alireza&sepide 5478 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۸۸ سلام به همه دوستان معمار و غیر معمار نواندیش در این تاپیک میخوام درباره ی گروه تخصصی معماری نواندیشان صحبت کنم: این گروه کاملا علمی و تخصصی است و از افراد داوطلب معمار و حتی غیر معمار تشکیل میشه تعداد افرادی که میتونن در گروه عضو بشن محدود هستش و می بایستی تا حدودی در انجمن به صورت عضوی فعال باشن. این گروه بسیار جدی در کارها و فعالیت ها هستش پس کسانی که داوطلب به عضویت در این گروه هستند باید توانایی فعالیت در آن را در خود ببینند و نباید برای آنکه اسمی از آنها در اینجا باشه اسم نویسی کنند. گروه معماری نواندیشان فعالیت های مختلف از جمله تهیه دیکشنری تخصصی، انجام پروژه های مختلف، همکاری با مجله نواندیشان و .... را در دستور کار خود دارد که هرکس بنا به علاقه و توانایی خود در برخی از کارها فعالیت میکند. در این تاپیک اخبار کلی از فعالیت های گروه گذاشته میشه و کسانی که علاقه مند به عضویت در گروه معماری نواندیشان هستن تو همینجا درخواست خودشون رو اعلام کنن. انتخاب اعضای گروه بر عهده مدیر تالار می باشد. همچنین اعضایی که در کارها کم کاری کنن از گرو خارج می شوند. بخش ویژه اعضای گروه بعد از تعیین شدن تعدادی از اعضا در تالار معماری تشکیل خواهد شد. از کسانی که داوطلب به همکاری در گروه می باشند تقاضا دارم آمادگی خود رو اعلام کنند. در ضمن سعی کنید وقتی عضو گروه میشین نیمه کاره رها نکنید. پیشاپیش از همکاری شما ممنونم. :rose: ........................................................................................................................ اسامی عضو در گروه: 1-sepide&alireza monire-2 EmperorMHSN-3 ebram0412-4 civilEngineer-5 pesar-mashhadi-6 Nomber_Van-7 Mahtab.r-8 ALI-9* azam-10 19 لینک به دیدگاه
monire 680 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۸۸ خیلی ممنونم سپیده جان که خبرم کردی:wubpink: فقز اگه افراد عضو گروه باید شرایط خاصی(مثلا تعداد واحدهای اصلی گذرونده )داشته باشند:viannen_38: ذکر بفرمایین:banel_smiley_52: چون اینجانب یک سال دومی تازه وارد میباشم اینه که میخوام بدونم میتونم عضو باشم یا نه:JC_thinking: 5 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۸۸ خب چه کارهایی نیازه؟ باید ببینیم توانیی و وقتشو داریم. به چه جور افرادی نیاز دارین؟ 4 لینک به دیدگاه
alireza&sepide 5478 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۸۸ خیلی ممنونم سپیده جان که خبرم کردی:wubpink:فقز اگه افراد عضو گروه باید شرایط خاصی(مثلا تعداد واحدهای اصلی گذرونده )داشته باشند:viannen_38: ذکر بفرمایین:banel_smiley_52: چون اینجانب یک سال دومی تازه وارد میباشم اینه که میخوام بدونم میتونم عضو باشم یا نه:JC_thinking: گلم تازه اول راهیم کار های سخت هم نمیکنیم فعلا می خوایم همه با هم یا علی بگیم و شروع کنیم به یه کار علمی:rose: خب چه کارهایی نیازه؟باید ببینیم توانیی و وقتشو داریم. به چه جور افرادی نیاز دارین؟ افرادی که حد اقل یه کم معماری بلد باشن:rose: 5 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۸۸ فکر کنم یکم بلد باشم....!! 3 لینک به دیدگاه
monire 680 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۸۸ گلم تازه اول راهیم کار های سخت هم نمیکنیمفعلا می خوایم همه با هم یا علی بگیم و شروع کنیم به یه کار علمی:rose: افرادی که حد اقل یه کم معماری بلد باشن:rose: منم یه خورده کوشولو بلدم:TAEL_147: منم راه میدین؟!:babygirl: 4 لینک به دیدگاه
alireza&sepide 5478 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۸۸ فکر کنم یکم بلد باشم....!! منم یه خورده کوشولو بلدم:TAEL_147:منم راه میدین؟!:babygirl: پس یا علی:rose::rose: اسم نویسی کنید:rose: 1- سپیده & علیرضا 2-؟ 4 لینک به دیدگاه
mamooshak 8194 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۸۸ شرمنده، من نميتونم هيچ كمكي بهتون بكنم 4 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۸۸ مهسا تو اگه دوست داشته باشی متیونی تو تا تاپیک زیر با مونا همکاری داشته باشی و ایشالا بقیه دوستان مهندسی کامپیوتر هم کم کم به جمع شما اضافه میشن واژه نامه ی اصطلاحات شبکه و همین طور تو بخش زیر: ترجمه ی مقالات جدید 3 لینک به دیدگاه
Hamed&Mahi 1728 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۸۸ من هنوز خوب توجیح نشدم که چی مار میکنیم و چه مزایایی برای ما دربر داره ولی من ترم 6 عمرانم و فنی حرفه ای دکوراسیون داخلی خوندم یه کمی بلدم خلاصه من هستم و اگه گروه راه بیوفته تنهاش نمیزارم 3 لینک به دیدگاه
mamooshak 8194 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۸۸ مهسا تو اگه دوست داشته باشی متیونی تو تا تاپیک زیر با مونا همکاری داشته باشی و ایشالا بقیه دوستان مهندسی کامپیوتر هم کم کم به جمع شما اضافه میشن واژه نامه ی اصطلاحات شبکه و همین طور تو بخش زیر: ترجمه ی مقالات جدید با اينكه باهات كلا قهرم، ولي پيشنهادت رو قبول ميكنم (البته بهتره بيشتر التماس كني 4 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۸۸ ببینید دوست عزیز ما در حال حاضر به دنبال ثبت رسمی انجمن هستیم که کارهایی که انجام میشه وجهه حقوقی پیدا کنه. کارهای مختلفی تو گروه های مختلف انجام میشه. یه سری کارها رو خود اعضا پیشنهاد میدن که به کمک همدیگه انجام بدن. حالا به عنوان مثال یکی از کارها که فعلاً تو مرحله نزدیکتری هستش و البته زمان زیادی لازم داره تا تکمیل بشه، دیکشنری تخصصی هستش که جزئیاتش تو گروه مطرح میشه. فقط در همین حد که اون کار به اسم خود اعضایی که روش کار کردن ثبت میشه و میتونه حداقل یه رزومه واسشون به حساب بیاد و چون انجمن ثبت رسمی میشه فعالیتهاش هم حالت رسمی تری پیدا میکنه و نتایجش به ثبت میرسه. ایشالا وقتی گروه ها تشکیل بشه (گروه ها تو رشته های مختلفی هستن که فعالیت های مختلفی تو هر گروه انجام میشه) و کارها شروع بشه هر چند وقت یه بار گزارشی از اعضایی که روی یه پروژه ای کار میکنن و وضعیت پیشرفت کارشون ارائه میشه. هدف اصلی تشکیل انجمن نواندیشان هم همین بوده که فضایی ایجاد بشه تا از اون طریق به فعالیت های خارج از فضای مجازی و فعالیت های مفید و واقعی بپردازیم. امیدوارم تونسته باشم تا حدی منظورم رو رسونده باشم. البته انتخاب اعضای گروه به عهده مدیر تالار هستش. حامد جان متأسفانه هنوز تالار عمران نتونسته اون انسجام خودش رو بدست بیاره و فعالیت هاش شروع نشده. ولی الان گروه هایی تو تالار مکانیک، برق، کامپیوتر، شهرسازی، معماری و مواد و متالورژی تشکیل شده که فعلاً تو مرحله جذب اعضای گروه هستن. البته عضویت تو این گروه ها الزاماً نیاز به هم رشته ای بودن نداره و انتخاب بستگی به مدیر تالارها داره. 4 لینک به دیدگاه
Number_One 488 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۸۸ سلام ! اسم منم بنویسین ! ولی درست نفهمیدم باید چه کار کرد ! ولی تو تهیه پروژه تا اونجا که بتونم کمک میکنم ! ولی خودمم کمک میخواما ! :d 3 لینک به دیدگاه
Hamed&Mahi 1728 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۸۸ ببینید دوست عزیز ما در حال حاضر به دنبال ثبت رسمی انجمن هستیم که کارهایی که انجام میشه وجهه حقوقی پیدا کنه.کارهای مختلفی تو گروه های مختلف انجام میشه. یه سری کارها رو خود اعضا پیشنهاد میدن که به کمک همدیگه انجام بدن. حالا به عنوان مثال یکی از کارها که فعلاً تو مرحله نزدیکتری هستش و البته زمان زیادی لازم داره تا تکمیل بشه، دیکشنری تخصصی هستش که جزئیاتش تو گروه مطرح میشه. فقط در همین حد که اون کار به اسم خود اعضایی که روش کار کردن ثبت میشه و میتونه حداقل یه رزومه واسشون به حساب بیاد و چون انجمن ثبت رسمی میشه فعالیتهاش هم حالت رسمی تری پیدا میکنه و نتایجش به ثبت میرسه. ایشالا وقتی گروه ها تشکیل بشه (گروه ها تو رشته های مختلفی هستن که فعالیت های مختلفی تو هر گروه انجام میشه) و کارها شروع بشه هر چند وقت یه بار گزارشی از اعضایی که روی یه پروژه ای کار میکنن و وضعیت پیشرفت کارشون ارائه میشه. هدف اصلی تشکیل انجمن نواندیشان هم همین بوده که فضایی ایجاد بشه تا از اون طریق به فعالیت های خارج از فضای مجازی و فعالیت های مفید و واقعی بپردازیم. امیدوارم تونسته باشم تا حدی منظورم رو رسونده باشم. البته انتخاب اعضای گروه به عهده مدیر تالار هستش. حامد جان متأسفانه هنوز تالار عمران نتونسته اون انسجام خودش رو بدست بیاره و فعالیت هاش شروع نشده. ولی الان گروه هایی تو تالار مکانیک، برق، کامپیوتر، شهرسازی، معماری و مواد و متالورژی تشکیل شده که فعلاً تو مرحله جذب اعضای گروه هستن. البته عضویت تو این گروه ها الزاماً نیاز به هم رشته ای بودن نداره و انتخاب بستگی به مدیر تالارها داره. من همینا رو میخواستم بفهمم که چی میشه آخرش.خیلی ممنون بخاطر توضیحاتت :w72: 2 لینک به دیدگاه
mohandese shahrsaz 947 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۸۹ من از دور تشویقتون میکنم 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده