Mehdi.Aref 26780 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۱ برنامه CST برگرفته از Computer Simulation Technology یکی از قوی ترین برنامه ها در زمینه های شبیه سازی عددی میدان های الکترومغناطیسی ، طراحی انواع آنتنها و مدارات فرکانس بالا می باشد . اولین نسخه این برنامه در سال 1992 در کشور آلمان ساخته شد . در ابتدا CST در ساخت برنامه هایی تحت عنوان مافیا MAFIA فعالیت داشت و در سال 1998 اولین نسخه CST MICROWAVE STUDIO معرفی شد . این برنامه حاصل تلاش و تحقیق چند ساله در زمینه الکترومغناطیس برای ساخت قوی ترین و کامل ترین نرم افزار در زمینه آنالیز و طراحی الکترومغناطیس می باشد. شما می توانید بوسیله این نرم افزار که شامل 7 قسمت است، به راحتی طراحی، آنالیز، طراحی PCB و مشاهده بصورت 3 بعدی و ..... که مورد نیاز مدارات الکترومغناطیسی بوده را برآورده کرده و در کمترین زمان و کمترین هزینه ممکن نتایج مورد نیاز خود را بدست آورید. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 8 لینک به دیدگاه
tooraj2010 14 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۱ خیلی ببخشید اما پسورد آموزش انگلیسی www.noandishaan.com نیست خواهش میکنم پسورد رو بهم میل کنین turaj.jafari@gmail.com 4 لینک به دیدگاه
آریوبرزن 13988 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۱ خیلی ببخشید اما پسورد آموزش انگلیسی www.noandishaan.com نیستخواهش میکنم پسورد رو بهم میل کنین turaj.jafari@gmail.com دوست عزیز پسورد توی خود فایل دانلودی نوشته شده پسورد آموزش انگلیسی این هست smr-a.blogsky.com 3 لینک به دیدگاه
naiere 12 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۹۳ خدا خیرتون بده خیلی مفید و جامع بود:hapydancsmil: 2 لینک به دیدگاه
farzad bashiri 24 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۳ شرمنده پسورد فایل آموزش فارسی cstچیه 2 لینک به دیدگاه
Mehdi.Aref 26780 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۹۳ شرمنده پسورد فایل آموزش فارسی cstچیه تمامی فایلهایی که پسورد آنها ذکر نشده: www.noandishaan.com 3 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سلام.......بابت فایل های اموزشی cst سپاسگذارم..........:ag2f893eg0ja83qr8q: 2 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۴ این آموزش دو فایل به پیوست آمده در آموزش فارسی طراحی آنتن دایپل با این نرم افزار و همچنین درج شرایط مرزی , مشاهده میدان , پترن و میدان های راه دور آموزش داده شده در آموزش انگلیسی معرفی آنتن و شبیه سازی near field همراه با روابط ریاضی مطرح شده است.......همچنین طراحی آنتن ها patch نیز پرداخته شده است..... امیدوارم برای تمامی دوستان مفید بوده باشه...... سپاسگذارم....... برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 9 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۴ پسورد تمامی فایل هایی که پسوردشون ذکر نشده=www.noandishaan.com 3 لینک به دیدگاه
saeed6244 12 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۴ سلام فایل فارسی دانلود نمیشه ممنون میشم بررسی کنید 2 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۴ ب پیوست ارائه شد.... برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 5 لینک به دیدگاه
farzaneh1372 14 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۴ من هر کاری میکنم دانلود نمیشه میشه کمکم کنین ؟ من باید عضو طلایی باشم تا بتونم دانلود کنم ؟ ممنون میشم کمکم کنید 2 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۴ من هر کاری میکنم دانلود نمیشه میشه کمکم کنین ؟من باید عضو طلایی باشم تا بتونم دانلود کنم ؟ ممنون میشم کمکم کنید سلام دوست عزیز لینک دانلود مشکلی نداره...من الان خودم هم چک کردم ن این تاپیک جزو بخش طلایی نیست.... بازهم سوالی باشه من در خدمتم 2 لینک به دیدگاه
13634 14 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 دی، ۱۳۹۴ سلام فایلها مشکل دارند باز نمیشوند. لطفا دوباره اپلود شود سپاس 2 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۹۴ سلام فایلها مشکل دارند باز نمیشوند. لطفا دوباره اپلود شود سپاس سلام فایلها بدون مشکل هستند 1 لینک به دیدگاه
saeide_norouzi 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۹۵ با سلام لطفا اگه کتاب یا فایلی مربوط به شبیه سازی ساختار های فوتونیک کریستال با نرم افزار cst دارین معرفی کنید؟ لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده