MOrteZA Taghizadeh 5538 ارسال شده در 4 مرداد، 2012 فک کنم دارم یه چیز خوب رو از دست میدم چی رو؟ دوست عزیز 1
hamid_shahrsaz 28922 ارسال شده در 4 مرداد، 2012 آقا لینک دانلود بای رو بدید منم دانلود کنم بعد آموزش شبکه کردن هم بدید که بازی کنم سوسکتون کنم من کانتر رو شبکه کردم بازی کردم فیفا رو میشه شبکه کرد؟ 1
Yekta.M 15459 ارسال شده در 4 مرداد، 2012 بدون تمرین، با کت و شلوار، همراه با یه استکان چای داغ، سوسکت میکنم آبجی یکتا داداج مرتضی عرضم ب خدمتتون ک شاعر میگه: شتر در خواب بیند پنبه دانه/گهی لپ لپ خورد گه دانه دانه با کت شلوار نیا وقتی خواستی دست از پا درازتر برگردی آستین کتت میکشه رو زمین خاکی میشه حیفه هوا هم گرمه داداش شربت بیار بجای چای:icon_razz: 2
MOrteZA Taghizadeh 5538 ارسال شده در 4 مرداد، 2012 آقا لینک دانلود بای رو بدید منم دانلود کنم بعد آموزش شبکه کردن هم بدید که بازی کنم سوسکتون کنم من کانتر رو شبکه کردم بازی کردم فیفا رو میشه شبکه کرد؟ والا من که لینکی ازش ندارم؛ بگردی پیدا میشه کانتر رو چطوری شبکه کردی؟ دقیق توضیح بده فیفا رو میشه با نرم افزار gameranger بازی کرد 2
MOrteZA Taghizadeh 5538 ارسال شده در 4 مرداد، 2012 داداج مرتضی عرضم ب خدمتتون ک شاعر میگه: شتر در خواب بیند پنبه دانه/گهی لپ لپ خورد گه دانه دانه با کت شلوار نیا وقتی خواستی دست از پا درازتر برگردی آستین کتت میکشه رو زمین خاکی میشه حیفه هوا هم گرمه داداش شربت بیار بجای چای:icon_razz: خوشم میاد که کم نمیاری آبجی جون احساس میکنم خیلی ضعیفی؛ میدم داداش کوچیکم باهات یه دست ژنرال بزنه، ببینم در چه حدی هستی 2
hamid_shahrsaz 28922 ارسال شده در 4 مرداد، 2012 برای آنلایم بازی کردن کانتر آموزش این سایت رو رفتم جلو برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام فقط نرم افزار sxe رو از اسنجا آخرین نسخش رو دانلود کن.راستی نسخه حدید با سون 64 بیتی هم سازگاری داره برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2
hamid_shahrsaz 28922 ارسال شده در 4 مرداد، 2012 برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام اینه بازیش؟ 1
Yekta.M 15459 ارسال شده در 4 مرداد، 2012 خوشم میاد که کم نمیاری آبجی جوناحساس میکنم خیلی ضعیفی؛ میدم داداش کوچیکم باهات یه دست ژنرال بزنه، ببینم در چه حدی هستی باشه تا تو آمادگی بازی رو پیدا کنی و یخورده هم از ترست کم بشه ...من با داداش کوچیکت و داداش بزرگت و آقاجونت هم بازی میکنم ک این شکست تو خاندانتون ماندگار بشه 2
MOrteZA Taghizadeh 5538 ارسال شده در 4 مرداد، 2012 برای آنلایم بازی کردن کانتر آموزش این سایت رو رفتم جلو برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام فقط نرم افزار sxe رو از اسنجا آخرین نسخش رو دانلود کن.راستی نسخه حدید با سون 64 بیتی هم سازگاری داره برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام مرسی برم خونه، حتما امتحانش میکنم 2
MOrteZA Taghizadeh 5538 ارسال شده در 4 مرداد، 2012 برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام اینه بازیش؟ آره همینه؛ ولی باید نسخه zero hour رو هم نصب کنی و هدف اصلی، این نسخه اشه؛ این نسخه، برای نصب نیاز به نسخه ای که تو گفتی، داره 2
MOrteZA Taghizadeh 5538 ارسال شده در 4 مرداد، 2012 باشه تا تو آمادگی بازی رو پیدا کنی و یخورده هم از ترست کم بشه ...من با داداش کوچیکت و داداش بزرگت و آقاجونت هم بازی میکنمک این شکست تو خاندانتون ماندگار بشه آرزو بر جوانان عیب نیست تو حالا داداش کوچیکم رو شکست بده، بعدا در مورد آرزوهات هم حرف میزنیم؛ فقط اگه شکستت داد، خودکشی نکنی ها؛ یه بازی، ارزش خودکشی نداره 2
hamid_shahrsaz 28922 ارسال شده در 4 مرداد، 2012 آره همینه؛ ولی باید نسخه zero hour رو هم نصب کنی و هدف اصلی، این نسخه اشه؛ این نسخه، برای نصب نیاز به نسخه ای که تو گفتی، داره نفهمیدم چی شد فعلا همون معمولی رو دان میکنم تا ببینم چی میشه بعدش 3
MOrteZA Taghizadeh 5538 ارسال شده در 4 مرداد، 2012 نفهمیدم چی شد فعلا همون معمولی رو دان میکنم تا ببینم چی میشه بعدش آره فعلا همینو دان کن آخر هفته میرم خونه، اونجا با حوصله توضیح میدم که چیکار کنی 3
Yekta.M 15459 ارسال شده در 4 مرداد، 2012 آرزو بر جوانان عیب نیستتو حالا داداش کوچیکم رو شکست بده، بعدا در مورد آرزوهات هم حرف میزنیم؛ فقط اگه شکستت داد، خودکشی نکنی ها؛ یه بازی، ارزش خودکشی نداره تو مگه داداش کوچیکتر از خودتم داری نی نی؟ بگو بزرگترت بیاد صوبت کنه بچه جون 2
MOrteZA Taghizadeh 5538 ارسال شده در 4 مرداد، 2012 تو مگه داداش کوچیکتر از خودتم داری نی نی؟ بگو بزرگترت بیاد صوبت کنه بچه جون قدیما بچه ها به بزرگ تر ها احترام میذاشتن؛ ولی الان بچه به پر رویی تو ندیده بودم چند روز پیش مامانت بهم گفته بود واسه تولد 2 سالگیت بیام، یادم نموند؛ حتما واسه 3 سالگیت میام 4
Yekta.M 15459 ارسال شده در 4 مرداد، 2012 قدیما بچه ها به بزرگ تر ها احترام میذاشتن؛ ولی الانبچه به پر رویی تو ندیده بودم چند روز پیش مامانت بهم گفته بود واسه تولد 2 سالگیت بیام، یادم نموند؛ حتما واسه 3 سالگیت میام اوه...گرند فادرررر،از بس پیر و چروکیده شده بودی نشناختمت...شرمنده برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام مطمئنی من پر روام ==>زبون درازی :icon_razz: نچ نچ نچ سنی ازت گذشته نکن همچین خوبیت نداره واسه تولد هر چن سالگی خواستی بیای کادو یادت نره..البته اگر کسی دعوتت کرد 1
MOrteZA Taghizadeh 5538 ارسال شده در 5 مرداد، 2012 اوه...گرند فادرررر،از بس پیر و چروکیده شده بودی نشناختمت...شرمنده برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام مطمئنی من پر روام ==>زبون درازی :icon_razz: نچ نچ نچ سنی ازت گذشته نکن همچین خوبیت نداره واسه تولد هر چن سالگی خواستی بیای کادو یادت نره..البته اگر کسی دعوتت کرد آره، از سن من گذشته دیگه آخه تولد تو که کسی نمیاد جوجه اردک زشت؛ منم به درخواست مامانت میام که دلت نشکنه 3
DavOOd_TiTaN 10472 ارسال شده در 5 مرداد، 2012 آقا کانتر 1.6 من با بچه های خودمون میزنیم 8 نفری میشیم هر کی خواست بیاد خوشحال میشیم 3
ارسال های توصیه شده