slowmotion13 41 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۱ سلام. من قبلا انجمن های زیادی ثبت نام میکردم و از جوامع مجازی زیادی استفاده کردم (اینجا هم بودم). اولین پستم رو با این عنوان شروع میکنم. لطفا بگید که در مقایسه با اون زمانی که وارد جامعه مجازی نشده بودید، حضور در جامعه مجازی و برخورد با انواع و اقسام بشر چه تاثیری بر شما گذاشته ؟ ضعیف تر شدید یا قویتر؟ به شخصه احساس میکنم آدم هرجا باشه و با هرکی بپره رنگ اونهارو به خودش میگیره. مثلا اولین باری که وارد یاهو مسنجر شدم رو یادمه افراد به هم فحش میدادن و برخوردهای ناشایست و صحبت های چرت و پرت و الکی رد و بدل میشد برام عجیب بود. ولی پس از گذشت چند سال علاوه بر اینکه این صحبت ها برام عادی شده بلکه گاهی کلماتی رو به کار میبرم که کاملا تاثیر برخورد با چنین افرادی برام روشن میشه. بحث یه کم روانشناسانه شد ولی به هر حال اینم یه جور بحث آزاده. برای این اینجارو برای بحث انتخاب کردم چون فکر میکنم مقداری فضای تحصیلکردگی حاکم هست بر این انجمن. 10 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۱ مجازی اصلا خوب نیست دوست عزیز واقعی باشیم بهتره... 10 لینک به دیدگاه
Secret: 2286 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۱ من به شخصه خیلی کم تحت تاثیر بقیه قرار میگیرم چه مجازی و چه حقیقی ضمنا نمیشه گفت محیط مجازی کلا بده و بستگی به شما داره که استعدادتون تو یادگیری کدوم یکی بهتر باشه چون از نظر من بعضی ادمها استعدادشون تو یادگیری جنبه های منفی بیشتره و بلعکس 5 لینک به دیدگاه
کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۱ من به نیت رو به رو شدن با یه دنیای جدید و تغییر به دنیای مجازی پا گذاشتم و خب چیزی رو هم که می خواستم پیدا کردم و تغییراتم 50 در صد تحت تاثیر این دنیا بوده اما آدم هاش رهگذرانی بیش نبودند ... 5 لینک به دیدگاه
slowmotion13 41 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۱ من به شخصه خیلی کم تحت تاثیر بقیه قرار میگیرم چه مجازی و چه حقیقیضمنا نمیشه گفت محیط مجازی کلا بده و بستگی به شما داره که استعدادتون تو یادگیری کدوم یکی بهتر باشه چون از نظر من بعضی ادمها استعدادشون تو یادگیری جنبه های منفی بیشتره و بلعکس بله. آدمها یا تاثیر میپذیرن یا تاثیر میگذارن. ما که دومیش بودیم ! lol من به نیت رو به رو شدن با یه دنیای جدید و تغییر به دنیای مجازی پا گذاشتم و خب چیزی رو هم که می خواستم پیدا کردم و تغییراتم 50 در صد تحت تاثیر این دنیا بوده اما آدم هاش رهگذرانی بیش نبودند ... تشکر از نظرت. بسیار ممنون فکر میکنم جوابم رو پیدا کردم. ببینم موضوع جدید چی به ذهنم میرسه تاپیک بدم. 1 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۳ مونده که تو کدوم جامعه مجازی باشی تو مسنجر باشی یا یه فروم سطح بالا ونزدیک به شخصیتت اگه دومی خوب تاثیر خوبی میزاره و گرنه معلومه دیگه منفی میزاره 2 لینک به دیدگاه
sarevan 9753 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۳ میشه گفت تجربه هاش بیشتربوده...یه جورایی بزرگم کرد...براهرشخص متفاوته درصد مثبت و منفیش...(: 1 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۳ انقدر تو این چند سال تاثیر مثبت و منفی گذاشت تا اخرش راهم رو پیدا کردم نمونش رو مثال میزنم 1چند ماه اول ک به شوخی و خنده ها و تبادل نظرات گذشت و باعث شد از محیط خاله زنک دور و برم دور باشم 2کم کم مو شکافی در دین و پیغمبر و خدا و اسلام و تاپیک های ضد دینی و ... 3بعد از یه مدت غرق شدن در این دنیا و دور شدن از خانهو خانواده و همسر 4تقریبا حدود سه سال گذشت فهمیدم دنیای پوچی بیش نبود باید کاستی ها رو جبران میکردم اول برگشتم به اعتقاداتم گشتم خدا رو پیدا کردم من که کم کم منکرش میشدم یه جایی خودشو نشون داد ک حرفی برام نذاشت پس باید در درونمم زندش میکردم اولین تصمیم رو گرفتم دوری یک سال و نیمه از دنیای مجازی!اول خدا پیدا شد دومم برگشتم به زندگی عادی عشق به همسر و فرزندان کم کم روابط سرد ک مقصر 90درصدیش خود من بودم تبدیل به روابط گرم شد بعد از یک سال و اندی اروم اروم با دید جدید به دنیای مجازی برگشتم 1روابط خاله زنکی همچنان در دنیای واقعی مردوده از نظر من 2اول خدا دوم خدا سوم خدا و نماز اول وقت! 3 اول همسر دوم همسر سوم فرزندان و چهارم دنیای مجازی اعتراف این حرفا اصلا کار راحتی نیست ولی دوست داشتم تجربم رو در اختیارتون بذارم 2 لینک به دیدگاه
a.namdar 5908 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۳ انقدر تو این چند سال تاثیر مثبت و منفی گذاشت تا اخرش راهم رو پیدا کردم نمونش رو مثال میزنم1چند ماه اول ک به شوخی و خنده ها و تبادل نظرات گذشت و باعث شد از محیط خاله زنک دور و برم دور باشم 2کم کم مو شکافی در دین و پیغمبر و خدا و اسلام و تاپیک های ضد دینی و ... 3بعد از یه مدت غرق شدن در این دنیا و دور شدن از خانهو خانواده و همسر 4تقریبا حدود سه سال گذشت فهمیدم دنیای پوچی بیش نبود باید کاستی ها رو جبران میکردم اول برگشتم به اعتقاداتم گشتم خدا رو پیدا کردم من که کم کم منکرش میشدم یه جایی خودشو نشون داد ک حرفی برام نذاشت پس باید در درونمم زندش میکردم اولین تصمیم رو گرفتم دوری یک سال و نیمه از دنیای مجازی!اول خدا پیدا شد دومم برگشتم به زندگی عادی عشق به همسر و فرزندان کم کم روابط سرد ک مقصر 90درصدیش خود من بودم تبدیل به روابط گرم شد بعد از یک سال و اندی اروم اروم با دید جدید به دنیای مجازی برگشتم 1روابط خاله زنکی همچنان در دنیای واقعی مردوده از نظر من 2اول خدا دوم خدا سوم خدا و نماز اول وقت! 3 اول همسر دوم همسر سوم فرزندان و چهارم دنیای مجازی اعتراف این حرفا اصلا کار راحتی نیست ولی دوست داشتم تجربم رو در اختیارتون بذارم امیدوارم جزء استثنائات بوده باشید وگرنه با این اوصاف فاتحه ی خیلی از زندگی های مشترک باس خونده بشه. بهرحال افراط و تفریط تو هرکاری آفت زندگیه. باید برای هرچیزی جایگاه خودش رو قائل بود تا از حالت علاقه به حالت تنفر نرسه. لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۳ امیدوارم جزء استثنائات بوده باشید وگرنه با این اوصاف فاتحه ی خیلی از زندگی های مشترک باس خونده بشه. بهرحال افراط و تفریط تو هرکاری آفت زندگیه. باید برای هرچیزی جایگاه خودش رو قائل بود تا از حالت علاقه به حالت تنفر نرسه. فاتحه زندگی ما شکر خدا خونده نشده یه زندگیی ک در آستانه 14سال زندگیشه با سه تا بچه به این راحتی ها برچیده نخواهد شد 1 لینک به دیدگاه
black banner 9103 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۳ جامعه مجازي ! خب نكات منفي و مثبت زيادي داشته به قول يكي از بچه ها ، يك جمله گفته تا ابد تو ذهنم ميمونه : (( هيچوقت نفهميدم كه دنياي مجازي برا من يك تهديد بود يا يك فرصت )) واقعا منم نفهميدم دقيقا براي من كدوم بوده ! اما اينو فهميدم ! حواست نباشه تهديد بزرگ و جديه ميتونه باشه .... خيلي جدي !!! من از سن و سال پايين توي اينترنت بودم ! توي اون سن مثلا دبيرستاني ميومدم اينجا با يك دانشجو دكترا و يا ارشد بحث و كل كل ! جالبه اكثر اوقات هم كل همه رو ميخوابوندم ! اين يكي از دلايل ماندگاري من بود در اوايل (( البته نه با اين نام كاربري و اين سايت ها )) نظرم خونده ميشد و نقد ميشد ! منفي هاش رو پاك ميكردم و مثبت هاش جايگزين ميشد ! خب اينه بهترين اتفاق بوده براي من در معرض نقد قرار گرفتن خيلي ها طاقتش رو ندارند نمونه هاي زيادي هست طرف اصلا قهر ميكنه ميره خب من همينجوري بزرگ شدم و بزرگ تر .... بعد از ورود به دانشگاه و بحث و تبادل علم و اطلاعات و فعاليت هاي فوق برنامه در دانشگاه مكمل اين قضيه شد ! و خيلي به فهم و تفكر و من كمك كرد .... و اما نكات منفي اش : ضرر هاي هم براي من داره زياده يكي اش خارج شدن از برنامه ام ( خيلي بي نظم و انظباط هستم ادعاي ندارم ولي خو همون يك ذره نظم و برنامه هم از من ميگيره ) وقت ام شلخته تر ميشه چشم درد و سر درد ! اعتماد هاي بي جهت ( كلا آدم خوش اعتمادي هستم ، اصلا نميدونم اعتماد نداشتن يعني چي ؟؟؟ شايد از شمه نترس بودنم مياد چون واقعا ترس زيادي از دنيا ندارم .... تقريبا از هيچي نميترسم :دي فقط ار ارتفاع هاي عمودي وحشت دارم مثل پشت بام .... وگرنه اهل كوه نوردي بالا رفتن از صخره ها هستم ) و يكي ديگه : وقتي ميام اينجا منظورم اينترنت ( كلا هر سايتي ، تبيان ، مراجع عظما تقليد ..... پ چي فكر كردي ؟؟ فكر ميگم سايت چي ؟؟؟ تسبح من كوووووووو) آره وقتي ميام توي اينترنت و اينا يكم غافل ميشم از آدم هاي زنده اطرافم ، غرق در نت ميشم ! و همين بي توجهي باعث دلخوري اطرافيانم ميشه و از نظر خودم شديد ترين ضررش براي من همينه ! ديگه بسه خسته شدم شما هم بيشتر حوصله خوندن نداريد ! 2 لینک به دیدگاه
a.namdar 5908 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۳ این عکس رو احتمالا خیلیها دیدن. عین حقیقت ه... این دنیای مجازیه که خیلی وحشتناکه. باز وبگردی مزایای زیادی داشت اگر وقت طرف رو می گرفت. تو اون وبگردی ها دو تا مطلب هم به آدم اضافه میشد. اما الان ...:icon_pf (34): همه رسما هستن اما اصلا نیستن! رن با همسرش حرف میزنه (یا بالعکس) اما تمام ذهن و حواسش تو تو اون بیلبیلکیه که دستشه! این نوع زندگی مجازیه که خطرناک و هیچ سودی نداره... این نوع زندگی مجازی فقط تهدیده! هیچ فرصتی هم نیس زمان جوونیام خودمو میکشتم سه ساعت مداوم، سر کامپیوتر نمیتونستم بشینم ! اونوقت پسر بچه ه برگشته با افتخار برگشته میگه 12 ساعت پشت هم داشتم کلش بازی میکردم.. یاد خودم افتادم یه روز از گیم نت اومدم به جرم یک ساعت گیم نت رفتن کتک اساسی از بابام خوردم ما این شدیم اینا چی میشن! فکر کنم همه یه پا دراگون بشن در آینده 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده