AREF_062 48 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۱ سلام به دوستان عزیز سوال : تو این زمونه رفتن به دانشگاه آزاد با اون هزینه کزایی و دل بستن به یه مدرک فکستنی و نرفتن سمت یک شغل آزاد کاری بس : 1. غلط 2. 50 50 3. درست 4 لینک به دیدگاه
middbox 109 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۱ سلام به دوستان عزیز سوال : تو این زمونه رفتن به دانشگاه آزاد با اون هزینه کزایی و دل بستن به یه مدرک فکستنی و نرفتن سمت یک شغل آزاد کاری بس : 1. غلط 2. 50 50 3. درست 1- کاملا غلط ( فقط وقت تلف کردنه و پول ریختن تو جیب اینو اون ) دانشگاه دولتیش کار نداره چه برسه به آزاد 2 لینک به دیدگاه
NYC 20977 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۱ 50-50 یعنی کاملا بستگی به خود شخص داره، کم ندیدم افرادی که تو دانشگاه آزاد درس خوندن و الان آدم های موفقی هستن. تعدادشون هم کم نیست که بخوایم بگیم اونا استثناء هستن. برای مثال تو رشته خود من فقط بحث کار بلد بودنٍ وگرنه همکارایی دارم که چند سالٍ دارن کار میکنن و حتی یه جا هم ازشون مدرک نخواستن و فقط به تجربه و کار بلدی شخص کار دارن. در مقابل افرادی هم هستن که در کار آزاد موفق تر هستن. به نظر من کاملا به خود شخص بستگی داره که درس براش مفید تره یا کار آزاد. 2 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۱ عجب سؤالی.....! به نظر من اصلا دانشگاه مهم نیست مهم توانایی های فرده که توی هر دانشگاهی باید شکوفا بشه کم نیستن آدمای موفق که تو دانشگاه آزاد درس خوندن رئیس شهرسازی یکی از مناطق تهران توی دانشگاه آزاد درس خونده.... مهم تلاش فرد برای موفقیته حتی بدون مدرک دانشگاهی 1 لینک به دیدگاه
AREF_062 48 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۱ سلام شاروک جان من هدفم از این سوال این بوده که بگم انسانی که دنبال علم میره فکر نکنه که فقط با علم میشه به نون و نوایی رسید مخصوصا جامعه فعلی من در واقع خواستم حرف دل بسیاری از جوونا رو بزنم که میگن من حدود بیست و اندی میلیون خرج تحصیلم کردم و کاملا با سواد شدم ولی متعصفانه چون بودجه کافی برای شروع کارم در رشته ی تحصیلیم ندارم و کسی هم منو حمایت نمی کنه به خودم میگم که چرا وقتمو تلف کردم اگر اون هزینه ای که صرف تحصیلم کردم به یه جایی میزدم شاید الان میتونستم گلیم خودمو از آب بکشم. پس صحبت سره چه دانشگاهی تحصیل کردن نیست بیشتر سره الافی بعد تحصیل خلاص. 1 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۱ اگه یه پارتی خوب داری مهم نیست از کجا مدرک گرفتی ولی اگه نداری برا شرکت خصوصی ها مهمه لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۱ سلام شاروک جان من هدفم از این سوال این بوده که بگم انسانی که دنبال علم میره فکر نکنه که فقط با علم میشه به نون و نوایی رسید مخصوصا جامعه فعلی من در واقع خواستم حرف دل بسیاری از جوونا رو بزنم که میگن من حدود بیست و اندی میلیون خرج تحصیلم کردم و کاملا با سواد شدم ولی متعصفانه چون بودجه کافی برای شروع کارم در رشته ی تحصیلیم ندارم و کسی هم منو حمایت نمی کنه به خودم میگم که چرا وقتمو تلف کردم اگر اون هزینه ای که صرف تحصیلم کردم به یه جایی میزدم شاید الان میتونستم گلیم خودمو از آب بکشم. پس صحبت سره چه دانشگاهی تحصیل کردن نیست بیشتر سره الافی بعد تحصیل خلاص. سلام عارف جان ببخشید راستشو بخوای یه جورایی بد سؤالتو مطرح کردی انگاری که داری در برابر دانشگاه آزاد موضع میگیری ..... آدم تنبل و ذاتا علاف هرگز نمیتونه به جایی برسه چه با مدرک دانشگاه ملی چه دانشگاه آزاد..... پدرم همیشه میگه : هزینه کردن برای علم سرمایه گذاریه.... منم به گفتش ایمان دارم راجع به بیکاری و علافی هم برمیگرده به خود فرد بعضی ها فقط الکی ادعای زرنگی میکنن و میگن که دنبال کار گشتن و پیدا نکردن.... لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده