Dr.soroush 324 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۱ تهران - پژوهشگران با انجام یك مطالعه گسترده به میلیون ها نفر در جهان در مورد مصرف مكمل های غذایی هشدار دادند. به گفته این دانشمندان مردم در حالی از این مكمل های غذایی برای بهبود وضعیت سلامت خود استفاده می كنند كه ضرر این مكمل ها بیشتر از سود آنهاست. به گزارش دیلی اكسپرس، دانشمندان ادعا می كنند مصرف قرص و كپسول هایی مانند فولیك اسید، ویتامین دی و كلسیم خطر ابتلا به سرطان را كاهش نمی دهد. محققان همچنین هشدار دادند كه قرص های آنتی اكسیدان – مواد شیمیایی طبیعی برای بهبود وضعیت سلامت- مانند بتا كاروتن، ویتامین c و e ممكن است به ترویج بیماری منجر شود. نتایج این تحقیقات در نشریه موسسه ملی سرطان منتشر شده است. این تحقیق هشدار می دهد كه افراد با مصرف این داروها در واقع ممكن است با یك تیغ دو لبه مواجه باشند و به خود آسیب بزنند. محققان به مردم توصیه می كنند ممكن است با پیام های تولید كنندگان مكمل های غذایی كه تاكید دارند محصولات آنها سلامتی بخش و ضد سرطان است، گمراه كند. دانش پژوهان دانشگاه كالیفرنیا در 'سن دیه گو' و مجریان این طرح می گویند: بدون شك، مردم ازاین مكمل های غذایی استفاده می كنند تا سلامت خود را بهبود بخشیده و در برابر بیماری ها حفاظت شوند و در بدترین حالت این است كه این مكمل ها بی ضرر باشند. با این حال این تصور كه مكمل های غذایی تحت هر شرایطی و در تمامی مقادیر بی خطرند، دیگر از نظر تجربی منطقی نیست. یك ماده غذایی ممكن است برای یك بافت مفید و برای بافت دیگر مضر باشد. لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده