R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۸ تیر، ۱۳۹۱ آپ :hapydancsmil: بچه ها بیاید کاراتون رو بذارید دیگه تاپیک داره خاک میخوره 3 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۸ تیر، ۱۳۹۱ *Mina* گفته است: آپ :hapydancsmil: بچه ها بیاید کاراتون رو بذارید دیگه تاپیک داره خاک میخوره اگه راست میگی خودت بزار 1 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۸ تیر، ۱۳۹۱ DavOOd_TiTaN گفته است: اگه راست میگی خودت بزار من که کارام رو گذاشتم فعلا کار جدید ندارم ولی شاید شروع کنم یه تابلو جدید بکشم 1 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۸ تیر، ۱۳۹۱ *Mina* گفته است: من که کارام رو گذاشتم فعلا کار جدید ندارم ولی شاید شروع کنم یه تابلو جدید بکشم چه چیزاا 1 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۸ تیر، ۱۳۹۱ DavOOd_TiTaN گفته است: چه چیزاا :(87): 1 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۸ تیر، ۱۳۹۱ *Mina* گفته است: :(87): چه عشوه ای 2 لینک به دیدگاه
taghdir 2528 اشتراک گذاری ارسال شده در ۳۰ تیر، ۱۳۹۱ این چیزای که کشیدم واسه ترم 2 معماری بوود...تفریحی اینا رو میکشیدیم... 6 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در ۳۰ تیر، ۱۳۹۱ *Mina* گفته است: کارتون واقعا فوق العاده هستن لذت بردم من عاشق کوچه باغ هستم.احساس می کنم رنگش زیاده،کمرنگتر بود میرفتم فضا.. 3 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در ۳۰ تیر، ۱۳۹۱ alimec گفته است: کارتون واقعا فوق العاده هستن لذت بردممن عاشق کوچه باغ هستم.احساس می کنم رنگش زیاده،کمرنگتر بود میرفتم فضا.. نظر لطفتونه :girl_blush2:خوشحالم که خوشتون اومده این تابلو رو طبق کارت پستال کشیدم , رنگش همینجوری بود مرسی از نظرتون :flowerysmile: 4 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در ۳۰ تیر، ۱۳۹۱ *Mina* گفته است: این خیلی قشنگه:cryingf: من تا بحال فکر می کردم دوستان معماری فقط جعبه کادو درست می کنن و شش ضلعی منتظم و از این قسم کارها..من اشتباه فکر می کردم 6 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در ۳۰ تیر، ۱۳۹۱ alimec گفته است: این خیلی قشنگه:cryingf:من تا بحال فکر می کردم دوستان معماری فقط جعبه کادو درست می کنن و شش ضلعی منتظم و از این قسم کارها..من اشتباه فکر می کردم قابل شما رو نداره این تابلو خیلی طول کشید تا تموم بشه چون ابعادش(100*80) بزرگ بود :obm: بیشتر دوستان معماری هنرمند هستن , دست کم نگیرید ما رو من از 5 سالگی علاقه زیادی به نقاشی داشتم , ولی مشاور و مامانم نذاشتن برم رشته نقاشی گفتن یه رشته دیگه رو که دوست داری انتخاب کن و نقاشی رو در کنارش ادامه بده که همینطور هم شد و الان واقعا خوشحالم :hapydancsmil: 7 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده