*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در ۶ اردیبهشت، ۱۳۹۱ سلاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااام امروز یه ایده جالب اومد توو ذهنم من یه زمانی نقاشی زیاد میکشیدم...طراحی هم.. نمیدونم از این کار استقبال میشه یا نه...اما جنبه تفریحی هم داره اما... هر کس از نقاشی هایی که قبلا میکشیده یا همچنان هم میکشه یه عکسی بزاره کم نیستیم کسایی که دستی توو طراحی و نقاشی کشیدن داریم پس یالااااااااااااااا منتظرم با اجازه مینا خانم : میخوام اینجا لینک پستهای نقاشی بچه ها رو بذارم تا یجورهایی از تعریف و تشویقها جدا بشه. #3 * #4 * #6 * #12 * #13 * #20 * #29 * #32 * #33 * #35 * #36 * #47 * #48 * #49 * #50* #51 * #52 * #57 * #55 * #58 * #59 * #60 * #64 * #66 * #69 * #75 * #76 * #77 * #78 * #79 *#80 * #81 * #82 * #84 * 42 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در ۶ اردیبهشت، ۱۳۹۱ من این تاپیک رو افتتاح میکنم عاشق نقاشی ام :hapydancsmil: اینم یکی از کارام هست که با رنگ روغن کار کردم,بعد دوباره میام و کارای بیشتری میذارم 43 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در ۶ اردیبهشت، ۱۳۹۱ من قبلنا زیاد طراحی میکردم؛ هنوز به مرحله نقاشی نرسیدم, بعدا اونا میزارم این کارو هم یه روز بیکار بودم با پاستل و گواش کشیدمش لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در ۶ اردیبهشت، ۱۳۹۱ * Ven۰۰۰s * گفته است: من قبلنا زیاد طراحی میکردم؛ هنوز به مرحله نقاشی نرسیدم, بعدا اونا میزارم این کارو هم یه روز بیکار بودم با پاستل و گواش کشیدمش بسیار زیباست :hapydancsmil:بالاخره هر چی باشه ما که تخصصمون این نیست از روی بیکاری و علاقه کار میکنیم 13 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۶ اردیبهشت، ۱۳۹۱ اینا هم نقاشی های دوران طفولیتِ من.... با مداد رنگی و سیاه قلم.....از همون موقع کار با مداد رنگی رو دوست داشتم این یکی رو هر چی گشتم سیاه قلمشو پیدا نکردم 33 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در ۶ اردیبهشت، ۱۳۹۱ چه خوشگلن:hapydancsmil:معلومه نقاشیت خیلی خوبه هااااااااااااااااا 12 لینک به دیدگاه
lorena 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در ۶ اردیبهشت، ۱۳۹۱ نقاشی ذاقارت هم میشه بذاریم؟ 15 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۶ اردیبهشت، ۱۳۹۱ *Mina* گفته است: چه خوشگلن:hapydancsmil:معلومه نقاشیت خیلی خوبه هااااااااااااااااا میسی گلم....لطف داری.....خووب بود....خیلی وقته دست به قلم نبردم lorena گفته است: نقاشی ذاقارت هم میشه بذاریم؟ گلم هر چی که دوست داری بزار......... نقاشی حسش مهمه... 10 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در ۶ اردیبهشت، ۱۳۹۱ *mini* گفته است: میسی گلم....لطف داری.....خووب بود....خیلی وقته دست به قلم نبردم معلومه که خوب بود.خیلی خوشم اومد:hapydancsmil: 9 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۶ اردیبهشت، ۱۳۹۱ *Mina* گفته است: معلومه که خوب بود.خیلی خوشم اومد:hapydancsmil: 6 لینک به دیدگاه
anvil 5769 اشتراک گذاری ارسال شده در ۷ اردیبهشت، ۱۳۹۱ باتشکر از مینای عزیز بابت تاپیک خوبش اینم چنتا از طراحیای من از یه مکتب نرفته دیگه بیشتر ازین انتظار نداشته باشید 31 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۷ اردیبهشت، ۱۳۹۱ عالیههههههههههههههه...کار هر جفتتون 5 لینک به دیدگاه
real 1797 اشتراک گذاری ارسال شده در ۷ اردیبهشت، ۱۳۹۱ *Mina* گفته است: واقعا فوق العاده هست،بهتون تبریک میگم 6 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در ۷ اردیبهشت، ۱۳۹۱ real گفته است: واقعا فوق العاده هست،بهتون تبریک میگم مرسی دوست عزیز.نظر لطفته 6 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در ۸ اردیبهشت، ۱۳۹۱ کارهای همتون خیلی خیلی قشنگ بودند منم وقت کردم کارهای خودمو میذارم البته دراین حد نیستند بعدم از وقتی مشکل دارم برای گذاشتن عکس رغبت آپلود کردن مرده درمن 8 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در ۸ اردیبهشت، ۱۳۹۱ * Ven۰۰۰s * گفته است: من قبلنا زیاد طراحی میکردم؛ هنوز به مرحله نقاشی نرسیدم, بعدا اونا میزارم این کارو هم یه روز بیکار بودم با پاستل و گواش کشیدمش همه گی هنرمندین ماشــــــــــــــــــــــالا اما این نقاشی ونوس: ونوسی خیلی دوسش دارم.....نمیدونم این مدل نقاشیا اسم خاصی دارن یا نه و اینکه اسمشون چیه....امااین سبک و خیلـــــــــــــتتی دوس دارم.... کارت خیلی خوشگله. 6 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده