masoodina 220 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۱ سلام دوستان . امیدوارم حالتون خوب باشه . راستش من حس میکنم دارم دچار مشکل میشم . من زیادی کم حرف شدم تازگیا . خجالتی نیستم . اعتماد به نفس بالایی هم دارم (یه دو سه باری ارایه داشتم و ریلکس بودم ) . مشکل اینجاس که من حرفی برای گفتن ندارم . به طور کلی آدم درونگرایی هستم . ولی خب این دیگه بیشتر از حالت عادیه . یعنی خیلی وقتا حس میکنم موضوعی که مثلا در موردش حرف میزنم زیادی پیش پا افتاده است و اصلا مطرح نمیکنم (به اعتماد به نفس ربطی نداره ها ) . دیگه این که حس میکنم زیادی توی یه قالب منطقی گیر افتادم و این آزارم میده . مثلا ببین این که دوستام در مورد رانندگیش یا ماجرای تصادفش یا فیس بوک و اینا ... حرف بزنن برا من اصلا جالب نیس و اصلا بحث رو دنبال نمیکنم . این مساله طوری شده که حتی دیگه با کسی که خیلی دوستش دارم هم حرفی ندارم بزنم . من تو خونه هم بیشتر نقش شنونده پیدا کردم لازم باشه نظر میدم ولی اصلا از خودم حرف نمیزنم . حس میکنم این سکوت باعث انزوا میشه و شادی رو ازم میگیره و احساس خفگی پیدا میکنم . تاحالا خواستین برین یه جایی که هیشکی نباشه انقد داد بزنین که از خستگی بیفتین ؟؟؟ الان من یه اینجور حسی دارم . خب تحلیل شما چیه ؟؟؟ من چه مرگمه . خوشحال میشم نظرتون و مشاورتون رو بشنوم به خصوص اگه اهل فن هم باشه که چه بهتر . 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده