رفتن به مطلب

ماندن در نيوکمپ؟

Hossein.B

ارسال های توصیه شده

[TABLE=align: center]

[TR]

[TD][h=1]گوارديولا امروز تصميم مي گيرد[/h]

[h=2] رسانه هاي کاتالونيا ، انگليس و تيم ملي آن را مقصد بعدي پپ گوارديولا دانسته و نوشته اند که او تا 24 ساعت آينده دراين باره تصميم خواهد گرفت.[/h][/TD]

[TD=align: left]00033329.jpg[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[TABLE=align: center]

[TR]

[TD=colspan: 3]

[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=colspan: 3] سرمربي بارسلونا قرار است با توجه به حذف از ليگ قهرمانان اروپا وبعيد بودن احتمال قهرماني در اين فصل لاليگا اعلام کند که قرارداد خود را با اين تيم تمديد مي کند و در نوکمپ مي ماند يا نه.

روزنامه ال موندو ديپورتيوو چاپ بارسلونا مدعي شد که گوارديولا در حال ارزيابي پيشنهاد سرمربي گري تيم ملي انگليس است.

به نوشته اين روزنامه ، اتحاديه فوتبال انگليس ممکن است او را حتي در پست مشاوره نيز در تيم ملي انگليس بکار بگيرد.

گوارديولا سه شنبه بعدازظهر با ساندرو روسل رييس باشگاه بارسلونا ملاقاتي داشته و گفته است تا روز جمعه تصميم خود را درباره ماندن يا رفتن اعلام خواهد کرد.

گوارديولا زبان انگليسي را فرا گرفته و به تازگي علاقه خود به شيوه فوتبال در ليگ برتر انگليس را نشان داده است.

سرمربي کاتالان پس از ديدار با چلسي در روز سه شنبه گفت: با تيتو ( ويلانوا- دستيار) صحبت خواهم کرد تا ببينم چکار بايد بکنيم.

وي افزود: در حال حاضر بايد بيشتر روي احساسات و روحيه بازيکنان کار کنيم و ببينيم چگونه مي توانيم وضعيت آنها را بهبود بخشيم چون اين بازيکنان مدتها براي عبور از چنين مرحله اي توپ زده بودند.

گوارديولا افزود: پايان اين هفته بايد به ديدار رايو وايکانو برويم. به هر حال ما هنوز بارسا هستيم و بايد طبق روال سابق به کارمان ا دامه دهيم. سپس با رئيس باشگاه درباره همه چيز صحبت خواهيم کرد از وضعيتي که در اين روزها دچار آن شديم تا بقيه چيزها. البته تصميم هم خواهيم گرفت چون اکنون وقت تصميم گيري رسيده است.

موندو ديپورتيوو مدعي شده که مدير فني باشگاه چلسي مايکل امنالو با گوارديولا ملاقات کرده تا او را در تابستان به استمفورد بريج بياورد.

باشگاه هاي منچسترسيتي و ليورپول هم مايل به جذب گوارديولا هستند ولي '' مارتين'' برادر سر الکس فرگوسن که معمولا به عنوان مامور به اسپانيا سفر مي کند گفته است با اين هافبک سابق تيم ملي اسپانيا گفت و گو کرده و او سرانجام هدايت منچستريونايتد را به عهده خواهد گرفت.

باشگاه بارسلونا ا ميدوار است که گوارديولا تصميم به ماندن بگيرد ولي در عين حال در مورد جانشين او هم فکر مي کند.

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

لینک به دیدگاه

من که با پپ در مورد اومدن به اینتر صحبت کردم و گفت که دوست دارم بیام اما فعلا دوست دارم به انگلیس و در لیگ این کشور تجربه کسب کنم و گفت هنوز هم احتمال اومدن من به اینتر در این فصل هم هست اما کمتر از انگلیس...:sigh:

به هرحال خوزه که دیگه به اینتر نمیاد حداقل منتظر پپ باید موند:a030:

لینک به دیدگاه
بره که بر نگرده

اینم شد مربی اخه

؟

:ws28:

این فصل زایید

نه لالیگا نه چمپیون

بیچاره تیمی که میخواد مربیش بشه:ws28:

همیشه یادت باشه همین مربی ، تیمتون رو با مورینیو توو خونه 6 تایی کرد. همین برای ما ارزش داره. :w16:

یه تیم همیشه نباید قهرمان باشه تا ارزشش معلوم شه. هر تیمی اوج و افول داره. روزای خوب و بد داره.

قهرمانی های پیاپی بارسلونا با گواردیولا ، ارزش این مربی رو ثابت میکنه.

مورینیو با رئال چی گرفته!!؟ :ws38:

• Like 2
لینک به دیدگاه
همیشه یادت باشه همین مربی ، تیمتون رو با مورینیو توو خونه 6 تایی کرد. همین برای ما ارزش داره. :w16:

یه تیم همیشه نباید قهرمان باشه تا ارزشش معلوم شه. هر تیمی اوج و افول داره. روزای خوب و بد داره.

قهرمانی های پیاپی بارسلونا با گواردیولا ، ارزش این مربی رو ثابت میکنه.

مورینیو با رئال چی گرفته!!؟ :ws38:

همیشه یاد باشه 5تایی کرده نه 6 تایی:ws3:

من به شخصه با اینکه از بارسا خوش نمیاد اما از مربی این تیم مستر پپ خوشم میاد و معتقدم هنوز خودش رو به طور کامل ثابت نکرد چون تیم بعدی که پپ میره عیار این مربی رو مشخص میکنه...ما که خواهان حضور ایشون در تیم محبوبمون(اینتر) هستیم...:icon_gol:

• Like 2
لینک به دیدگاه
همیشه یاد باشه 5تایی کرده نه 6 تایی:ws3:

من به شخصه با اینکه از بارسا خوش نمیاد اما از مربی این تیم مستر پپ خوشم میاد و معتقدم هنوز خودش رو به طور کامل ثابت نکرد چون تیم بعدی که پپ میره عیار این مربی رو مشخص میکنه...ما که خواهان حضور ایشون در تیم محبوبمون(اینتر) هستیم...:icon_gol:

همون حالا :whistle:

من یاد 2009 افتادم.

• Like 1
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...