hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۱ آقا کانتر 1.6 من با بچه های خودمون میزنیم 8 نفری میشیم هر کی خواست بیاد خوشحال میشیم عههههههه.چه مپی؟؟ من میام.بزار نصب کنم پس که بیام 1.6 دیگه؟patch هم نصب کردید دیگه؟؟آی پی بده 4 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۱ آره، از سن من گذشته دیگهآخه تولد تو که کسی نمیاد جوجه اردک زشت؛ منم به درخواست مامانت میام که دلت نشکنه آقا ول کن 4 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۱ من نتونستم جنرال رو نصب کنم از این ارور ها میده.باید چیکار کنم؟؟ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3 لینک به دیدگاه
MOrteZA Taghizadeh 5538 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۱ آقا ول کن باشه، ول می کنیم 4 لینک به دیدگاه
MOrteZA Taghizadeh 5538 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۱ من نتونستم جنرال رو نصب کنم از این ارور ها میده.باید چیکار کنم؟؟ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام من نمیدونم مشکل از چیه؛ ولی توصیه میکنم بری از بیرون، cd یا dvd بازی رو بگیری که هم بدون دردسر نصب بشه، هم هر دو نسخه اش توش باشه! 4 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۱ من نمیدونم مشکل از چیه؛ ولی توصیه میکنم بری از بیرون، cd یا dvd بازی رو بگیری که هم بدون دردسر نصب بشه، هم هر دو نسخه اش توش باشه! باشه داداش.میگیرم حتما.چون به نظرم بازی قشنگی اومد و ارزش بازی رو داره 3 لینک به دیدگاه
MOrteZA Taghizadeh 5538 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۱ باشه داداش.میگیرم حتما.چون به نظرم بازی قشنگی اومد و ارزش بازی رو داره مرسی حمید جان مطمئنا همینطوره؛ واقعا بازی فوق العاده ایه؛ لنگه نداره پشیمون نمیشی از بازی کردنش 2 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۱ من نتونستم جنرال رو نصب کنم از این ارور ها میده.باید چیکار کنم؟؟ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام شاید کرک رو نریختی 1 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۱ عههههههه.چه مپی؟؟ من میام.بزار نصب کنم پس که بیام 1.6 دیگه؟patch هم نصب کردید دیگه؟؟آی پی بده نه هیچ پچی نمیخواد فقط 1.6 من خودم سرور میسازم de_dust2 خوبه 2 لینک به دیدگاه
MOrteZA Taghizadeh 5538 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۱ کانتر سورس رو من شبکه کرده ام با hamachi؛ ولی سرعتش کم بود راهی میدونید واسه حل این مشکل؟ 1 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۱ کانتر سورس رو من شبکه کرده ام با hamachi؛ ولی سرعتش کم بودراهی میدونید واسه حل این مشکل؟ Counter-Strike 1.6 بدون هاماچی بازی میکنیم ولی سورس رو تا حالا امتحان نکردیم 3 لینک به دیدگاه
Yekta.M 15459 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۱ آره، از سن من گذشته دیگهآخه تولد تو که کسی نمیاد جوجه اردک زشت؛ منم به درخواست مامانت میام که دلت نشکنه مث اینکه خیلی علاقه داری به کل کل نیمچه مهندسه دکتر نما اگر کسی بحسابت آورد و واسه تولد دعوتت کرد ...واسه ما هم فاله هم تماشا جوجه اردک زشت رو هم میبیننم همیشه قصه اتو تو کتابا میخوندیم جوجو 3 لینک به دیدگاه
MOrteZA Taghizadeh 5538 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۱ مث اینکه خیلی علاقه داری به کل کل نیمچه مهندسه دکتر نمااگر کسی بحسابت آورد و واسه تولد دعوتت کرد ...واسه ما هم فاله هم تماشا جوجه اردک زشت رو هم میبیننم همیشه قصه اتو تو کتابا میخوندیم جوجو بچه ها ناراحت میشن اینجا بحث میکنیم؛ بی خیال 4 لینک به دیدگاه
Yekta.M 15459 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۱ بچه ها ناراحت میشن اینجا بحث میکنیم؛ بی خیال بحثی نبود داداش مرتضی...بهر حال بیخیال 3 لینک به دیدگاه
mortaza_sakht 1109 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۱ ثواب داره راستی MOst wanted هم شرطی میزنیم داداش یه مدتی هست که نسخه جدید موست وانتید اومده به نام: need for speed RUN انشاالله اونو شبکه میکنیم!!! 3 لینک به دیدگاه
mortaza_sakht 1109 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۱ داداش وارد نیستیاااا این لیست بازیهاشه برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام چرا واردیم،، من دیدم!!!! 3 لینک به دیدگاه
mortaza_sakht 1109 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۱ خوشم میاد که کم نمیاری آبجی جوناحساس میکنم خیلی ضعیفی؛ میدم داداش کوچیکم باهات یه دست ژنرال بزنه، ببینم در چه حدی هستی داداش کوچیکش منم ها... منو میگه..!!!!:hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: 3 لینک به دیدگاه
mortaza_sakht 1109 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۱ باشه داداش.میگیرم حتما.چون به نظرم بازی قشنگی اومد و ارزش بازی رو داره به نظرت نیومده با تمام وجود احساسش کردی عزیز من شک نکن حتما بگیرش 3 لینک به دیدگاه
mortaza_sakht 1109 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۱ بچه ها ناراحت میشن اینجا بحث میکنیم؛ بی خیال نه بابا کجا ناراحت شدیم تازه داشتیم عادت میکردیم ادامه بدید 3 لینک به دیدگاه
mortaza_sakht 1109 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۱ بحثی نبود داداش مرتضی...بهر حال بیخیال نه آبجی ادامه بده کم نیار من اینو میشناسم یک ادم خوبی هست که نگو.........،،،//// 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده