي كند. 3
Saze SHekasteh 1314 مالک ارسال شده در 1 مرداد، 2012 روز بيستم انكباسيون : جنين تبديل به جوجه شده است كه در داخل اتاقك هوايي تنفس مي كند ، نوك زدن به پوسته آغاز مي شود. 3
Saze SHekasteh 1314 مالک ارسال شده در 1 مرداد، 2012 روز بيست و يكم انكباسيون : با استفاده از نوك خود به عنوان يك چكش جوجه پوسته را مي شكند و روزنه آن را بزرگتر مي كند. در اين زمان جوجه مي تواند هواي تازه را نفس كشيده و آزاد كردن خود را ادامه مي دهد. 3
Hamid Ghobadi 12840 ارسال شده در 2 مرداد، 2012 خیلی عالی بود خیلی ممنون اما یه سوال تا روز چندمش میشه تخم مرغ رو خورد؟ 2
Saze SHekasteh 1314 مالک ارسال شده در 2 مرداد، 2012 خیلی عالی بودخیلی ممنون اما یه سوال تا روز چندمش میشه تخم مرغ رو خورد؟ خواهش يعني چي ؟ متوجه سوالت نشدم حميد جان! 1
Hamid Ghobadi 12840 ارسال شده در 3 مرداد، 2012 منظورم اینه که گاها خود من وقتی تخم مرغی میشکونم واسه پختن بافت قرمز رنگ که همون سیستم رگهای خونی جنین هست رو مشاهده میکنم ... دیگه خوشم نمیاد اون تخم مرغ رو بخورم ... اما میخوام بدونم میشه خورد؟ مشکلی نداره!؟ 1
Saze SHekasteh 1314 مالک ارسال شده در 3 مرداد، 2012 منظورم اینه که گاها خود من وقتی تخم مرغی میشکونم واسه پختن بافت قرمز رنگ که همون سیستم رگهای خونی جنین هست رو مشاهده میکنم ... دیگه خوشم نمیاد اون تخم مرغ رو بخورم ... اما میخوام بدونم میشه خورد؟ مشکلی نداره!؟ من باشم ك نمي خورم ..! ولي آْره .. ميشه خورد! منم از استادمون همين رو پرسيدم گفتش ك نه مشكلي نداره هنوز اولاش ك باشه! يعني تا ي هفته اي جنين ! من باشم ك نميخورم ب تو هم پيشنهاد ميكنم نخور .. 1
ارسال های توصیه شده