*mini* 37778 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۱ عزیززززززززززززم نقاشیات خیلی قشنگن 4 لینک به دیدگاه
gordia 969 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۱ این نقاشی ملیحه : اینم نقاشی من : 18 لینک به دیدگاه
soroursaffary 18 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۲ اینو خودم با گواش کشیدم طرح جلد آلبوم درک و بیان محیط ترم یکم بود ... [/salam,man albometo didam,hafte pish dastm bod idehaye khobi gereftam azashQUOTE] 8 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۲ آخی یاد این تاپیک بخیر ، نقاشی هام رو که دیدم کلی خاطرات زنده شد 6 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۲ من اینجارو تازه دیدم..خیلی هم خوب باگوشی وارد شدم ایشالله عکسایی از تابلوهایی که کشیدم رو براتون میزارم جایزه هم داره 5 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۳ یادش بخیر دوران راهنمایی چه نقاشی میکشیدم 19-20 میشدم حیف ول کردم اما خوب سیاه قلم عشق است چه باحال بوداگه تونستم شروع میکنم 3 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۳ من اینجارو تازه دیدم..خیلی هم خوب باگوشی وارد شدم ایشالله عکسایی از تابلوهایی که کشیدم رو براتون میزارمجایزه هم داره اگر متقاضی باشید مسابقه هم میذاریم جایزه هم میدیم.فعلا نمونه کار لفطا یادش بخیر دوران راهنمایی چه نقاشی میکشیدم 19-20 میشدم حیف ول کردم اما خوب سیاه قلم عشق است چه باحال بوداگه تونستم شروع میکنم من هنوز دارم نقاشیهای مدرسمو .. تازه از یک خلاقیتهای خاصی هم در کنارش استفاده میکردم ایشالا اینجا بهانه ای بشه برای دست بکار شدند دوستداران هنر و نقاشی منتظر کارهاتون هستیم 2 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۳ با اجازه از استارتر محترمه من لینک تمام کارهای بچه ها رو در پست اول گذاشتم تا هر کسی مایل بود ببینه کارها رو. 4 لینک به دیدگاه
*Mars* 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۳ تاپیک خوبیه منم از نقاشی هام عکس می ذارم حتما 3 لینک به دیدگاه
ستاره193 4133 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۳ سایز عکسها کوچیکه چگده خوشكلن 5 لینک به دیدگاه
faaarnaz 5345 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۹۳ اینجا که هیچی معلوم نیس :5c6ipag2mnshmsf5ju3 2 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۳ اینجا که هیچی معلوم نیس :5c6ipag2mnshmsf5ju3 تاپیک قدیمیه احتمالا عکسا پریده... 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده