رفتن به مطلب

طرف داره کدوم تیم هستی؟ بارسلونا یا رئال مادرید؟

Dr.soroush

بارسایی هستی یا رئالی؟  

56 کاربر تاکنون رای داده است

1. 1. بارسایی هستی یا رئالی؟

• 30
    • 22
    • 4

ارسال های توصیه شده

اینطوری نمیشه

:banel_smiley_4:

باید تکلیفمونو روشن کنیم

بیاااااااااااااااااااااااااااااااااین وسط

کی با کهکشانی هاست (رئال مادرید) و کی با کوتوله هاست ( بارسلونا):gnugghender:

• Like 6
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 43
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

البته پاستوریزه . به پاکتش دست بزنی سوراخ میشه میریزه 427120_yahoo.gif

آخ جون عکس العمل ها حاکی از آن است که مث اینکه هنوز پس از گذشت 2 روز سوزشش ادامه داره!!! 427120_yahoo.gif

• Like 2
لینک به دیدگاه

تیمها که از همون اول نمیرن فینال! اول باید در رقابتهای محلی شرکت کنن... برای همین پیشنهاد میدم اول میزان محبوبیت بین ریال مالدیو و میخ سازی یزد سنجیده بشه بعد اگر ریال اومد بالا اونوقت یه فکری به حالش میکنیم! :ws28:

• Like 5
لینک به دیدگاه

واقعا هم بارسا در برابر رئال همچون اناری بیش نیست . رئال، بارسا را همچو اناری :

خورده

میخورد

و خواهد خورد :w02:

• Like 1
لینک به دیدگاه
واقعا هم بارسا در برابر رئال همچون اناری بیش نیست . رئال، بارسا را همچو اناری :

خورده

میخورد

و خواهد خورد :w02:

بپا دونه هاش نره توو چشاتون :w02:

• Like 2
لینک به دیدگاه
بپا دونه هاش نره توو چشاتون :w02:

مال این حرفا نیستن :w02:

گوریلیولا چرا رفت ؟ فینال جام حذفی آخرین همکاریش با بارساست ؟ :whistle: ضایع شد ؟ :whistle:

• Like 1
لینک به دیدگاه
مال این حرفا نیستن :w02:

گوریلیولا چرا رفت ؟ فینال جام حذفی آخرین همکاریش با بارساست ؟ :whistle: ضایع شد ؟ :whistle:

آخه توو سانتیگو برنابئو 5 تا از دونه هاش میگن گم شد! :w02: شما ندیدین کجا رفته؟ :w02:

آخه مربیمون مثل آقای خیص ، رووش زیاد نیست که بعد دو سال مربیگری یه دونه کوپا دل ری رو به ارمغان بیاره!! مربیمون دید جامو از دست داد و روحیش خراب شد و رفت. :w02:

گرچه هنوزم وقتی اسم گواردیولا بیاد ، من از جام پا میشم براش :hapydancsmil:

• Like 3
لینک به دیدگاه
آخه توو سانتیگو برنابئو 5 تا از دونه هاش میگن گم شد! :w02: شما ندیدین کجا رفته؟ :w02:

آخه مربیمون مثل آقای خیص ، رووش زیاد نیست که بعد دو سال مربیگری یه دونه کوپا دل ری رو به ارمغان بیاره!! مربیمون دید جامو از دست داد و روحیش خراب شد و رفت. :w02:

گرچه هنوزم وقتی اسم گواردیولا بیاد ، من از جام پا میشم براش :hapydancsmil:

خب من با بعضی حرفاا موافقم . مثلا یکیش اینکه گواردیولا واقعاً از بارسا فراتره و بودنش در اون تیم باعث پایین آوردن خودش میشد :w16:

ایشالا تو انگلیس خوش میدرخشه :ws37:

آب انار خوردی تاحالا؟ :ws3:

• Like 1
لینک به دیدگاه
خب من با بعضی حرفاا موافقم . مثلا یکیش اینکه گواردیولا واقعاً از بارسا فراتره و بودنش در اون تیم باعث پایین آوردن خودش میشد :w16:

ایشالا تو انگلیس خوش میدرخشه :ws37:

آب انار خوردی تاحالا؟ :ws3:

گواردیولا هر چی افتخار داره با بارسا داره ولی بارسا همه ی افتخاراتش رو مدیون گواردیولا نیست!

آره خوردم . میگن خیلی فشار خون آدمارو میاره پایین . آب انار خورده بودین 5 تا رفت توو دروازتون؟ :w02:

• Like 2
لینک به دیدگاه
گواردیولا هر چی افتخار داره با بارسا داره ولی بارسا همه ی افتخاراتش رو مدیون گواردیولا نیست!

آره خوردم . میگن خیلی فشار خون آدمارو میاره پایین . آب انار خورده بودین 5 تا رفت توو دروازتون؟ :w02:

این بازی آخرو چرا نمیگی ؟ :ws3:

زمین فوتبال مثل یه آبمیوه گیری بود که بازیکنای بارسا میرفتن توش، رئالیا دکمه دستگاه رو میزدن، و آب انار از اونور میومد بیرون :ws28:

• Like 1
لینک به دیدگاه
این بازی آخرو چرا نمیگی ؟ :ws3:

زمین فوتبال مثل یه آبمیوه گیری بود که بازیکنای بارسا میرفتن توش، رئالیا دکمه دستگاه رو میزدن، و آب انار از اونور میومد بیرون :ws28:

شما علی الحساب دنبال توپی که راموس شوت کرد تو مریخ بگردید! :ws28: من مرده اون استیلش بودم بعد از پنالتی زدن که برگشته به چمن ورزشگاه نگاه میکنه... عروس بلد نیست برقصه میگه زمینش کجه!!! :ws28:

• Like 3
لینک به دیدگاه
شما علی الحساب دنبال توپی که راموس شوت کرد تو مریخ بگردید! :ws28: من مرده اون استیلش بودم بعد از پنالتی زدن که برگشته به چمن ورزشگاه نگاه میکنه... عروس بلد نیست برقصه میگه زمینش کجه!!! :ws28:

عزیز من بیا واقع بین باشیم، آخه چه ربطی به شوت راموس داره ، مسی هم پنالتی خراب کرد، من که نمیگم بارسا تیم ضعیفیه ، اتفاقا تیم خوبی هم هست .

ولی خب در حد رئال نیست . نه در گذشته بوده و نه الان، این هم از آمار معلومه ، هم آمار بازی های رئال و بارسا و هم آمار قهرمانی ها :w16:

• Like 1
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...