H O P E 34652 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۱ جواباتو ببین ، به این میگن کم آوردن و تسلیم شدن کلا دایره لغات و تعاریفمون زمین تا آسمون فرق داره با هم ، دقت کردی ؟ به چیزای سطحی میگین شاخ ، به جواب میگین کم اوردن و تسلیم شدن خوب شد کلا تو برگه انتخاب رشته م عمرانو نزدم 2 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۱ هنوز که کنکور هم ندادم. بزار قبول بشم بعدا میام از عمران دفاع میکنم. مگه کنکور ندادی هنوز؟ از الان دفاع کن که پس فردا اومدی عمرانی شدی سربلند باشی کلا دایره لغات و تعاریفمون زمین تا آسمون فرق داره با هم ، دقت کردی ؟ به چیزای سطحی میگین شاخ ، به جواب میگین کم اوردن و تسلیم شدن خوب شد کلا تو برگه انتخاب رشته م عمرانو نزدم ولی من شهرسازی هم زده بودم و اتفاقا هم قبول شدم ، ولی بعد از عمران بود اسمش روشه ، عمران هرچیزی که به عمران و آبادی مرتبط میشه ( برق، مکانیک، معماری، شهرسازی و هر چیزی که چیز جدیدی رو به وجود میاره ..... ) حاصل عمرانه 2 لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۱ عه؟؟؟ باشه. اصلا عمران آخرشه. آهای نفس کش بیا جلو؟؟؟ :167: 2 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۱ عه؟؟؟ باشه. اصلا عمران آخرشه. آهای نفس کش بیا جلو؟؟؟ :167: غلاف کن داداش کسی نیست بزنه بالا دست عمران 2 لینک به دیدگاه
H O P E 34652 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۱ مگه کنکور ندادی هنوز؟ از الان دفاع کن که پس فردا اومدی عمرانی شدی سربلند باشی ولی من شهرسازی هم زده بودم و اتفاقا هم قبول شدم ، ولی بعد از عمران بود اسمش روشه ، عمران هرچیزی که به عمران و آبادی مرتبط میشه ( برق، مکانیک، معماری، شهرسازی و هر چیزی که چیز جدیدی رو به وجود میاره ..... ) حاصل عمرانه ولی من برگه انتخاب واحدمو خراب نکردم کلا نزدم عمرانو در صورتی که عمران خواجه نصیرو رو هوا قبول بودم . خوش باش 3 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۱ رشته به این خز و خیلی انقدر میرن توش که بایدم رای بیشتر بیاره هرکی هرچی نتونه بره پامیشه میره عمران اولاً : شما یه سر برو شهرداری منطقتون ، ببین اونایی که پروانه و مجوز میدن چنتاشون مهندس شهرساز و چنتاشون مهندس عمرانن؟ ( گرچه یک شهرساز هم یک مهندس عمرانه ، ولی سرکش شدن میخوان جدا شن ) معلومه از اون عمرانایی هستی که مجبوری رفتی و هنوز رشته خودتم نمیشناسی ثالثاً : شهرسازی چند وقته پا به عرصه وجود نهاده ؟ 10 سال شده؟ فک نکنم :JC_thinking: یعنی کشته مرده این دلیلاتم هرچیزی قدمتش بیشتر باشه خفن تره. حالا فعلاً زوراتونو بزنید که چند سال دیگه تو محیط کار قراره دستورکارا رو ازمون بگیرین. امیدوارم تنبل و اهل پیچوندن نباشی که اصلاً نمیتونیم باهاتون کنار بیایم اون موقع ماشالا عمرانی هم که چپ و راست ریخته میریم یکی دیگه رو به خدمت میگیریم 2 لینک به دیدگاه
H O P E 34652 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۱ رشته به این خز و خیلی انقدر میرن توش که بایدم رای بیشتر بیارههرکی هرچی نتونه بره پامیشه میره عمران معلومه از اون عمرانایی هستی که مجبوری رفتی و هنوز رشته خودتم نمیشناسی یعنی کشته مرده این دلیلاتم هرچیزی قدمتش بیشتر باشه خفن تره. حالا فعلاً زوراتونو بزنید که چند سال دیگه تو محیط کار قراره دستورکارا رو ازمون بگیرین. امیدوارم تنبل و اهل پیچوندن نباشی که اصلاً نمیتونیم باهاتون کنار بیایم اون موقع ماشالا عمرانی هم که چپ و راست ریخته میریم یکی دیگه رو به خدمت میگیریم همینو بگو صاحابش اومد دیگه ، جمع کنید برید همتون پیشته لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۱ رشته به این خز و خیلی انقدر میرن توش که بایدم رای بیشتر بیارههرکی هرچی نتونه بره پامیشه میره عمران معلومه از اون عمرانایی هستی که مجبوری رفتی و هنوز رشته خودتم نمیشناسی یعنی کشته مرده این دلیلاتم هرچیزی قدمتش بیشتر باشه خفن تره. حالا فعلاً زوراتونو بزنید که چند سال دیگه تو محیط کار قراره دستورکارا رو ازمون بگیرین. امیدوارم تنبل و اهل پیچوندن نباشی که اصلاً نمیتونیم باهاتون کنار بیایم اون موقع ماشالا عمرانی هم که چپ و راست ریخته میریم یکی دیگه رو به خدمت میگیریم از امروز صبح اسمت این پایین بود ، تاحالا داشتی فکر میکردی همینارو بگی؟ 1 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۱ تا میومدم پست بزنم، اینترنت کوفتی قطع میشد. وگرنه یه سری چیزای واضح ارزش فسفر سوزوندن نداره که لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۱ تا میومدم پست بزنم، اینترنت کوفتی قطع میشد. وگرنه یه سری چیزای واضح ارزش فسفر سوزوندن نداره که اومدین تو تالار ما نمک میخورین نمکدون میشکونین؟ شهرسازی هستین دیگه لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۱ اگه عمران نباشه کی اون سوله های رو میسازه شما توش ماشین آلات بسازین؟ ... هدف از تاپیک فقط تحقیر شهرسازها بود بگیرین دیگه ... 1 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۱ کی گفته عمران و مکانیک 30 میلیون طرفدار داره؟؟؟ شهرسازی 30 میلیون نه 100 میلیون طرفدار داره:ws28::ws28: 3 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۱ وا ... چرا اینقدر تعداد بچه های کامپیوتر کمه ؟ بوی توطئه میاد ... 3 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۱ حالا فعلاً زوراتونو بزنید که چند سال دیگه تو محیط کار قراره دستورکارا رو ازمون بگیرین. امیدوارم تنبل و اهل پیچوندن نباشی که اصلاً نمیتونیم باهاتون کنار بیایم اون موقع ماشالا عمرانی هم که چپ و راست ریخته میریم یکی دیگه رو به خدمت میگیریم پس تا چند سال آینده نشده فعلا شما تنبلی نکنید و به حرفامون گوش بدید، اگه چند سال بعد شما رئیس شدید چشم مام اطاعت میکنیم، فعلا سرتون به کارتون باشه بینم 1 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۱ وا ... چرا اینقدر تعداد بچه های کامپیوتر کمه ؟ بوی توطئه میاد ... کامپیوتر هم جزو رشته هاست ؟ پس تا چند سال آینده نشده فعلا شما تنبلی نکنید و به حرفامون گوش بدید، اگه چند سال بعد شما رئیس شدید چشم مام اطاعت میکنیم، فعلا سرتون به کارتون باشه بینم 1 لینک به دیدگاه
H O P E 34652 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۱ صرفا جهت اطلاع : صوبت کردن راجع به برتری شهرسازی نسبت به عمران ، توی فرومی که 2 تا از 4 تا مدیر ارشدش شهرسازن ، خیلی کار عاقلان ای نیس :gnugghender: 3 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۱ از موقعی که نرم افزار Civil 3d رو نصب کردیم رو سیستم هامون مهندس عمرانمون بیکار شده همه کاراشو نرم افزار انجام میده 2 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۱ من حاضرم به همه ثابت کنم شهرسازی در اصل یکی از شاخه های عمرانه . دعوت به دوئل : بیاین یه سوال تخصصی شما از رشتتون بپرسید و یک سوال تخصصی هم من از رشتم میپرسم . نتیجه رو ببینید 4 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۱ من حاضرم به همه ثابت کنم شهرسازی در اصل یکی از شاخه های عمرانه . دعوت به دوئل : بیاین یه سوال تخصصی شما از رشتتون بپرسید و یک سوال تخصصی هم من از رشتم میپرسم . نتیجه رو ببینید :hapydancsmil: میخوای ثابت کنی که رشته ما زیرشاخه ی عمرانه؟!! باز حالا معماریا میومدن یه چیزی میگفتن یه چیزی!! بیا من باهات دوئل میکنم! منتها من ادعایی در مورد زیر شاخه بودن عمران واسه شهرسازی ندارم! شما ادعا داری ، پس من همه ی سوالا رو میپرسم!! 2 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۱ میخوای ثابت کنی که رشته ما زیرشاخه ی عمرانه؟!! باز حالا معماریا میومدن یه چیزی میگفتن یه چیزی!! بیا من باهات دوئل میکنم! منتها من ادعایی در مورد زیر شاخه بودن عمران واسه شهرسازی ندارم! شما ادعا داری ، پس من همه ی سوالا رو میپرسم!! من این ادعا رو به صرف کل کل نمیکنم . استاد عزیز خودتونم مستحضر هستید که عمران گرایشهایی داره مثل ، خاک، سازه، سازه های هیدرولیکی ، راه و ترابری، حمل و نقل و .... ( راستی روزتم مبارک ) بنابراین نمیتونی ادعا کنی که عمران زیر شاخه شهرسازیه از اونجایی که میگی شما میخوای همه سوالارو بپرسی معلوم میشه که نیازی به دوئل نیست و همه چیز عیان است و حاجتی به بیان نیست نفر بعدی 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده