رفتن به مطلب

گوارديولا: قهرماني نوش جان رئال !

soheiiil

ارسال های توصیه شده

پپ گوارديولا امشب آن شادابي هميشگي را نداشت .او که با تيپي آشفته از کنار زمين تيمش را هدايت مي کرد دوئل مهم فصل را به مورينيو باخت تا به فکر دو جام ديگر باشد.

به گزارش گل پپ در پايان مسابقه با همان اخلاق خوب هميشگي به رئالي ها تبريک گفت :" به رئال مادريد به خاطر برد و قهرماني تبريک مي گويم . توپهايي را در نيمه اول از دست داديم اما سعي کرديم که اهميت اين بازي را در ذهنمان داشته باشيم . پس از گل اول عقب کشيديم ، در حالي که بايد قبل از نيمه دوم گل مي زديم . سپس روشمان را عوض کرديم . فکر مي کنم که بازي خوبي انجام داديم و موقعيت هاي خوبي ايجاد کرديم . "

وي افزود :" بازي را با تيو و الوس باز کرديم هر چند که چيزهايي کم داشتيم . فکر مي کنم که نسبت به روزهاي ديگر موقعيت هاي بيشتري ايجاد کرديم اما بازيهاي زيادي از آگوست داشته ايم . اين اتفاقات گاهي رخ مي دهد . در پنج تا هفت دقيقه پاياني حس مي کردم ضعيف تر از رئال هستيم . متاسفانه بازي را طوري پيش برديم که آنها مي خواستند . "

وي که با سئوالات بسياري به خصوص درباره بازي دادن به تيو ، وينگر جوان تيمش که مورد اعتراض هواداران قرار گرفت ؛ گفت:" شايد با بازي ندادن به سسک اشتباه کرده باشم . کسي چه مي داند ؟ اما تيو در دفاع و حمله خيلي خوب بود . موقعيت هايي هم داشت . با بازيکنان جوان زيادي بازي کرده ايم و اين خبر خوبي است . اگرچه اتفاقاتي که در لندن و اين جا افتاد نا اميد کننده است . "

سرمربي بارسا در مورد بازي چمپيونزليگ گفت :" ببينيم چه مي شود . فکر مي کنم صعود مي کنيم . فکر نمي کنم که قدرتمان کم شده باشد ، با بهترين روشهايمان بازي مي کنيم و چلسي را شکسن مي دهيم تا اين باخت را جبران کنيم . "

پپ در مورد پست مسي و ابنکه آيا او در جاي خود بازي کرد گفت :" او جايي بود که هميشه هست . "

يک سئوال مهم هم درباره نيمکت نشيني پيکه بود که گوارديولا گفت :" صحبتي ندارم . اگر او را مي گذاشتم در مورد ماسکرانو مي پرسيديد ."

• Like 5
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...