afshin18 11175 ارسال شده در 30 خرداد، 2013 اره چرا نشهاز اول تابستون شروع کردم متوسط 45 دقیقه نه من اوضاعم خوب بود ولی بد شانس بودم اون درصدایی که اون بالا نوشتم کلیدی بود که خودم دراوردم تو بعضی درسا قوی بودم احتیاج به خوندن نداشتم والا ما که امیر کبیر خوندیم این همه از اطمینان ندارم از خودم بعدشم من متوسطم 6 ساعت بود از اول تابستون قابلیتش رو دارم که به خودم اطمینان دارم بالاترین نمراتم تو دوران تحصیلم دروسیه که تو کنکور میاد تو 3تا درسش ta بودم امیرکبیر رو توصیه کردن قبول شید هم نرید دو تا از بچه هامون رفته بودن خیلی ناراضی بودن 1
دختر باران 18625 مالک ارسال شده در 31 خرداد، 2013 امیرکبیر رو توصیه کردن قبول شید هم نرید دو تا از بچه هامون رفته بودن خیلی ناراضی بودن مشکل مطمئنی از بچه های شما نبوده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 2
afshin18 11175 ارسال شده در 31 خرداد، 2013 مشکل مطمئنی از بچه های شما نبوده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ نه بابا خیلی ادمای خفنی بودن 1
دختر باران 18625 مالک ارسال شده در 31 خرداد، 2013 نه بابا خیلی ادمای خفنی بودن خب دیگه امیر کبیر و شریف جزء بهترین هان.حالا شما قبول شدی نرو.اما من با کله میرم 1
afshin18 11175 ارسال شده در 31 خرداد، 2013 خب دیگه امیر کبیر و شریف جزء بهترین هان.حالا شما قبول شدی نرو.اما من با کله میرم شریف غیر قابل مقایسه با تمام دانشگاهاست بعدش تهران بعدش هم دانشگاهی که هر کسی توش کارشناسیش رو گرفته 1
hakan_68 2446 ارسال شده در 1 تیر، 2013 قابلیتش رو دارم که به خودم اطمینان دارمشاعر میگه: غره مشو که چون شمع از غیرتت بسوزد....... بالاترین نمراتم تو دوران تحصیلم دروسیه که تو کنکور میاد تو 3تا درسش ta بودم اولا کنکور ربطی به نمره نداره من آدمای رو میشناسم که الف بودن ولی قبول نشدن! امیرکبیر رو توصیه کردن قبول شید هم نرید دو تا از بچه هامون رفته بودن خیلی ناراضی بودن بله- همون ماجرای گربه هست دیگه نه؟ دستش به گوشت نمرسه میگه اخه نه بابا خیلی ادمای خفنی بودن یعنی چاقو کش بودن؟ شریف غیر قابل مقایسه با تمام دانشگاهاستبعدش تهران بعدش هم دانشگاهی که هر کسی توش کارشناسیش رو گرفته آقا یه سرچ بزن ببین تو رشته های کام شریف خوبه یا امیر کبیر؟!! عزیزم ندانستن عیب نیست نپرسیدن عیبه 2
afshin18 11175 ارسال شده در 1 تیر، 2013 بله- همون ماجرای گربه هست دیگه نه؟ دستش به گوشت نمرسه میگه اخهیعنی چاقو کش بودن؟ آقا یه سرچ بزن ببین تو رشته های کام شریف خوبه یا امیر کبیر؟!! عزیزم ندانستن عیب نیست نپرسیدن عیبه نه واقعا جدی می گم اگه نگاه به هیئت علمیا بندازی کاملا معلومه چند تا از بچه هامون هستن تهران و امیرکبیر رو میارن ولی نمی خوان برن از خیلیا پرسیدم معمولا امیرکبیر رو قبول نداشتن
دختر باران 18625 مالک ارسال شده در 2 تیر، 2013 خیلی خب.دیگه بسه. دارید.....:icon_pf (34): نمیخواهید 1 دانشگاهی نرید خب نرید. بهتردیگه چرا دانشگاهو زیر سوال می برید.دهه. دانشگاه 20 درصد ماجراس.بقیه اش بر میگرده به عرضه ی آدم.مخصوصا تو رشته ی کامپیوتر که باید آپدیت باشیم 2
mir.mahdavi 11 ارسال شده در 20 مرداد، 2013 سلام من دانشجوی ارشد نرم افزار دانشگاه ازاد واحد ساری هستم 1
دختر باران 18625 مالک ارسال شده در 20 مرداد، 2013 سلام من دانشجوی ارشد نرم افزار دانشگاه ازاد واحد ساری هستم سلام.خوش اومدین ارشد چه خبر؟
دختر باران 18625 مالک ارسال شده در 21 مرداد، 2013 اینجا کیا قبول شدن؟ من خودم امتحان دادم.از اولش گفتم باید تهران قبول بشماما چشمم آب نمیخوره:5c6ipag2mnshmsf5ju3پس دوباره میخونم.روزانه تهران انشالا بقیه چی؟ 2
دختر باران 18625 مالک ارسال شده در 22 مرداد، 2013 دویست وخورده ای شدم سال بعد اگه خدا(منظورم خودمه) بخواد عه.من از شوما بهتر شدمکجا مگه میخواهی قبول بشی؟ 2
afshin18 11175 ارسال شده در 28 مرداد، 2013 عه.من از شوما بهتر شدمکجا مگه میخواهی قبول بشی؟ گذاشتی سال بعد؟ یه جای خوب گرایشت چی بود 2
دختر باران 18625 مالک ارسال شده در 28 مرداد، 2013 گذاشتی سال بعد؟یه جای خوب گرایشت چی بود نرم افزار اگه امسال تهران نیارم بله دیگه سال بعد 2
afshin18 11175 ارسال شده در 20 شهریور، 2013 نرم افزار اگه امسال تهران نیارم بله دیگه سال بعد سال بعد شریف 1
Fahim 9563 ارسال شده در 13 آذر، 2014 سلام به همه خوبید؟ یه سوال از بین دانشگاه ها کدوم دانشگاه برای شاغلین بهتره؟ من کارم طوریه که به هیچ عنوان صبح تا بعد از ظهر نمی تونم برم سر کلاس و از طرفی می خوام ادامه بدم به نظرتون چه دانشگاهی برم که این امکان را داشته باشه؟ 1
ارسال های توصیه شده