afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۱ من چطور بود درصدات چند میشه؟ به نظرت چند تا سوال غلط داشت؟ (به نظر من 4 تا غلط داشت 2 تا os یه معماری یه منطقی) درصدای من احتمالا هوش 25 مشترک 50 ریاضی 27 3 لینک به دیدگاه
panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۱ چطور بود درصدات چند میشه؟ به نظرت چند تا سوال غلط داشت؟ (به نظر من 4 تا غلط داشت 2 تا os یه معماری یه منطقی) درصدای من احتمالا هوش 25 مشترک 50 ریاضی 27 خیلی آسون بود ؛ همه ی دوستامم همینو میگفتن البته آی تی آسون بود به نظرم ؛ کامپیوترو نرفتم سر جلسه درصدامو حساب نکردم ولی زبان و هوش و مشترکو خیلی خوب زدم؛ معماری هم که سوالاش تابلو بود 2 لینک به دیدگاه
hakan_68 2446 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۲ خیلی آسون بود ؛ همه ی دوستامم همینو میگفتنالبته آی تی آسون بود به نظرم ؛ کامپیوترو نرفتم سر جلسه درصدامو حساب نکردم ولی زبان و هوش و مشترکو خیلی خوب زدم؛ معماری هم که سوالاش تابلو بود با ین حساب شما قبولین فقط سر ما بی کلاه مونده !!! اون همه بخون آخرشم خراب کن 2 لینک به دیدگاه
panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۲ با ین حساب شما قبولین فقط سر ما بی کلاه مونده !!! اون همه بخون آخرشم خراب کن خوندی و خراب کردی؟ چرا؟ اونی که بخوام قبول نمیشم امسال ؛ دارم برای سال بعدی (امسال) میخونم 2 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۲ خیلی آسون بود ؛ همه ی دوستامم همینو میگفتنالبته آی تی آسون بود به نظرم ؛ کامپیوترو نرفتم سر جلسه درصدامو حساب نکردم ولی زبان و هوش و مشترکو خیلی خوب زدم؛ معماری هم که سوالاش تابلو بود نرم که آسون نبود. اما آی تی دوستم داده بود گفت در مقابل نرم خیلی راحت تر بود 2 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۲ با ین حساب شما قبولین فقط سر ما بی کلاه مونده !!! اون همه بخون آخرشم خراب کن منظورش اینه شریف نمیاره بچه چرا دروغ میگی؟ 3 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۲ با ین حساب شما قبولین فقط سر ما بی کلاه مونده !!! اون همه بخون آخرشم خراب کن سال بعد با هم یک میشیم 2 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۲ سال بعد با هم یک میشیم شما با این درصداتون احتمالا همین امسال یک بشید 3 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۲ شما با این درصداتون احتمالا همین امسال یک بشید نه بابا جوابای سنجش که اومد ریاضیم نصف شد حساب کردم 300 میشم بین اطرفیانم من بدترین بودم تو چیکار کردی؟ 1 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۲ نه بابا جوابای سنجش که اومد ریاضیم نصف شدحساب کردم 300 میشم بین اطرفیانم من بدترین بودم تو چیکار کردی؟ من برعکس شما.بین اطرافیانم بهترین بودم:girl_in_dreams: من اگه تهران نیارم دوباره میخونم:icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۲ من برعکس شما.بین اطرافیانم بهترین بودم:girl_in_dreams: من اگه تهران نیارم دوباره میخونم:icon_pf (34): من دو دل هستم اگه شیراز اوردم شیراز بمونم یا بخونم برا سال بعد کنکور خیلی خراب کردم برنامه ریزی کرده بودم برا یک ولی شب قبلش فقط 3 ساعت خوابیدم و سر جلسه کلا گیج بودم 2 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۲ من دو دل هستم اگه شیراز اوردم شیراز بمونم یا بخونم برا سال بعدکنکور خیلی خراب کردم برنامه ریزی کرده بودم برا یک ولی شب قبلش فقط 3 ساعت خوابیدم و سر جلسه کلا گیج بودم مگه برا یک هم برنامه ریزی میکنن چند وقت خوندید؟روزی چند ساعت؟ بقیه برا چند برنامه ریزی کرده بودن که از شما بهتر شدن؟ 2 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۲ مگه برا یک هم برنامه ریزی میکنن چند وقت خوندید؟روزی چند ساعت؟ بقیه برا چند برنامه ریزی کرده بودن که از شما بهتر شدن؟ اره چرا نشه از اول تابستون شروع کردم متوسط 45 دقیقه نه من اوضاعم خوب بود ولی بد شانس بودم اون درصدایی که اون بالا نوشتم کلیدی بود که خودم دراوردم تو بعضی درسا قوی بودم احتیاج به خوندن نداشتم 3 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۲ اره چرا نشهاز اول تابستون شروع کردم متوسط 45 دقیقه نه من اوضاعم خوب بود ولی بد شانس بودم اون درصدایی که اون بالا نوشتم کلیدی بود که خودم دراوردم تو بعضی درسا قوی بودم احتیاج به خوندن نداشتم اوکی. موفق باشین. کنکور همینه دیگه. شانس خیلی دخیله. 2 لینک به دیدگاه
hakan_68 2446 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۲ سال بعد با هم یک میشیم نه عزیر 1 شدن ساله بعدو دادم به شماااااا خوب بخونیا من همین جاانصراف میدم از اول شدن شما با این درصداتون احتمالا همین امسال یک بشید اره فک کنم این ار 1 هم اونورتر باشه!!! بره تو منفی اینااااا! نه بابا جوابای سنجش که اومد ریاضیم نصف شدحساب کردم 300 میشم بین اطرفیانم من بدترین بودم تو چیکار کردی؟ حالا ج سنجش اومده اگه خود جوابا بیاد فک کنم منفی هم بیارییی! منظورش اینه شریف نمیاره بچه چرا دروغ میگی؟ اخه چرا لو میییدییی! من برعکس شما.بین اطرافیانم بهترین بودم:girl_in_dreams: من اگه تهران نیارم دوباره میخونم:icon_pf (34): نخیر باید امیر کبیر قبول بشی همه دانشگاه های ته که خوب نیستن من دو دل هستم اگه شیراز اوردم شیراز بمونم یا بخونم برا سال بعدکنکور خیلی خراب کردم برنامه ریزی کرده بودم برا یک ولی شب قبلش فقط 3 ساعت خوابیدم و سر جلسه کلا گیج بودم ما یه فامیلی داریم 7 8 ساله کنکور میده بازم میگه نمیدونم شب امتحان چرا نمی خوابم اره چرا نشهاز اول تابستون شروع کردم متوسط 45 دقیقه نه من اوضاعم خوب بود ولی بد شانس بودم اون درصدایی که اون بالا نوشتم کلیدی بود که خودم دراوردم تو بعضی درسا قوی بودم احتیاج به خوندن نداشتم والا ما که امیر کبیر خوندیم این همه از اطمینان ندارم از خودم بعدشم من متوسطم 6 ساعت بود از اول تابستون 3 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۲ بیچاره فامیلتون:ws28:همین آقای افشین نیست احیانا؟؟ هاکان حالا خودت امیر کبیر بودی اینقد تعریف یونیتو نکناصلا من میخوام برم شریف 1 لینک به دیدگاه
hakan_68 2446 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۲ بیچاره فامیلتون:ws28:همین آقای افشین نیست احیانا؟؟ والا نمیدونم بستگی داده این آقا افشین باره چندمه کنکور میده هاکان حالا خودت امیر کبیر بودی اینقد تعریف یونیتو نکناصلا من میخوام برم شریف نمیشه بری شریف باید بیای امیر کبیر من اینجا صندلی نگه داشتم واست امسالم نشه سال بعد ایشاا... اینجا میبینمت 2 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۲ نمیشه بری شریف باید بیای امیر کبیر من اینجا صندلی نگه داشتم واست امسالم نشه سال بعد ایشاا... اینجا میبینمت یا با هم میریم.یا تو هم نمیری.دهه.منم کمتر از تو نخوندم که سال بعد بیام:vahidrk: 1 لینک به دیدگاه
hakan_68 2446 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۲ یا با هم میریم.یا تو هم نمیری.دهه.منم کمتر از تو نخوندم که سال بعد بیام:vahidrk: ااااا نترس فک کنم من بیچاره تا آخر عمرم اونجا موندنیم اخه هر چی سعی می کنم دانشگاهمو عوض کنم نمیشه 1 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۲ ااااا نترس فک کنم من بیچاره تا آخر عمرم اونجا موندنیم اخه هر چی سعی می کنم دانشگاهمو عوض کنم نمیشه اااااااااااااااچرا نمیشه؟چسبوندنت به صندلی؟ 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده