mortaza_sakht 1109 مالک ارسال شده در 3 مرداد، 2012 ایول آبجی جونپس خیلی واردی من هم استاد usa airforce و usa laser هستم؛ حالا که اینطور شد، نیاز میبینم که هفته بعد باهات بازی کنم چند دست آنلاین بازی کردن رو هم میام تو یاهو، کامل یادت میدم؛ نگران نباش دستت درد نکنه اگه ممکنه به من هم یاد بده راستی چطوری بــــود..!!؟؟ 1
MOrteZA Taghizadeh 5538 ارسال شده در 4 مرداد، 2012 دستت درد نکنه اگه ممکنه به من هم یاد بده راستی چطوری بــــود..!!؟؟ ما خودمون باید از تو یاد بگیریم 1
MOrteZA Taghizadeh 5538 ارسال شده در 4 مرداد، 2012 یکتا مشکلش برطرف شدکسی دیگه هست مشکل داشته باشه؟ اینجا بنگاه رفع مشکل باز کردیم 2
DavOOd_TiTaN 10472 ارسال شده در 4 مرداد، 2012 اینجا بنگاه رفع مشکل باز کردیم ثواب داره راستی MOst wanted هم شرطی میزنیم 4
MOrteZA Taghizadeh 5538 ارسال شده در 4 مرداد، 2012 ثواب داره راستی MOst wanted هم شرطی میزنیم ما در راه خدمت به خلق، از هیچ کمکی دریغ نمیکنیم Most wanted رو تا حالا شبکه کرده ای؟ با کدوم برنامه؟ به نظرت با سرعت اینترنت من که 256 هست، میشه بازی کرد؟ 3
Yekta.M 15459 ارسال شده در 4 مرداد، 2012 یکتا مشکلش برطرف شدکسی دیگه هست مشکل داشته باشه؟ آره...مرسی از داود ی پچ باید نصب میکردم ک داود راهنمایی کرد و درست شد...دستت درد نکنه 4
Cannibal 3349 ارسال شده در 4 مرداد، 2012 آره...مرسی از داود ی پچ باید نصب میکردم ک داود راهنمایی کرد و درست شد...دستت درد نکنه من که ژنرالز ندارم. دوتا باز کسی نیست؟ چه عجله ای داری برای باختن..... 3
MOrteZA Taghizadeh 5538 ارسال شده در 4 مرداد، 2012 آره...مرسی از داودی پچ باید نصب میکردم ک داود راهنمایی کرد و درست شد...دستت درد نکنه ایول داود مگه پچ رو نصب نکرده بودی؟! باشه؛ حالا تا آخر هفته بعد تمرین کن که یه کورس بزاریم ببینم چند مرده حلاجی 3
DavOOd_TiTaN 10472 ارسال شده در 4 مرداد، 2012 ما در راه خدمت به خلق، از هیچ کمکی دریغ نمیکنیم Most wanted رو تا حالا شبکه کرده ای؟ با کدوم برنامه؟ به نظرت با سرعت اینترنت من که 256 هست، میشه بازی کرد؟ با همون Gameranger میشه بازی کرد اره بابا سرعتت خوبه تازه من Call of duty 4 هم انلاین زدم با Modern warfar آره...مرسی از داودی پچ باید نصب میکردم ک داود راهنمایی کرد و درست شد...دستت درد نکنه خواهش میکنم 2
Yekta.M 15459 ارسال شده در 4 مرداد، 2012 ایول داودمگه پچ رو نصب نکرده بودی؟! باشه؛ حالا تا آخر هفته بعد تمرین کن که یه کورس بزاریم ببینم چند مرده حلاجی شاید بهت افتخار دادم ی دس باهات بازی کردم... زودتر برو خونه تمرینات فشرده رو شروع کن دکتر 3
Yekta.M 15459 ارسال شده در 4 مرداد، 2012 من که ژنرالز ندارم. دوتا باز کسی نیست؟چه عجله ای داری برای باختن..... شما ک عجله داری واسه بردن نصب کن جنرال رو ی دس بزنیم 2
MOrteZA Taghizadeh 5538 ارسال شده در 4 مرداد، 2012 با همون Gameranger میشه بازی کرد اره بابا سرعتت خوبه تازه من Call of duty 4 هم انلاین زدم با Modern warfar خواهش میکنم من که تو گیم رنجر ندیدم اسمش رو امتحان میکنم 2
MOrteZA Taghizadeh 5538 ارسال شده در 4 مرداد، 2012 شاید بهت افتخار دادم ی دس باهات بازی کردم...زودتر برو خونه تمرینات فشرده رو شروع کن دکتر بدون تمرین، با کت و شلوار، همراه با یه استکان چای داغ، سوسکت میکنم آبجی یکتا 2
DavOOd_TiTaN 10472 ارسال شده در 4 مرداد، 2012 من که تو گیم رنجر ندیدم اسمش روامتحان میکنم داداش وارد نیستیاااا این لیست بازیهاشه برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3
MOrteZA Taghizadeh 5538 ارسال شده در 4 مرداد، 2012 داداش وارد نیستیاااا این لیست بازیهاشه برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام دمت گرم؛ من وارد نیستم؟ من دنبالش نگشته ام؛ همینطوری گفتم 2
DavOOd_TiTaN 10472 ارسال شده در 4 مرداد، 2012 دمت گرم؛ من وارد نیستم؟من دنبالش نگشته ام؛ همینطوری گفتم خب خجالت نداره بگو وارد نیستم راستی fifa 11 هم یادم رفت بگم به به 2
MOrteZA Taghizadeh 5538 ارسال شده در 4 مرداد، 2012 خب خجالت نداره بگو وارد نیستم راستی fifa 11 هم یادم رفت بگم به به حتما توی جنرال نشونت میدم که کی بلد نیست اهل این بازی های چرت نیستم 3
ارسال های توصیه شده