EVF 5465 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۱ درود به بچه های ادبیات یک درخواست داشتم اوونم این بود که بیایم باهم یک کتاب رو بخونیم و بعد بیایم در بارش صحبت کنیم،البته من از مدیر تالار ادبیات درخواست دارم تا مسئولیتش رو بر عهده بگیره کتابی هم که معرفی میشه حجم زیادی نداشته باشه تا هم در نت گیر بیاد هم در کتابخانه های سطح شهر. و جریان شناسی کنیم،اسطوره شناسی کنیم و لازمه که ادبیات کشور های مختلف رو بخونیم،و از یک کشور شروع می کنیم و سراغ کشور دیگه میریم به نظر من اولین کشور ایالات متحده باشه و حالا میایم نویسندگان معروفشو معرفی می کنیم با اثارشون و شروع می کنیم به خوندن به نظر من خیلی مفیده ما تو دوران لیسانس و فوق لیسانس همسن کار رو می کردیم و خیلی هم نتیجه داد منتظریشنهادات شما هستیم. از این بعدم مسئولش مدیر محترم ادبیات هست. 2 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۱ درود... پیشنهاد خیلی خوبیه...امیدوارم عملی بشه... فقط بقول شما بخصوص حالا که آخرای ترمه،حجم کتابها کم باشه.کتابای طولانی برای تابستون اگه دوستان پایه بودند. سعی میکنم همگام با شما پیش برم.... لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده