en.ml 4113 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۱ در برنامه نود 10 اردیبهشت که حاشیه بازی تراکتور و پرسپولیس رو نشون میداد در آخر فیلم حاشیه ها یک خردسال آذری سرود ملی وطنی آذربایجان رو به زبان ترکی خواند که الان بعضی از سایتها ی مجاز ایرانی و معتبر ایرانی این حرکت رو حرکتی قومی گرایانه و نژاد پرستانه پنداشتند؟!!! مثلا به لینک زیر توجه کنید: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام معنی قسمتی از شعر اون پسر خردسال هم به این صورت هست: آزربایجان ملت من...آزربایجان زبان من/ حتی اگر قطعه قطعه بکنند، زبان مادری من نخواهد مرد/ اگر زبانم بمیرد من هم می میرم/ زبان مادری من نخواهد مرد و به زبان دیگری تبدیل نخواهد شد / .... حالا من موندم اگر در بازی پرسپولیس یه شعر حماسی از کوروش کبیر و قوم تنها پارس ایرانی!! یه نفر می خواند آنوقت ما ترکها حق داشتیم بر علیه شما جبهه بگیریم که ما ترک هستیم و شما پارس؟ برای دیدن لینک دانلود فیلم حاشیه بازی و سرودن شعر پسر بچه در لینک زیر کلیک کنید: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۱ تو این تالاربحث از نژادو قومیتی ممنوع هست هزارن بار انجام شده و به نتیجه نرسیده 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده