ehsan-inventor 184 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۱ سلام دوستان فرصتی دست داد تا با بی ام و 325 E46 ملاقاتی داشته باشیم متاسفانه به علت محدودیت وقت نتونستم اون طوری که درخور بی ام و هست از ماشین فیلم برداری کنم و به خاطر همین از شما دوستان عذر خواهی می کنم فیلمی که قرار میدم شامل فیلم برداری از داخل ماشین هستش و تو فیلم به نمای بیرونی خیلی توجه نشده(منظره بک گراند مناسب نبود و ترجیح دادم به تست های بعد موکول شه) در آخر هم تستی با ماکسیما انجام شده ، تستی که از دنده 2 سرعت 60 هستش.(سایر تست ها به دلیل ناهماهنگی قرار داده نمیشه) چند عکس : ] مشخصات ماشین های حاضر در تست : BMW 325i E46 2500cc L6 24V قدرت = 192 اسب بخار گشتاور = 245 نیوتن متر 1530kg 5 دنده اتوماتیک Maxima V6 3000cc قدرت = 227 اسب بخار گشتاور = 294 نیوتن متر حدودا 1450kg 4 دنده اتوماتیک لازم می دونم از جناب Ocellatus که از کاربرای فروم تی تی هستن تشکر کنم تست در حضور نریمان عزیز ( Karabiner98k ) - کاربر تیونینگ تاک - انجام شده. از دوست خوبم مازیار عزیز هم ( MaZi Zo0M Z0oM ) - کاربر تیونینگ تاک - به خاطر حضورش تشکر می کنم. دانلود ویدئو : این بار سعی کردم تو سه حجم و کیفیت متفاوت فیلم ها رو آپلود کنم که دوستانی که مشکل سرعت دارن هم ، بتونن فیلمها رو ببینن. توصیه می کنم اگر اینترنت با سرعت 128 به بالا دارین حتما کیفیت 480p یا 720p رو دانلود کنین در غیر این صورت کیفیت 320p هم راضی کننده هستش و آن چنان افت کیفیت نداره. دانلود با کیفیت720P , 46 Mb سرور مدیافایر: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام دانلود با کیفیت 480P , 24 Mb : سرور مدیافایر: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام سرور پیکوفایل: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام دانلود با کیفیت 320P , 13 Mb : سرور مدیافایر: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام سرور پیکوفایل: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام مرجع : برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2 لینک به دیدگاه
ehsan-inventor 184 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۱ من چون تست های دیگه رو اینجا قرار داده بودم این تست رو هم اینجا گذاشتم اگه مدیریت محترم فکر می کنه جاش تو خودرو خارجی باشه بهتره،منتقل بشه ممنون میشم...البته فکر می کنم ماکسیما رو بشه داخلی حساب کرد ولی... عذر می خوام 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده