Cannibal 3348 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۱ فک کنم دارم یه چیز خوب رو از دست میدم 2 لینک به دیدگاه
MOrteZA Taghizadeh 5538 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۱ فک کنم دارم یه چیز خوب رو از دست میدم چی رو؟ دوست عزیز 1 لینک به دیدگاه
Cannibal 3348 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۱ آنلاین بازی کردن ژنرالز با شما دوستان..... 2 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۱ آقا لینک دانلود بای رو بدید منم دانلود کنم بعد آموزش شبکه کردن هم بدید که بازی کنم سوسکتون کنم من کانتر رو شبکه کردم بازی کردم فیفا رو میشه شبکه کرد؟ 1 لینک به دیدگاه
Yekta.M 15459 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۱ بدون تمرین، با کت و شلوار، همراه با یه استکان چای داغ، سوسکت میکنم آبجی یکتا داداج مرتضی عرضم ب خدمتتون ک شاعر میگه: شتر در خواب بیند پنبه دانه/گهی لپ لپ خورد گه دانه دانه با کت شلوار نیا وقتی خواستی دست از پا درازتر برگردی آستین کتت میکشه رو زمین خاکی میشه حیفه هوا هم گرمه داداش شربت بیار بجای چای:icon_razz: 2 لینک به دیدگاه
MOrteZA Taghizadeh 5538 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۱ آقا لینک دانلود بای رو بدید منم دانلود کنم بعد آموزش شبکه کردن هم بدید که بازی کنم سوسکتون کنم من کانتر رو شبکه کردم بازی کردم فیفا رو میشه شبکه کرد؟ والا من که لینکی ازش ندارم؛ بگردی پیدا میشه کانتر رو چطوری شبکه کردی؟ دقیق توضیح بده فیفا رو میشه با نرم افزار gameranger بازی کرد 2 لینک به دیدگاه
MOrteZA Taghizadeh 5538 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۱ داداج مرتضی عرضم ب خدمتتون ک شاعر میگه: شتر در خواب بیند پنبه دانه/گهی لپ لپ خورد گه دانه دانه با کت شلوار نیا وقتی خواستی دست از پا درازتر برگردی آستین کتت میکشه رو زمین خاکی میشه حیفه هوا هم گرمه داداش شربت بیار بجای چای:icon_razz: خوشم میاد که کم نمیاری آبجی جون احساس میکنم خیلی ضعیفی؛ میدم داداش کوچیکم باهات یه دست ژنرال بزنه، ببینم در چه حدی هستی 2 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۱ برای آنلایم بازی کردن کانتر آموزش این سایت رو رفتم جلو برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام فقط نرم افزار sxe رو از اسنجا آخرین نسخش رو دانلود کن.راستی نسخه حدید با سون 64 بیتی هم سازگاری داره برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۱ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام اینه بازیش؟ 1 لینک به دیدگاه
Yekta.M 15459 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۱ خوشم میاد که کم نمیاری آبجی جوناحساس میکنم خیلی ضعیفی؛ میدم داداش کوچیکم باهات یه دست ژنرال بزنه، ببینم در چه حدی هستی باشه تا تو آمادگی بازی رو پیدا کنی و یخورده هم از ترست کم بشه ...من با داداش کوچیکت و داداش بزرگت و آقاجونت هم بازی میکنم ک این شکست تو خاندانتون ماندگار بشه 2 لینک به دیدگاه
MOrteZA Taghizadeh 5538 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۱ برای آنلایم بازی کردن کانتر آموزش این سایت رو رفتم جلو برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام فقط نرم افزار sxe رو از اسنجا آخرین نسخش رو دانلود کن.راستی نسخه حدید با سون 64 بیتی هم سازگاری داره برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام مرسی برم خونه، حتما امتحانش میکنم 2 لینک به دیدگاه
MOrteZA Taghizadeh 5538 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۱ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام اینه بازیش؟ آره همینه؛ ولی باید نسخه zero hour رو هم نصب کنی و هدف اصلی، این نسخه اشه؛ این نسخه، برای نصب نیاز به نسخه ای که تو گفتی، داره 2 لینک به دیدگاه
MOrteZA Taghizadeh 5538 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۱ باشه تا تو آمادگی بازی رو پیدا کنی و یخورده هم از ترست کم بشه ...من با داداش کوچیکت و داداش بزرگت و آقاجونت هم بازی میکنمک این شکست تو خاندانتون ماندگار بشه آرزو بر جوانان عیب نیست تو حالا داداش کوچیکم رو شکست بده، بعدا در مورد آرزوهات هم حرف میزنیم؛ فقط اگه شکستت داد، خودکشی نکنی ها؛ یه بازی، ارزش خودکشی نداره 2 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۱ آره همینه؛ ولی باید نسخه zero hour رو هم نصب کنی و هدف اصلی، این نسخه اشه؛ این نسخه، برای نصب نیاز به نسخه ای که تو گفتی، داره نفهمیدم چی شد فعلا همون معمولی رو دان میکنم تا ببینم چی میشه بعدش 3 لینک به دیدگاه
MOrteZA Taghizadeh 5538 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۱ نفهمیدم چی شد فعلا همون معمولی رو دان میکنم تا ببینم چی میشه بعدش آره فعلا همینو دان کن آخر هفته میرم خونه، اونجا با حوصله توضیح میدم که چیکار کنی 3 لینک به دیدگاه
Yekta.M 15459 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۱ آرزو بر جوانان عیب نیستتو حالا داداش کوچیکم رو شکست بده، بعدا در مورد آرزوهات هم حرف میزنیم؛ فقط اگه شکستت داد، خودکشی نکنی ها؛ یه بازی، ارزش خودکشی نداره تو مگه داداش کوچیکتر از خودتم داری نی نی؟ بگو بزرگترت بیاد صوبت کنه بچه جون 2 لینک به دیدگاه
MOrteZA Taghizadeh 5538 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۱ تو مگه داداش کوچیکتر از خودتم داری نی نی؟ بگو بزرگترت بیاد صوبت کنه بچه جون قدیما بچه ها به بزرگ تر ها احترام میذاشتن؛ ولی الان بچه به پر رویی تو ندیده بودم چند روز پیش مامانت بهم گفته بود واسه تولد 2 سالگیت بیام، یادم نموند؛ حتما واسه 3 سالگیت میام 4 لینک به دیدگاه
Yekta.M 15459 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۱ قدیما بچه ها به بزرگ تر ها احترام میذاشتن؛ ولی الانبچه به پر رویی تو ندیده بودم چند روز پیش مامانت بهم گفته بود واسه تولد 2 سالگیت بیام، یادم نموند؛ حتما واسه 3 سالگیت میام اوه...گرند فادرررر،از بس پیر و چروکیده شده بودی نشناختمت...شرمنده برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام مطمئنی من پر روام ==>زبون درازی :icon_razz: نچ نچ نچ سنی ازت گذشته نکن همچین خوبیت نداره واسه تولد هر چن سالگی خواستی بیای کادو یادت نره..البته اگر کسی دعوتت کرد 1 لینک به دیدگاه
MOrteZA Taghizadeh 5538 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۱ اوه...گرند فادرررر،از بس پیر و چروکیده شده بودی نشناختمت...شرمنده برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام مطمئنی من پر روام ==>زبون درازی :icon_razz: نچ نچ نچ سنی ازت گذشته نکن همچین خوبیت نداره واسه تولد هر چن سالگی خواستی بیای کادو یادت نره..البته اگر کسی دعوتت کرد آره، از سن من گذشته دیگه آخه تولد تو که کسی نمیاد جوجه اردک زشت؛ منم به درخواست مامانت میام که دلت نشکنه 3 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۱ آقا کانتر 1.6 من با بچه های خودمون میزنیم 8 نفری میشیم هر کی خواست بیاد خوشحال میشیم 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده