رفتن به مطلب

به نظر شما ردال مادرید توانایی پیروزی در مقابل بایر مونیخ را دارد؟

Dr.soroush

بنظرتون رئال میتونه بایر مونیخ رو بزنه؟  

7 کاربر تاکنون رای داده است

1. 1. بنظرتون رئال میتونه بایر مونیخ رو بزنه؟

• 3
    • 4

ارسال های توصیه شده

[h=2]ردال مادرید :ws52:[/h]این هم پرسیدن داره :w000:

تازه مراسم شیرنی خورونش هم آمادست بعد بازی پذیرایی داریم :w16:

جایی نرید که جشن و پایکوبی داریم:hapydancsmil:

لینک به دیدگاه

وای خدااااااااااااااااا هیچی برای من لذت بخش تر دیدن قیافه این کالباس نبود بعد از اون پنالتیش!! خدایا این لحظه ها رو از من نگیررررررررررررر:hapydancsmil:

• Like 3
لینک به دیدگاه
وای خدااااااااااااااااا هیچی برای من لذت بخش تر دیدن قیافه این کالباس نبود بعد از اون پنالتیش!! خدایا این لحظه ها رو از من نگیررررررررررررر:hapydancsmil:

پنالتی خراب کردنم هنریه هاااااااااااا :persiana__hahaha:

رئالیا توی این قضیه از بارسیا بردن :persiana__hahaha:

• Like 3
لینک به دیدگاه
پنالتی خراب کردنم هنریه هاااااااااااا :persiana__hahaha:

رئالیا توی این قضیه از بارسیا بردن :persiana__hahaha:

اره بابا هنریههههه رونالدو کاکا راموس....نچ نچ نچ :persiana__hahaha:

• Like 2
لینک به دیدگاه
اره بابا هنریههههه رونالدو کاکا راموس....نچ نچ نچ :persiana__hahaha:

اون رونالدو رو بگو :persiana__hahaha: کمپوت اعتماد به نفس :persiana__hahaha:

فقط این وسط دلم برا کاسیاس سوخت :sad0: داره حیف میشه تو رئال :sad0:

• Like 3
لینک به دیدگاه

اگه کاسیاس تو بارسا بود بارسا ابر تیم میشد! کلا فقط یه کاسیاس کم داره بارسا!:sigh:

معلومه که میزنه. خوبشم میزنه .میزنیم لهشون میکنیم .:ws28:

دیدن ریخته بدبخته مورینیو آخر بازی و پنالتی رونالدو و پنالتیه خداااایه راااامووس...:ws28: من دیگه از زندگی‌ چی‌ می‌خوام؟؟؟ :hapydancsmil:

• Like 2
لینک به دیدگاه
اگه کاسیاس تو بارسا بود بارسا ابر تیم میشد! کلا فقط یه کاسیاس کم داره بارسا!:sigh:

:hapydancsmil:

نویر هم بیاد بد نیستاااااااااااا 158819_eghfal.gif زد رو دست کاسیاس :persiana__hahaha:

یعنی به همه چی فک کرده بودم الا گرفتن دوتا پنالتی از طرف نویر کوشولو hugsmile1.gif

• Like 2
لینک به دیدگاه

اره منم دلم به حال کاسیاس کباب شد...از اون رئال رویایی همین کاسیاس مونده فقط :sad0:

• Like 1
لینک به دیدگاه
نویر هم بیاد بد نیستاااااااااااا 158819_eghfal.gif زد رو دست کاسیاس :persiana__hahaha:

یعنی به همه چی فک کرده بودم الا گرفتن دوتا پنالتی از طرف نویر کوشولو hugsmile1.gif

آرهه‌ه‌ه‌ه

ولی‌ بیشتر اون سه تا گند زدن تا نویر خوب بگیره راموس ک ه‌ه‌ه‌ه....:ws28:

با اینکه عقب بودن کاسیاس باز پنالتی گرفت! اعصاب و اعتماد ب نفسو دقتو کلا دروازه بانهه‌ه‌ه لامصب :))

دلم می‌خواد رونالدو رو در آغوش بگیریَم خیلی‌ زیبا گند زدددددددد :biggrin:

• Like 1
لینک به دیدگاه
آرهه‌ه‌ه‌ه

ولی‌ بیشتر اون سه تا گند زدن تا نویر خوب بگیره راموس ک ه‌ه‌ه‌ه....:ws28:

با اینکه عقب بودن کاسیاس باز پنالتی گرفت! اعصاب و اعتماد ب نفسو دقتو کلا دروازه بانهه‌ه‌ه لامصب :))

دلم می‌خواد رونالدو رو در آغوش بگیریَم خیلی‌ زیبا گند زدددددددد :biggrin:

نیاز به نویر کاسیاس نیست با همون والدز دلقک هم یوفا قهرمانتون میکنه یه سال درمیونه دیگه به هرحال کسی نباید شک کنه :ws28:
لینک به دیدگاه
نیاز به نویر کاسیاس نیست با همون والدز دلقک هم یوفا قهرمانتون میکنه یه سال درمیونه دیگه به هرحال کسی نباید شک کنه :ws28:
همون فقط خوزه مورینیو رو تکرار کنی‌ سنگینتری:))
لینک به دیدگاه
همون فقط خوزه مورینیو رو تکرار کنی‌ سنگینتری:))
بشین بینیم باو :w000:بعد یه عمر تحلیل فوتبال حالا یه ضعیفه (به قول سهیل) داره به ما میگه فوتبال چیه...برو بچه با والدینت بیا گوگولی...مفت چند بار قهرمان شدین با اون سبک مسخرتون:w000:...برو یه مربی پیدا کن با 4 تیم مختلف حداقل تا نیمه نهایی لیگ قهرمانان اروپا بالا اومده باشه اگه پیدا کردی بیا اسمشو اینجا بنویس ...(خوزه مورینیو):w16:

جوابش تو پرانتز بالاست...:gnugghender:

لینک به دیدگاه
بشین بینیم باو :w000:بعد یه عمر تحلیل فوتبال حالا یه ضعیفه (به قول سهیل) داره به ما میگه فوتبال چیه...برو بچه با والدینت بیا گوگولی...مفت چند بار قهرمان شدین با اون سبک مسخرتون:w000:...برو یه مربی پیدا کن با 4 تیم مختلف حداقل تا نیمه نهایی لیگ قهرمانان اروپا بالا اومده باشه اگه پیدا کردی بیا اسمشو اینجا بنویس ...(خوزه مورینیو):w16:

جوابش تو پرانتز بالاست...:gnugghender:

وااییییی یخ لازمه این یکیم :ws28:

ضعیفه؟:ws28: اونی‌ ک اینو میگه چقدر عاجزه؟:biggrin:

برو انگوری تو چه میدونی‌ فوتبال چی‌ه:biggrin:

کدوم مربی‌ه ک هرچی‌ قهرمانی داره با دیوار کشیدن جلو دروازه داره؟همیشه تهش با فضاحت تمام گند می‌زنه به هر تیمی ک توش بوده.. این دفعه ک از اولشششش داره گندددددد می‌زنه... فقط خوزه مورینیو :biggrin:

لینک به دیدگاه
وااییییی یخ لازمه این یکیم :ws28:

ضعیفه؟:ws28: اونی‌ ک اینو میگه چقدر عاجزه؟:biggrin:

برو انگوری تو چه میدونی‌ فوتبال چی‌ه:biggrin:

کدوم مربی‌ه ک هرچی‌ قهرمانی داره با دیوار کشیدن جلو دروازه داره؟همیشه تهش با فضاحت تمام گند می‌زنه به هر تیمی ک توش بوده.. این دفعه ک از اولشششش داره گندددددد می‌زنه... فقط خوزه مورینیو :biggrin:

برو بچه سر صبه باز تو یه چیزی زدی اومدی توهم زدی چی میزنی؟جدیده؟خیلی توهمش بالاست:ws28:بدجور میری تو فضا ...برو تو اول پیشنیازا رو پاس کنه بعد بیا جیک جیک کن کوچولو...اول برو تاریخ فوتبال پاس کن بعد بیا بگو بهم اجازه میدین منم تو بحثتون شرکت کنم یا نه؟ ...فقط مورینیو:a030:
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...