peyman sadeghian 30244 ارسال شده در 27 تیر، 2012 با سلام و عرض ارادت خدمت شما عزیزان در راستای پویا نمایی هرچه بیشتر تالار برق و معرفی این رشته به سایر کاربران انجمن در رشته های دیگر فنی مهندسی و غیر فنی ،تالار برق اقدام به تهیه و انتشار روزنامه دیواری نموده است که حاوی مطالبی ساده و مختصر و مفید درمورد مهندسی برق , رشته های زیرشاخه آن ،میباشد این نشریه به صورت هفتگی و در هر هفته به تخصصی خاص و در هرماه چهار نسخه به چاپ میرسد ترتیب انتشار این نشره در تخصصهای مختلف به صورت زیر خواهد بود اخبار، معرفی کتب تخصصی این رشته ،رباتیک و هوش مصنوعی الکترونیک ، قدرت مخابرات ، کنترل مباخث متفرقه همینجا از تمامی کاربرانی که مشتاق به مشارکت در این طرح هستند دعوت میشود مطالب خودرا فقط به صورت پبام خصوصی و با عنوان روزنه(عنوان مطلب ارسالی) برای من ارسال کنند برای کسانی که با این نشریه همکاری کنند امتیازاتی در نظر گرفته خواهد شد که پس از انتشار به آنها داده میشود برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 34
Mehdi.Aref 26783 ارسال شده در 29 تیر، 2012 به پیمان عزیز خسته نباشید میگم و امیدوارم اینکار همچنان ادامه داشته باشه 11
کهربا 18089 ارسال شده در 2 مرداد، 2012 من روزنامه دیواری رو بیشتر از نشریه دوست دارم نمیشه اسم اینم بذاریم کهربا 6
samyar 3407 ارسال شده در 3 مرداد، 2012 پیمان عزیز خسته نباشید میگم منم اگه کمکی از دستم بربیاد در خدمتم وامیدوارم که موفق باشید.... 8
peyman sadeghian 30244 مالک ارسال شده در 3 مرداد، 2012 پیمان عزیز خسته نباشید میگم منم اگه کمکی از دستم بربیاد در خدمتم وامیدوارم که موفق باشید.... ممنونم سامیار جان ما که خیلی اشتیاق داریم کمافی السابق ، به عنوان یکی از مدیران تالار درخدمت شما بزرگوارباشیم اما اگه مطلبی کوتاه ، مفید و کاربردی درزمینه تخصص خودتون سراغ دارید که میتوانید آن را با سایرین به اشتراک سماعی بگذارید خوشحال میشویم طبق شرایط گفته شده مطالب خودرا فقط به صورت پبام خصوصی و با عنوان روزنه(عنوان مطلب ارسالی) برای من ارسال کنند از مطالب شما در روزنامه دیواری(بخش قدرت یا هر بخشی که میتوانید مطلبی ارسال کنید) استفاده کنیم 8
peyman sadeghian 30244 مالک ارسال شده در 4 مرداد، 2012 شماره دوم از روزنـــه هم منتشر شد با موضوع: اخبارمهندسی برق،معرفی کتاب ،رباتیک و هوش مصنوعی برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 16
peyman sadeghian 30244 مالک ارسال شده در 11 مرداد، 2012 برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 16
peyman sadeghian 30244 مالک ارسال شده در 18 مرداد، 2012 شماره چهارم این روزنامه دیواری هم به یاری خدا و کمک شما منتشر شد موضوع این شماره مخابرات و کنترل برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 10
ارسال های توصیه شده