ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۱ همه ما تو زندگیمون خطا کردیم ....خیلی وقتا با خطاهامون به خودمون یا حتی به بقیه آسیب رسوندیم بعضی از این اشتباهات و عمدا انجام دادیم و بعضیاشو سهوا و خیلی وقتا هم کسایی که از اشتباهات ما آسیب دیدن نزدیکانمون،خانوادمون و یا دوستای صمیمیمون بودن بضی از این اشتباها رو از اول میدونستیم که اشتباست ولی انجامش دادیم بعضیارم بعد از انجام و دیدن عواقبش فهمیدیم که اشتباه بوده و حسابی پشیمون شدیم بعضی وقتا واسه جبران اشتباهمون ندونستیم که چیکار کنیم ،بعضی وقتا خودمون و به اون راه زدیم و بعضی وقتا تصمیم گرفتیم که دیگه تکرارش نکنیم حالا دو تا سوال دارم ازتون که لطفا به هردوتاش جواب بدین 1)اگر تو زندگیتون با یکی از این اشتباها به نزدیک ترین اعضای خانوادتون یا دوستای صمیمیتون آسیب بزنید و بعد از انجامش پشیمون بشید چی کار میکنید؟ (به روی خودتون نمیارید و سعی میکنید توجیه کنید؟هرجوریه جبران میکنید؟سعی میکنید تا جایی که جاداره از ادمایی که ناراحتشون کردید فاصله بگیرید؟و....) 2)اگر شما جای فرد آسیب دیده باشید در مقابل فردی که با خطاش بهتون آسیب زده یا ناراحتتون کرده چه عکس العملی نشون میدید؟ هیچ وقت ازش نمیگذرید؟چشم پوشی میکنین؟شرایطش و در نظر میگیرین و حرفاش و میشنوین؟و....) 14 لینک به دیدگاه
sarevan 9753 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۱ )اگر تو زندگیتون با یکی از این اشتباها به نزدیک ترین اعضای خانوادتون یا دوستای صمیمیتون آسیب بزنید و بعد از انجامش پشیمون بشید چی کار میکنید؟ (به روی خودتون نمیارید و سعی میکنید توجیه کنید؟هرجوریه جبران میکنید؟سعی میکنید تا جایی که جاداره از ادمایی که ناراحتشون کردید فاصله بگیرید؟و....) با سلام...بسته به اسیبی که زدم سعی میکنم جبران کنم....و باز با توجه به شخصیت شخص ...اگرنیاز باشه ازشون مدتی رو فاصله میگیرم...چون گاهی بعضی اشخاص نیازبه دوره ای برای درست فکرکردن دارند 2)اگر شما جای فرد آسیب دیده باشید در مقابل فردی که با خطاش بهتون آسیب زده یا ناراحتتون کرده چه عکس العملی نشون میدید؟ هیچ وقت ازش نمیگذرید؟چشم پوشی میکنین؟شرایطش و در نظر میگیرین و حرفاش و میشنوین؟و....) با توجه به اسیبی که به من وارد شده.. سعی میکنم بعد از شنیدن صحبتش..مدتی رو ازش دورباشم..یا چنین تقاضایی رو ازاون شخص خواهم داشت تا بتونم درست فکرکنم و تصمیم بگیرم.... پاینده باشید. 2 لینک به دیدگاه
.Pa.Ri.Sa. 4116 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۱ 1)اگر تو زندگیتون با یکی از این اشتباها به نزدیک ترین اعضای خانوادتون یا دوستای صمیمیتون آسیب بزنید و بعد از انجامش پشیمون بشید چی کار میکنید؟ (به روی خودتون نمیارید و سعی میکنید توجیه کنید؟هرجوریه جبران میکنید؟سعی میکنید تا جایی که جاداره از ادمایی که ناراحتشون کردید فاصله بگیرید؟و....) شخصا آدمی هستم که مسئولیت کارمو قبول میکنم. مخصوصا اگه اشتباه کرده باشم. آدمایی هم که بعد از اینکه خطا میکنن خودشونو میزنن به اون راه یا توجیه میکنن یا جبهه رو طوری میچرخونن که بیگناه جلوه کنن(که همه شو دور و برم دارم) هم از دیدم منفور ترین آدمان! خودم معمولا تمام سعیمو میکنم که جبران کنم یا حداقل از دلش دربیارم.وگرنه عذاب وجدانش مثل خوره داغونم میکنه. 2)اگر شما جای فرد آسیب دیده باشید در مقابل فردی که با خطاش بهتون آسیب زده یا ناراحتتون کرده چه عکس العملی نشون میدید؟ هیچ وقت ازش نمیگذرید؟چشم پوشی میکنین؟شرایطش و در نظر میگیرین و حرفاش و میشنوین؟و....) به دو تا عامل بستگی داره. یکی عمق آسیب که گاها نمیتونم بگذرم! یکی هم رفتاری که بعدش از خودش نشون میده.اگر جزو همون دسته ای باشه که به روی خودشون نمیارن یا توجیه میکنن کلا از زندگیم حذف میشن. ولی اگه پشیمونیشو ببینم به حرفاش گوش میدم و احتمال اینکه شرایطشو در نظر بگیرم و ببخشم زیاده. 2 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۱ 1)اگر تو زندگیتون با یکی از این اشتباها به نزدیک ترین اعضای خانوادتون یا دوستای صمیمیتون آسیب بزنید و بعد از انجامش پشیمون بشید چی کار میکنید؟ (به روی خودتون نمیارید و سعی میکنید توجیه کنید؟هرجوریه جبران میکنید؟سعی میکنید تا جایی که جاداره از ادمایی که ناراحتشون کردید فاصله بگیرید؟و....) تموم تلاشمو میکنم که کارمو جبران کنم و از دلِ طرف مقابل در بیارم.....تمام عواقبش و تمام زحماتش رو به جوون میخرم....اما از دلِ طرف در میارم.....اما اگه از دلش در نیاد دیگه واقعا میمونم که چیکار کنم....در این شرایط میزارمش به حالِ خودش تا گذرِ زمان حلش کنه....البته توو این مدت باز هم خودمو بهش نزدیک میکنم و سر صحبت رو باهاش باز میکنم....اگه بخشیده باشه که یواش یواش دوباره دوست میشه.....اما اگه در نیاد خودش به زبون میاد و من اوون موقع میفهمم که اصن دیگه هیچ راهی نداره(چون خودمو میشناسم..توو این جور مسائل آدم خیلی گیری هستم...و اینقدر به طرف گیر میدم تا دیگه خودش به زیون میاد که بابا ولم کن) داشتم دوستایی که به زبون بهم فهموندن که دیگه دست از تلاش برای عذر خواهی بردارم....حالا چه مستقیم چه غیر مستقیم 2)اگر شما جای فرد آسیب دیده باشید در مقابل فردی که با خطاش بهتون آسیب زده یا ناراحتتون کرده چه عکس العملی نشون میدید؟ هیچ وقت ازش نمیگذرید؟چشم پوشی میکنین؟شرایطش و در نظر میگیرین و حرفاش و میشنوین؟و....) اول حرفاش رو میشنوم و خودمو جای اوون میگذارم...کاری که همیشه انجام میدم....بعد تصمیم میگیرم که ببخشمش یا نه.....بعضی حرفا و کارها اثرش رو بعد از یه مدتی برام از دست میده....شاید همون لحظه ازش نگذرم..تازه یه عالمه حرف هم بارش کنم....اما با گذر زمان میبخشمش...اما اگه ببینم بازم کارش رو داره ادامه میده دیگه قطع رابطه رو ترجیح میدم...چون اوون دوستی دیگه نه به نفع من هست نه به نفع اوون 2 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۱ 1)اگر تو زندگیتون با یکی از این اشتباها به نزدیک ترین اعضای خانوادتون یا دوستای صمیمیتون آسیب بزنید و بعد از انجامش پشیمون بشید چی کار میکنید؟ (به روی خودتون نمیارید و سعی میکنید توجیه کنید؟هرجوریه جبران میکنید؟سعی میکنید تا جایی که جاداره از ادمایی که ناراحتشون کردید فاصله بگیرید؟و....) 2)اگر شما جای فرد آسیب دیده باشید در مقابل فردی که با خطاش بهتون آسیب زده یا ناراحتتون کرده چه عکس العملی نشون میدید؟ هیچ وقت ازش نمیگذرید؟چشم پوشی میکنین؟شرایطش و در نظر میگیرین و حرفاش و میشنوین؟و....) یک) قبول میکنم که اشتباه کردم و بهش میگم که احساس پشیمانی دارم و اشتباهمو قبول دارم حتی از خودش میخوام که راه جبران رو پیش پام بذاره دو) اگه واقعا پشیمون باشه و بخواد جبران کنه سعی میکنم دیگه به روش نیارم و کمکش کنم از این حس خجالت بیاد بیرون 2 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۱ 1)اگر تو زندگیتون با یکی از این اشتباها به نزدیک ترین اعضای خانوادتون یا دوستای صمیمیتون آسیب بزنید و بعد از انجامش پشیمون بشید چی کار میکنید؟ (به روی خودتون نمیارید و سعی میکنید توجیه کنید؟هرجوریه جبران میکنید؟سعی میکنید تا جایی که جاداره از ادمایی که ناراحتشون کردید فاصله بگیرید؟و....) سعی میکنم خطامو جبران کنم معمولا هم میتونم این کارو بکنم ولی باز به طرف مقابلم خیلی بستگی داره که چه تصمیمی بگیرم ، البته باید اعتراف کنم که خیلی سخت قبول میکنم خطایی مرتکب شده باشم چون آدم محتاطی هستم کم پیش میاد که خطای بزرگی ازم سر بزنه 2)اگر شما جای فرد آسیب دیده باشید در مقابل فردی که با خطاش بهتون آسیب زده یا ناراحتتون کرده چه عکس العملی نشون میدید؟ هیچ وقت ازش نمیگذرید؟چشم پوشی میکنین؟شرایطش و در نظر میگیرین و حرفاش و میشنوین؟و....) اگه خطاش کوچیک باشه معمولا چشم پوشی میکنم ولی اگه خیلی بزرگ باشه حتی حاضر به شنیدن حرفهاش و معذرت خواهیش نیستم 2 لینک به دیدگاه
M.P.E.B 4852 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۱ 1)اگر تو زندگیتون با یکی از این اشتباها به نزدیک ترین اعضای خانوادتون یا دوستای صمیمیتون آسیب بزنید و بعد از انجامش پشیمون بشید چی کار میکنید؟ (به روی خودتون نمیارید و سعی میکنید توجیه کنید؟هرجوریه جبران میکنید؟سعی میکنید تا جایی که جاداره از ادمایی که ناراحتشون کردید فاصله بگیرید؟و....) 2)اگر شما جای فرد آسیب دیده باشید در مقابل فردی که با خطاش بهتون آسیب زده یا ناراحتتون کرده چه عکس العملی نشون میدید؟ هیچ وقت ازش نمیگذرید؟چشم پوشی میکنین؟شرایطش و در نظر میگیرین و حرفاش و میشنوین؟و....) 1-بعد از پشيموني تا دلتون بخواد گريه ميكنم شايد چند شبانه روز پشت سرهم تا اينكه اون بنده خدا خودش مياد و ميگه حالا انقدر گريه نكن كاريه كه شده تو هم كه نميخواستي اين طوري بشه و من باز هم گريه ميكنم و تا آخر عمر هم خودمو سرزنش ميكنم و هربار كه يادم بيوفته باز هم گريه ميكنم 2-اولش شايد خيلي ناراحت بشم بهش ميگم اصلا سمتم نيا.. بعد كه يكم آروم شدم بهش ميگم حالا حرف بزن و ببينم دليلت از اين كار چي بوده خوب اگر اعضاي خانواده باشه بعدكه ببينم ناراحت و پشيمونه ميبوسمش و ميگم كاريه كه شده پس بهتره ديگه حرفشو نزنيم و اگرم دوستم باشه سعي ميكنم كمتر سمتش برم تا بكل از يادم بره و اگر خطاي خيلي خيلي بزرگي كرده باشه واسه هميشه اون دوستمو ترك ميكنم 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده