Hossein.B 3666 ارسال شده در 23 تیر، 2012 تبریک فقط واسه من داره سفارش میدی بگو گوشتش نرمتر باشه آخه دندون مندون صحیح سالمی که نداریم... نوشابه نه ببین نوشیدنی دیگه ای داره اینو سفارش بده 5
Hossein.B 3666 ارسال شده در 23 تیر، 2012 تبریک من هم دفاع کردم اگر نزدید قهر میکنم م م اِااِااِااِ امیت تو هم ارشد میخونی؟ 5
hirt 492 ارسال شده در 24 تیر، 2012 منم تبریک میگم بعد از تلاش های بسیار به چیزی که لایقش بودی رسیدی ایشالا تو مراحل دیگه زندگیت هم موفق باشی ------- illər boyuca şadliqnan yaşiyasan 4
Abolfazl_r 20780 ارسال شده در 24 تیر، 2012 میرحسین جان. خوبی؟ تبریک میگم داداش. تو همون میرحسین اکتیو مهندسان خودمونی؟ چرا انقدر ساکت شدی؟ 3
pesare irani 41805 ارسال شده در 24 تیر، 2012 اِااِااِااِ امیت تو هم ارشد میخونی؟ اره اگر خدا قبول کنه پس انقد میام تو اون تاپیک شما حرف از پروژه و ارائئه اس چیه 3
میرحسین 911 ارسال شده در 24 تیر، 2012 اینم از طرف همه بروبچ معدن متاسفانه عکس به من نشون نمیده موفق باشي دوست عزيز تبريك ميگم خیلی ممنون دوست عزیز تبریک من هم دفاع کردم اگر نزدید قهر میکنم م م ممنون ازت حالا گریه نکن دفاع کن اگه پسر خوبی بودی تاپیکم میزنیم تبریکفقط واسه من داره سفارش میدی بگو گوشتش نرمتر باشه آخه دندون مندون صحیح سالمی که نداریم... نوشابه نه ببین نوشیدنی دیگه ای داره اینو سفارش بده ممنونم دارمت 3
میرحسین 911 ارسال شده در 24 تیر، 2012 منم تبریک میگمبعد از تلاش های بسیار به چیزی که لایقش بودی رسیدی ایشالا تو مراحل دیگه زندگیت هم موفق باشی ------- illər boyuca şadliqnan yaşiyasan مرسی دوست عزیز نظر لطف شماست سنده تورکسن؟ تبریک میگم دوست عزیز.همه زندگیت مالامال شادی ممنون مریم خانم منم برای شما بهترین ها رو آرزو میکنم میرحسین جان. خوبی؟ تبریک میگم داداش. تو همون میرحسین اکتیو مهندسان خودمونی؟ چرا انقدر ساکت شدی؟ سلام بر داداش ابوالفضل عزیزمف خوبم مرسی تو خوبی؟ یادته چه نقشه های پلیدی میکشیدیم؟ خوب من باز همونجا اکتیوم تبریک بسیار خیلی ممنونم 4
میرحسین 911 ارسال شده در 24 تیر، 2012 آقا مبارکه!!! به به. تبریک. ممنونم دوست عزیزم ایشالا تو هم تو همه مراحل زندگیت موفق و سربلند باشی 2
ooraman 22216 ارسال شده در 24 تیر، 2012 به به .... به سلامتی و میمنت ایشالا دکترا ...کار...زندگی و... بابا این دعوت کاربرا رو ورداشتن ادم نمیفهمه تو انجمن چه خبره ها:icon_razz: 5
goddess_s 16415 ارسال شده در 24 تیر، 2012 آفریییییییییییییییییییییییییییییییییییییییینننننننننننننننن ومرحبا بر شما ها بچه هااااااااااااااااااااااااااااااا 2
ارسال های توصیه شده