Alireza Hashemi 33392 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۱ این اشتباهی بود که خودم کردم یعنی همه وقت و عمرمو گذاشتم واسه کسب تجربه ای که مامانم 10 سال پیش باهاش رو به رو شده بود ولی من فقط و فقط به خاطر اون حرمتها و صمیمیتی که با هیچکس حتی مادرم نداشتم عمرمو گذاشتم !!! در صورتی که من با یه پرسش ساده به جوابم میرسیدم من با رفاقت با بچه هام و صمیمیت تجربه هامو در اختیارشون میزارم تا عمرشونو صرف پیشرفت بیشتر بکنن نه تجربه چیزهایی که ممکنه باعث تباهیشون بشه.... ولی یه چیزی مثل عشق رو باید تجربه کنن با این قسمت حرفت موافقم... اینجوریم نا محسوس هواشونو دارم که خطا نکنن ایشالا که فرزندانت نمونه بشن در اخلاق و زندگی با حرفات موافقم خوبه که دختر مادری با عقاید روشن حامیش باشه این دختر همواره سرش بالاست که مادری داره که درکش میکنه نه ادری که محدودش کنه پس اگه روزی دیدی که دخترت داره کار بدی میکنه زبونم لال هیچ وقت اونو شرمنده خودت نکن ونگو از تو بعیده نه بروت نیارو خودتو بزن بیخیالی اینجوری تاثیرش بیشتر زنده باشن سه تاشون برات:icon_gol: 7 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۱ آتروس به بد نکته ای اشاره کردی تمام خاطراتم زنده شد، خاطره اولین فیلم پورنو، ترس و استرس و هیجان و خوشحالی از کشف یک راز بزرگ، فکر کنم جزو اون خاطراتی هست که هیچوقت از ذهن آدم فراموش نمیشه. فکر کنم مشکل اینه بچه های معمولا این سئوالات رو تو فضایی میپرسن که نمیشه بهشون جواب داد! یادم نمیره خودم اولین بار کی پرسیدم :icon_pf (34): یادش بخیر من خیلی کوچیک بودم شاید 3-4 سال بیشتر نداشتم یک دختر همسایه داشتیم همیشه میگفت بیا بازی کنیم تو نشون بده منم نشون میدم! من نشون میدادم و اون نشون نمیداد:icon_razz: منم رفتم به مامانش گفتم بازی میکنیم این جر میزنه و از اون به بعد دیگه نزاشتن باهام بازی کنه، بدبختی اینه ما از اون محل رفتیم و بعد از 20 سال اون دختر الان شده زن دوستم:icon_pf (34):پس فکر نکنید دخترا از این شلوغیا نمیکنن کلا با آتروس موافقم، نه باید بچه رو پس زن نه باید فرت همه چیز رو گذاشت کفه دستش! کشف کردن ماجرا خودش درس بزرگی هست. نمیدونم کلاس چندمه ابتدایی یا راهنمایی بودیم میدونستیم که رابطه جنسی تقریبا چی هست، میدونستیم فحش چیه اما نمیدونستیم بچه حاصل این رابطه هست، یک روز یکی از بچه ها عصبانی و غمگین اومد سر کلاس کارد میزدی خونش در نمیومد! گفت میدونین ما چجوری به دنیا اومدیم؟ بابامون مامانمونو... :icon_pf (34): آقا چشمتون روز بد نبینه، صدای ناله و شیون بود از کلاس برمیخواست! یکی نشسته بود یه گوشه گریه میکرد، یکی از کلاس رفت به هوای اینکه بره حق باباش رو بزاره کف دستش، یکی انقدر بغض کرده بود که گریه نمیتونست بکنه... 9 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۱ آتروس به بد نکته ای اشاره کردی تمام خاطراتم زنده شد، خاطره اولین فیلم پورنو، ترس و استرس و هیجان و خوشحالی از کشف یک راز بزرگ، فکر کنم جزو اون خاطراتی هست که هیچوقت از ذهن آدم فراموش نمیشه. فکر کنم مشکل اینه بچه های معمولا این سئوالات رو تو فضایی میپرسن که نمیشه بهشون جواب داد! یادم نمیره خودم اولین بار کی پرسیدم :icon_pf (34): یادش بخیر من خیلی کوچیک بودم شاید 3-4 سال بیشتر نداشتم یک دختر همسایه داشتیم همیشه میگفت بیا بازی کنیم تو نشون بده منم نشون میدم! من نشون میدادم و اون نشون نمیداد:icon_razz: منم رفتم به مامانش گفتم بازی میکنیم این جر میزنه و از اون به بعد دیگه نزاشتن باهام بازی کنه، بدبختی اینه ما از اون محل رفتیم و بعد از 20 سال اون دختر الان شده زن دوستم:icon_pf (34):پس فکر نکنید دخترا از این شلوغیا نمیکنن کلا با آتروس موافقم، نه باید بچه رو پس زن نه باید فرت همه چیز رو گذاشت کفه دستش! کشف کردن ماجرا خودش درس بزرگی هست. نمیدونم کلاس چندمه ابتدایی یا راهنمایی بودیم میدونستیم که رابطه جنسی تقریبا چی هست، میدونستیم فحش چیه اما نمیدونستیم بچه حاصل این رابطه هست، یک روز یکی از بچه ها عصبانی و غمگین اومد سر کلاس کارد میزدی خونش در نمیومد! گفت میدونین ما چجوری به دنیا اومدیم؟ بابامون مامانمونو... :icon_pf (34): آقا چشمتون روز بد نبینه، صدای ناله و شیون بود از کلاس برمیخواست! یکی نشسته بود یه گوشه گریه میکرد، یکی از کلاس رفت به هوای اینکه بره حق باباش رو بزاره کف دستش، یکی انقدر بغض کرده بود که گریه نمیتونست بکنه... دقیقا همون کاری که تو تاپیک دیونه بازیم گفتم قبلا خاطرش رو واسه همین اینجا دوباره نگفتم یکماه با بابام قهر بودم خاطره اولین ارضا شدن که دیگه اینجا جاش نیست ولی اونم هیچ وقت از یادم نمیره:icon_pf (34): 5 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۱ دقیقا همون کاری که تو تاپیک دیونه بازیم گفتم قبلا خاطرش رو واسه همین اینجا دوباره نگفتم یکماه با بابام قهر بودمخاطره اولین ارضا شدن که دیگه اینجا جاش نیست ولی اونم هیچ وقت از یادم نمیره:icon_pf (34): بیتربیت نشو دیگه :vahidrk: آخ یه حرف گنده تو دلمه ولی بگم تاپیک به فنا میره یکی دیگه از نوستالژی های پسرونه بازی کردن با دخترای فامیل بود! در عین حال که داشتیم یک بازی رو انجام میدادیم 90٪ هواسمون به این بود که یه چیزی بتونیم ببینیم البته مخصوص یک سن خاص بود :دی اگه بدونین بچه تون با یک جنس مخالف تو اتاقی بازی میکنن و درست اون سن حساسشون هست گیر میدید که در رو باز بزارن یا نه؟ 5 لینک به دیدگاه
میرحسین 911 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۱ یکی از دلایلی که دوست ندارم اینجا فعالیت کنم ... نوشته هایی هست که هر از گاهی اینجا میبینم! شاید به اندازه کافی روشنفکر نشدم شاید ... 5 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۱ یکی از دلایلی که دوست ندارم اینجا فعالیت کنم ... نوشته هایی هست که هر از گاهی اینجا میبینم! شاید به اندازه کافی روشنفکر نشدم شاید ... میر حسین داداش چی باعث آزارت شد ما که بحثمون به نظرم خیلی خوب بود! بحث تربیتی فرزندانمونه باز اگه حرفی زده شده که ممکنه بی ادبی به نظر بیاد من معذرت میخوام از طرف همه 6 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۱ یکی از دلایلی که دوست ندارم اینجا فعالیت کنم ... نوشته هایی هست که هر از گاهی اینجا میبینم! شاید به اندازه کافی روشنفکر نشدم شاید ... گارداشه من تو خانواده سانسور، تو دانشگاه سانسور، تو اجتماع سانسور، ماها حاصل این جامعه هستیم که الان خیلی هامون عقده ای و بسیاریمون دچار ناهنجاری های جنسی و روانی شدیم، حتی شخصیتمون رو تحت تاثیر قرار داده، قبول داری باید به جلو بریم یا نه؟ باید نسل های بعدی بهتر از ما باشند یا نه؟ کوچکترین جمعی که میتونیم 2جنس حرفهامون رو بزنیم و در مورد یک تابو بحث بکنیم محیط نت هست یا نه؟ چرا انتظار داری اینجا هم سانسور کنیم؟ اگه بابت شوخی ها و خاطراتی که ذکر شد ناراحتی بگو پاک کنیم 4 لینک به دیدگاه
میرحسین 911 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۱ من دوست نداشتم که در برابر شما عزیزان که دوستان خوب من هستید حرف بزنم ولی چون دوست ندارم این ادبیات را نتوستم حرفی نزنم! البته من یک نفر هستم و در برابر اراده جمع تاثیرگذار نخواهم بود، و با رفتنم از اینجا هم من اذیت نخواهم شد هم شما میتونید به این روند ادامه بدهید. دوستانی که من را میشناسند، با منش اجتماعی و تفکر من آشنا هستند ولی بعضی مواقع مرزهارو رعایت نمیکنیم و با بهانه روشنفکری و ... باعث ایحاد جوی خارج از عرف حتی عرف نت میشویم. اینکه باید بچه ها از همان دوران کودکی باید با مسائل جنسی آشنا شوند درست، اینکه باید تابوها شکسته شود درستف ولی اینجا بچه ای حرفهای شما را میبیند؟ آیا متنی آموزشی اینجا تدریس میشود؟ اینکه ما به بهانه های مختلف عقده های کودکیمان را در برابر دیدگان عده زیادی جمعیت متشخص و تحصلکرده به زبان بیاوریم درست است؟ اینکه شما در دوران کودکیتان به روی دختری بی ادبی کردید؛ جز مسائل آموزشی حساب میشود؟ مگر نت کجاست که شما مکانی دیدید برای رفع عقده هایتان؟ اینی که شما فرمودید چت رومها هستند! شاید حق با شما باشد ولی من از ادبیاتی که در این تالار فرهنگ شده است معذبم، و خوشحالم که مهندسان را با آن همه فضاحت و بی سروسامانی ترک نکردم. 3 لینک به دیدگاه
EVF 5465 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۱ درود بحث نسبتا جالبی است اما اون حس خوب رو به علت رعایت قوانین جمهوری اسلامی ایران نمیتونه برسونه،اون حس خفگی روانی اون حس کنجکاوی که هممون همین الانم داریم اون حس ترس از ... و خیلی چیزهای دیگه 3 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۱ یه پسره بود تو مدرسه که یه جوری حرف میزد ما فکر میکردیم عالم دهره اون میگفت دخترها هفتا سانسور دارند که از هر کدومش یه چیزی میاد بیرون و ما در اندیشه که واقعا چجوریه 4 لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۱ با توجه به اینکه اقشار مختلفی از این انجمن در محدوده های سنی مختلفی بازدید میکنن صحیح نیست این بحث ها در فضای عمومی شکل بگیره. 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده