reza_1364 88 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۸۹ ممنون رضا جان من با 2008 کار کردم مشکل هم نداشته ولی نمیدونم این رو چجوری کرک کنم هر کاری میکنم باز هم error میده وقتی تو lmtools.exe دکمه reread license رو میزنم failed میده ! فکر کنم بخاطر همینه البته اون فایل license رو هم نمیدونم منظورش از اینکه باید host رو بزاری تو server host 27000 چیه ؟! شما تونستید نصب کنید ؟ من 2005 رو نصب کردم 1 لینک به دیدگاه
salarnight 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۸۹ کسی تونسته 2009 رو بالا بیاره ؟ لینک به دیدگاه
just work 12354 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مهر، ۱۳۸۹ با سلام اسن تاپیک نرم افزار پروکست و اموزش هست من ورژن 2005 رو نصب کردم کسی نیست نحوه ی کار با نرم افزار رو اموزش بده ... لینک به دیدگاه
captain black 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۹۰ با سلام لینک دانلود از مار افتاد ممنون می شم لینک جدیدشو بگذارید با تشکر [h=3]Download not available[/h][h=4]The following download is not available:[/h] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام | 0.00 MB The file of the above link no longer exists. This could be for several reasons: The uploader deleted the file. The file contained illegal contents and was deleted from our servers by our Anti-Abuse team. The link is incorrect. The server is busy and can not process the request. لینک به دیدگاه
captain black 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۹۰ ببخشید کیبرد من لاتین منظورم از کار افتادن لینک بود لینک به دیدگاه
sherimetal 28 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۰ سلام به همه دوستان من رشته تحصیلیم ریخته گری هست و میخام یه نرم افزار تحلیل ریخته گری برای فرایند قالب سازی یاد بگیرم. به نظر استادای عزیز magma خوبه یا procast ؟ ممنون میشم راهنماییم کنین لینک به دیدگاه
hamidreza1234 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۲ با سلام و احترام برگزاري کلاسهاي تخصصي آموزش نرم افزار شبيه سازي فرآيندهاي ريخته گري پروکست ProCAST با استفاده از اساتيد مجرب با سابقه تدريس در شرکتهاي ريخته گري و دانشگاههاي کشور در صورت تمایل پیام خصوصی بزارید با سلام اسن تاپیک نرم افزار پروکست و اموزش هست من ورژن 2005 رو نصب کردم کسی نیست نحوه ی کار با نرم افزار رو اموزش بده ... لینک به دیدگاه
holocast_666 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۹۲ سلام. من پروکست 2013 بهمراه ویژوال 8.6 نصب کردم. موقع اجرا این پیغام خطا رو میده و اجرا نمیشه برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام لینک به دیدگاه
mahyar20000 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۳ دوستان در خط SERVER host 27000 به جای کلمه host نام کامپیوتر خود را قرار بدهید درست میشه:hapydancsmil::gnugghender: لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده