peyman sadeghian 30244 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۱ با سلام و عرض ارادت خدمت شما عزیزان در راستای پویا نمایی هرچه بیشتر تالار برق و معرفی این رشته به سایر کاربران انجمن در رشته های دیگر فنی مهندسی و غیر فنی ،تالار برق اقدام به تهیه و انتشار روزنامه دیواری نموده است که حاوی مطالبی ساده و مختصر و مفید درمورد مهندسی برق , رشته های زیرشاخه آن ،میباشد این نشریه به صورت هفتگی و در هر هفته به تخصصی خاص و در هرماه چهار نسخه به چاپ میرسد ترتیب انتشار این نشره در تخصصهای مختلف به صورت زیر خواهد بود اخبار، معرفی کتب تخصصی این رشته ،رباتیک و هوش مصنوعی الکترونیک ، قدرت مخابرات ، کنترل مباخث متفرقه همینجا از تمامی کاربرانی که مشتاق به مشارکت در این طرح هستند دعوت میشود مطالب خودرا فقط به صورت پبام خصوصی و با عنوان روزنه(عنوان مطلب ارسالی) برای من ارسال کنند برای کسانی که با این نشریه همکاری کنند امتیازاتی در نظر گرفته خواهد شد که پس از انتشار به آنها داده میشود برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 34 لینک به دیدگاه
Mehdi.Aref 26780 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۱ به پیمان عزیز خسته نباشید میگم و امیدوارم اینکار همچنان ادامه داشته باشه 11 لینک به دیدگاه
کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۱ من روزنامه دیواری رو بیشتر از نشریه دوست دارم نمیشه اسم اینم بذاریم کهربا 6 لینک به دیدگاه
samyar 3407 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۱ پیمان عزیز خسته نباشید میگم منم اگه کمکی از دستم بربیاد در خدمتم وامیدوارم که موفق باشید.... 8 لینک به دیدگاه
peyman sadeghian 30244 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۱ پیمان عزیز خسته نباشید میگم منم اگه کمکی از دستم بربیاد در خدمتم وامیدوارم که موفق باشید.... ممنونم سامیار جان ما که خیلی اشتیاق داریم کمافی السابق ، به عنوان یکی از مدیران تالار درخدمت شما بزرگوارباشیم اما اگه مطلبی کوتاه ، مفید و کاربردی درزمینه تخصص خودتون سراغ دارید که میتوانید آن را با سایرین به اشتراک سماعی بگذارید خوشحال میشویم طبق شرایط گفته شده مطالب خودرا فقط به صورت پبام خصوصی و با عنوان روزنه(عنوان مطلب ارسالی) برای من ارسال کنند از مطالب شما در روزنامه دیواری(بخش قدرت یا هر بخشی که میتوانید مطلبی ارسال کنید) استفاده کنیم 8 لینک به دیدگاه
peyman sadeghian 30244 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۱ شماره دوم از روزنـــه هم منتشر شد با موضوع: اخبارمهندسی برق،معرفی کتاب ،رباتیک و هوش مصنوعی برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 16 لینک به دیدگاه
peyman sadeghian 30244 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۱ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 16 لینک به دیدگاه
peyman sadeghian 30244 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۱ شماره چهارم این روزنامه دیواری هم به یاری خدا و کمک شما منتشر شد موضوع این شماره مخابرات و کنترل برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 10 لینک به دیدگاه
sanatisharif 40 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۲ سلام،تبریک میگم نشریه بسیار پرباری دارین 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده