Alireza Hashemi 33392 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۱ سلام و تبریک به جامعه ماینیگ اینجیرینگ نواندیشان طبق گزارشات اشیتوپرس مطلع شدیم امروز دوست و هم رشته ایه عسلمون دادا میرحسین دفاعیه پروژه اش رو در مقطع کارشناسی ارشد با موفقیت دفاع کرد و برگی زرین به اینجا و کاربرای تالار معدن اضافه کرد امیدوارم من و تمام بچهای معدن بتونیم از دانش این عزیز بیشتر بهره ببریم نام: میرحسین معدنچیانی موضوع :مطالعه آزمایشگاهی ترک خوردگی سنگ شکننده بر اثر گذشت زمان دانشگاه: تربیت مدرس مقطع:کارشناسی ارشد :hapydancsmil: [h=1]میرحسین کاربر انجمن [/h] 34 لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۱ به بهههه تبریک میگم میر حسین جان ایشالا phd بگیری من تاپیک بزنم 7 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۱ تبرررررررررررررررررررررررررررریک و خسته نباشید.....:icon_gol: 7 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۱ به بههههتبریک میگم میر حسین جان ایشالا phd بگیری من تاپیک بزنم حسوداونم بگیره خودم میزنم 9 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۱ تبریک میگم..در تمام مراحل زندگی پیروز باشید:hapydancsmil: 8 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۱ تبریک میگم میرحسین عزیز... موفق باشی... 9 لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۱ به به مباااارکه:hapydancsmil: یادته گفتی شیرنی میدی؟؟:gnugghender: 7 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۱ به به مباااارکه:hapydancsmil: یادته گفتی شیرنی میدی؟؟:gnugghender: ما که یادمونه گفت:gnugghender: 8 لینک به دیدگاه
H O P E 34652 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۱ منم تبریک میگم آقا بهروز :hapydancsmil: 7 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۱ تبریک میگم..امیدوارم موفق باشید 7 لینک به دیدگاه
میرحسین 911 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۱ تا حالا تو محیط نت انقدر سوپرایز نشده بودم خیلی کارتون درسته، اطلاعات اینجا خفنتر از سیاست ممنون آتروس جان، خیلی کارت قشنگ بود خیلی خوشم اومد. من مخلص همه دوستان و بزرگان اینجا و مدیرانش هستم. اگه کمکی از دستم بر بیاد انجام میدم 11 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۱ تا حالا تو محیط نت انقدر سوپرایز نشده بودم خیلی کارتون درسته، اطلاعات اینجا خفنتر از سیاست ممنون آتروس جان، خیلی کارت قشنگ بود خیلی خوشم اومد. من مخلص همه دوستان و بزرگان اینجا و مدیرانش هستم. اگه کمکی از دستم بر بیاد انجام میدم ما چاکریمما کوچکتیم از لیلا تشکر کن اون خبر داد و گفت خداییش 2 هفته اس منتظر دفاع پروژته خلاصه دکتر دوست داریم 8 لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۱ ما که یادمونه گفت:gnugghender: یکم فکر کن ناهار قرار نبود بده؟:gnugghender: تا حالا تو محیط نت انقدر سوپرایز نشده بودم خیلی کارتون درسته، اطلاعات اینجا خفنتر از سیاست ممنون آتروس جان، خیلی کارت قشنگ بود خیلی خوشم اومد. من مخلص همه دوستان و بزرگان اینجا و مدیرانش هستم. اگه کمکی از دستم بر بیاد انجام میدم این حرفا واسه ما شیرنی نمیشه کی شیرنی رو میدی؟ 7 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۱ تبریک میگم انشاالله همیشه موفق باشید 5 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۱ یکم فکر کن ناهار قرار نبود بده؟:gnugghender: این حرفا واسه ما شیرنی نمیشه کی شیرنی رو میدی؟ جوجه بی استخون بود آررررره یادم اومد:icon_pf (34):چند وقته ذهنم یاریم نمیکنه این کی؟ و کجا سوالات قشنگیه 6 لینک به دیدگاه
میرحسین 911 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۱ به بههههتبریک میگم میر حسین جان ایشالا phd بگیری من تاپیک بزنم ممنون محمدرضا جان حالا دعوا نکنید سر تاپیک زدن تبرررررررررررررررررررررررررررریک و خسته نباشید.....:icon_gol: خیلی ممنونم از شما تبریک میگم..در تمام مراحل زندگی پیروز باشید سپاسگذارم شما هم همینطور دوست عزیز تبریک میگم میرحسین عزیز... موفق باشی... مرسی عزیزم شما هم ایشالا تو همه مراحل زندگی موفق باشید به به مباااارکه یادته گفتی شیرنی میدی؟؟:gnugghender: مرسی ستی خانم، من؟ 6 لینک به دیدگاه
میرحسین 911 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۱ منم تبریک میگم آقا بهروز :hapydancsmil: ممنونم ازتون تبریک میگم..امیدوارم موفق باشید تشکر میکنم، شما هم همینطور 5 لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۱ جوجه بی استخون بود آررررره یادم اومد:icon_pf (34):چند وقته ذهنم یاریم نمیکنهاین کی؟ و کجا سوالات قشنگیه نوشابه یادت نره میخوای تاپیک بزن، نظر سنجی هم بزار 4 لینک به دیدگاه
میرحسین 911 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۱ یکم فکر کن ناهار قرار نبود بده؟:gnugghender: این حرفا واسه ما شیرنی نمیشه کی شیرنی رو میدی؟ تبریک میگمانشاالله همیشه موفق باشید مرسی دوست عزیز جوجه بی استخون بود آررررره یادم اومد:icon_pf (34):چند وقته ذهنم یاریم نمیکنهاین کی؟ و کجا سوالات قشنگیه آره سوالای قشنگیه ما چاکریمما کوچکتیماز لیلا تشکر کن اون خبر داد و گفت خداییش 2 هفته اس منتظر دفاع پروژته خلاصه دکتر دوست داریم ما بیشتر آتروس جان ایشالا تاپیک عروسیتو بزنم 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده